Schade Experts: voor contra-expertise Bij schade stuurt de verzekeraar een expert. Maar u heeft óók recht op een eigen, onafhankelijke schade-expert – dat heet contra-expertise. Schade Experts controleert het rapport van de verzekeraar, stelt de schade (opnieuw) vast en zorgt dat u krijgt waar u recht op heeft. ✔ In 95% van de gevallen realiseren wij een hogere schadevergoeding ✔ Gratis voor particulieren (meeverzekerd op uw polis) ✔ Volledig ontzorgd – wij regelen het van A tot Z

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

super geholpen na brand

Hele goede ervaringen met Jan en Levi. Nadat we zelf al vrij snel vastliepen bij de verzekering na de brand die we gehad hadden, besloten we een contra expert in te schakelen. Dat was de beste keuze die we hebben kunnen maken, want zonder Jan en Levi waren we er echt niet uit gekomen.

16 april 2026

Zeer positief - aanbevolen!

Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met Schade Experts BV, waarbij Levi Dekkers onze contra-expert was. Na een lekkage wist ik niet goed waar te beginnen, maar hij nam meteen de regie. De schade werd grondig en deskundig vastgesteld en afgestemd met de expert van de verzekeraar. En hij begeleidde mij stap voor stap in de communicatie met de verzekering. Dankzij zijn expertise en vasthoudendheid is alles eerlijk en snel afgehandeld. De betrokkenheid van Schade Experts BV heeft een enorme meerwaarde gehad voor mij in het proces van eerlijke schade vaststelling en afhandeling. Professioneel, vakkundig en klantgericht — precies wat je in zo’n situatie nodig hebt.
Van harte aanbevolen!

6 maart 2026

Super Contra Experts

Bijzonder blij, ben ik, dat ik deze contra experts heb kunnen inschakelen, nadat een grote brand veel schade aan mijn huis veroorzaakte. Gezien de zeer goede Google recensies, nam ik contact met ze op. Vanaf het begin hebben ze mij op zeer professionele en proactieve wijze al het werk uit handen genomen. Deze super experts zijn bovendien vriendelijk en empathisch. Zij zagen schades in en om mijn huis die ikzelf over het hoofd had gezien, zij onderhandelden met de schade expert van de verzekeringsmaatschappij, zij hielpen me met de offertes van de schoonmaak- en schadeherstelbedrijven en gaven me veel goede adviezen. Kortom, zij maken hun goede recensies meer dan waar. Ik kan ze u van harte aanbevelen!

5 december 2024