schreeven muziek Reviews 24

4,5

1. Muziekinstrumentenwinkel
  2. Gitaarwinkel

Welkom bij [Schreeven Muziekinstrumenten]) Al sinds jaar en dag helpen wij muzikanten vanuit onze winkel in Nijmegen met alles op het gebied van muziek. Van beginners tot professionals, van thuisstudio tot podium — bij Schreeven draait het om persoonlijk advies, eerlijke service en een zorgvuldig geselecteerd assortiment. In onze winkel van ruim 1300m² vind je onder andere gitaren, piano’s, keyboards, drums, DJ-apparatuur, studio gear, blaasinstrumenten en accessoires van bekende merken. We combineren de voordelen van een moderne webshop met de ervaring en service van een fysieke muziekwinkel. Naast verkoop kun je ook bij ons terecht voor: * persoonlijk advies * onderhoud en reparaties * installaties en maatwerkoplossingen * demonstraties en productuitleg Wij vinden het belangrijk dat klanten niet alleen een product kopen, maar ook goed geholpen worden voor én na de aankoop. Met vriendelijke groet, Team Schreeven Muziekinstrumenten

4,5

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Al jarenlang werken wij met veel…

Al jarenlang werken wij met veel plezier samen met Schreeven. Zij hebben verschillende van onze locaties voorzien van het juiste geluidssysteem en sfeerverlichting. We waarderen hun vriendelijke service, deskundige advies en de kwaliteit van hun werk. Een betrouwbare partner die altijd met ons meedenkt en zorgt voor een uitstekend eindresultaat. Zeker een aanrader!

4 juni 2026

Top bedrijf dacht heel goed mee wat…

Top bedrijf dacht heel goed mee wat onze wensen waren voor het feest en heeft alles geregeld qua licht en geluid. Met de expertise die zei hadden is ons feest een onvergetelijke dag geworden.
Nogmaals bedankt

16 mei 2026

Schreeven leeft Muziek

Wat een winkel! in eerste instantie denk je dat als je naar een industrieterein gaat. Dat het een soort van opslag is wat je zal aantreffen. Maar niets is minder waar! Schreeven leeft muziek! De service is mega. Echt een aanrader om hier te gaan kijken en te ervaren.

28 mei 2026

Al jarenlang komen wij met veel plezier…

Al jarenlang komen wij met veel plezier bij Schreeven Muziek in Nijmegen. Vroeger kwamen we al bij de winkel op Plein 1944 en tegenwoordig bezoeken we met net zoveel plezier de prachtige locatie aan de Hulzenseweg. Het is mooi om te zien hoe het familiebedrijf zich heeft ontwikkeld, terwijl de persoonlijke service altijd hetzelfde is gebleven.

Onlangs heb ik hier een mixer voor mijn dj-set aangeschaft en zoals altijd werd ik uitstekend geholpen. De medewerkers nemen de tijd om mee te denken, geven eerlijk advies en hebben duidelijk verstand van zaken.

Ook mijn ouders komen regelmatig bij Schreeven voor hun gitaar- en saxofoonbenodigdheden en ervaren dezelfde persoonlijke service. Wat wij waarderen is dat je hier niet het gevoel hebt dat er iets verkocht moet worden, maar dat er echt wordt gekeken naar wat het beste bij je past.

Daarnaast is het een fijne, overzichtelijke winkel met een enorm assortiment en een prettige sfeer. Of je nu muzikant, dj of beginner bent, je wordt altijd vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen.

Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar muziekinstrumenten, audioapparatuur of goed advies. Wij komen hier al jaren graag en zullen dat zeker nog jarenlang blijven doen.

20 oktober 2025

Webshop + fysieke winkel

Deze muziekwinkel heeft kennis van zaken, uniek concept met testcabines om je favoriete instrument te testen. Grote voorraad en tof personeel.

4 december 2025

Martin 000-18 - goed en eerlijk advies!

Hier mijn geweldige Martin 000-18 gekocht. Ik had enige tijd geleden aangegeven dat ik op zoek was naar een mooie aanvulling op mijn collectie, en werd gebeld toen er een bijzonder mooi exemplaar was binnengekomen. Het advies was eerlijk, deskundig en zonder enige druk.

Fijne gasten bij Schreeven! Ik kom hier inmiddels al ruim 25 jaar en word altijd uitstekend geholpen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsinstrument en goed advies.

12 maart 2026

Gitaar

Enthousiast personeel en ik wordt altijd snel geholpen. Ik krijg altijd goede hulp met het zoeken naar wat ik zoek en er wordt altijd een kopje koffie aangeboden😁

4 juni 2026

altijd moeilijk doen als je 1 snaar…

altijd moeilijk doen als je 1 snaar wilt komen vervangen. Je moet dan gelijk alle snaren vervangen, wat niet nodig is!!
Ze willen natuurlijk wel goed aan je verdienen als je geholpen wordt

3 september 2025

Antwoord van schreeven muziek

Bedankt voor uw reactie! We verkopen zeker losse snaren — en bij een nieuwe set waarbij er eentje knapt bij het opzetten, adviseren we gewoon een losse snaar. Bij slijtage raden we een complete set aan omdat oude en nieuwe snaren anders klinken samen, puur voor het beste resultaat. We hadden dat bij uw bezoek wat beter kunnen uitleggen! Hopelijk tot een volgende keer.

Via de Vereniging m,n snaredrum laten

Via de Vereniging m,n snaredrum laten
" onderhouden"
Eens maar ook NOOIT meer,wist niet dat zoveel onkunde nog bestond.
Niets maar ook echt niets wat fatsoenlijk weer in elkaar zat.

28 april 2025

Antwoord van schreeven muziek

Wat vervelend om te lezen, en het spijt ons dat u zo'n ervaring heeft gehad. Dit is zeker niet de standaard die we nastreven.

Geen communicatie

Teleurstellend!
Ik zit al 18 dagen op mijn bestelling te wachten, een voetpedaal om bladmuziek op iPad om te slaan.
Mail gestuurd dat ik graag mijn geld terug wil. geen reactie.
Nu krijg ik vandaag een mail waarmee ik 10 euro bij kan betalen omdat de pedaal niet leverbaar is en zij een andere aanbieden die 20 euro duurder is. Zij geven wel 10 euro korting.
Afijn dan toch maar de duurdere dus ik klik op de link in mail, krijg ik de melding deze betaling is reeds geannuleerd?? Wat nu dan weer? Morgen maar weer proberen te bellen. Ik vind overigens dat ze gewoon dit model voor dezelfde prijs hadden moeten leveren als compensatie voor zo lang wachten.

30 april 2025

Antwoord van schreeven muziek

Wat vervelend dat dit zo gelopen is! De leverproblemen met dit model hadden ons helaas ook verrast, en de communicatie daarover had van onze kant beter gemoeten — dat erkennen we. De verwarrende betaallink maakte het er niet beter op. We hopen dat het uiteindelijk goed is opgelost. Mocht er nog iets zijn, bel ons gerust even — dan lossen we het direct op.
Groet, Team Schreeven

Reviews in alle talen tonen. (24 reviews)