Maandag ochtend 8 juli: gebeld met SchermExpress voor varvanging van Lenovo scherm. Kreeg gelijk iemand aan de telefoon, geen computer. De betreffende persoon(en) waren in hun maandag mor... Toon meer
Volgens servicedesk van een grote landelijke zaak kon ik mijn laptop beter opgeven. Reparatie zou € 200 tot € 270 kosten zonder garantie op resultaat. Schermexpress belde met de mededeling: wij hebben... Toon meer
Bij telefonisch contact op zaterdagmiddag 14.00 uur werd gekeken of te vervangen scherm op voorraad was. Afgesproken als ik voor 16.45 aanwezig was vervanging gedaan kon worden. Gekomen +/- 15.00... Toon meer
Eerst via mail overleg gehad met medewerker. Gelijk goed doorvragen van de medewerker en met zijn hulp direct de juiste bestelling kunnen plaatsen. Verzend service werkte prima. Ik werd per mail exact... Toon meer
Over SchermExpress.nl
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Algemeen
Schermexpress.nl streeft ernaar tegen de scherpste prijs en binnen 24 uur uw notebookscherm te repareren. Wij proberen de levertijd tot een minimum te beperken, afhankelijk van de gekozen betalingsvorm en de leverbaarheid van uw bestelling kunnen wij binnen 24 uur leveren. Indien het voor uw notebook benodigde paneel bij ons op voorraad staat wordt deze nog dezelfde dag ingebouwd.
Schermexpress.nl is onderdeel van Heijligers Computers B.V. te Dordrecht.
Al meer dan vijtien jaar het meest vertrouwde adres voor computers en componenten in de Drechtsteden. Wij zijn onder andere officieel partner van Microsoft, HP, Toshiba, Symantec en vele andere merken. Een link naar onze winkel vindt u hier.
Naast onze winkel hebben wij een afdeling zakelijke verkoop waarmee wij een groot aantal bedrijven bedienen met advies en oplossingen. Tevens verzorgen wij middels proactief netwerkbeheer de automatisering van onze klanten met netwerken tot 1.000 werkplekken, kijkt u ook eens op proactiefnetwerkbeheer.nl voor meer informatie.
Als laatste leveren wij via 4Dealers.nl, onze groothandel Eizo, Neovo en SMC netwerkproducten aan wederverkopers. U ziet, u bent bij ons in ervaren handen!
Vissersdijk Beneden 17, 3319GW, Dordrecht
- 078-8902201
- info@hcagroep.nl
- schermexpress.nl
Snel en correct
Laptopscherm stuk. Rondgekeken op internet wat een vervangingspanel kost en hoe te plaatsen. Voor het geld dat een nieuw panel kost inclusief montage kun je echt zelf niet aan het prutsen gaan. Toppie.
(Wel jammer dat binnen een half jaar het moederbord van die laptop stuk ging, Compaq CQ kwaal... maar dat ligt niet aan Schermexpress).
laptopreparatie snel goed en betaalbaar
het scherm van onze laptop vertoonde zwarte vlekken rechts boven.deze werden steeds groter.we hebben de laptop op maandagmiddag verstuurd en donderdag kregen we deze weer netjes gemaakt weer retour.
wij zijn zeer tevreden over de afhandeling.
TOP-service, ondanks defect wederom snelle en volledige afhandeling
Nadat mijn scherm van de laptop binnen enkele dagen vervangen was, bleek na een maand dat het scherm het niet meer deed. Hierop contact opgenomen met SchermExpress en de laptop nogmaals opgestuurd. De pakketdienst bleek zijn werk gedaan te hebben, omdat het scherm na aankomst geen gebreken liet zien. Op initiatief van SchermExpress is voor de zekerheid het scherm opnieuw bekeken en bleek een klein contactje niet optimaal te werken en is binnen een dag het scherm wederom retour gestuurd zonder extra kosten (met gerepareerd contactje).
Natuurlijk was het vervelend dat de laptop een tweede keer opgestuurd moest worden, maar het door zoeken naar een mogelijk niet goed werkend contactje, geeft aan dat dit een club is die staat voor het product dat ze leveren en gehoor geeft aan klachten van klanten. Kortom een TOP-service.
Nieuw scherm op 1 dag gerepareerd tegen een redelijke prijs.
Na aanbeveling van kenns, op woensdag gebeld voor informatie, toen laptop per post aangetekend met waarde opgestuurd, de volgende dag email ontvangen, dat laptop was aangekomen, gerepareerd, en gelijk weer per post retourgestuurd. Op vrijdag tot volle tevredenheid gerepareerd we
er ontvangen per post.
Perfecte service
De laptop van onze zoon was gebarsten doordat hij hem had dichtgedaan met de oortjes ertussen. Balen. Bij een computerwinkel konden ze ons niet helpen. De reparatie zou zo duur worden, dan konden we beter een nieuwe kopen! De laptop was net 2 jaar oud. Toen via schermexpress een nieuwe besteld. Opgestuurd en 2 dagen later als nieuw weer terug. Perfect geregeld!
doet wat ze belooft
Scherm supersnel vervangen en keurig gratis thuis bezorgd. Alles werkt weer perfect. Echt een aanrader
Goed geholpen maar vervanging van scherm loste probleem met de laptop niet op
Mijn laptop had ik laten vallen dus het scherm was kapot. Scherm laten maken bij Schermexpress. Supersnel terug! Ideaal systeem. Helaas heeft het niet het probleem opgelost want er was een beschadiging in het systeem dat niet verholpen kon worden met een nieuw scherm. Al met al een positieve ervaring.
Makkelijk, snel en goeie service!
Toen het scherm van m'n nieuwe laptop een grote barst had was ik vreselijk onthand, ik kon ineens niets meer met mijn laptop! Daar moest zsm een oplossing voor komen, maar daar zag ik ook tegenop: kan zoiets überhaupt gemaakt worden, wat zijn de kosten en kan ik t zelf goedkoper, waar verkopen ze schermen, hoeveel inch is m'n scherm ook alweer, hoelang duurt reparatie en wanneer kan ik m'n laptop weer gebruiken? Via Google kwam ik al snel bij de site van schermexpress.nl uit, goeie recensies op de site, makkelijk uitgelegd allemaal, kwam professioneel over. Vond t toen alleen nog eng mn laptop in te pakken en te versturen, (als dat maar goed gaat!, maar kreeg m heel snel weer gemaakt terug. In vergelijk de snelste, goedkoopste en zeker handigste schermreparateur die ik vond; Ik zal iedereen met een stuk scherm dit bedrijf aanraden.
Perfecte snelle service
Hier kun je rustig je scherm bestellen.
Je stuurt je laptop op, en binnen no time is hij netjes voorzien van nieuw beeldscherm retour.
Een aanrader dus
Prima geregeld
Doen wat ze zeggen en voor de afgesproken prijs