Ben erg goed geholpen door Hafsa. Ze lieten je vrij de showroom doorlopen, bij binnenkomst gaven ze mij een map met info en prijzen van banken. Hafsa kwam zo af en toe polshoogte nemen en beantwoor... Toon meer
Vriendelijk personeel, goede uitleg en er zijn verschillende mogelijkheden met betalen cash/ of pin Niks teveel kwa kleuren opstelling of dat het elektronisch moet zijn. Zeer zeker aan te bevelen �... Toon meer
"Wolf in schaapskleren" Eind januari bij de locatie in Heerlen geweest om te oriënteren voor een bank; uiteindelijk dezelfde dag besloten om hier een bank te kopen. Goed en vriendelijk geho... Toon meer
Of de bestelde bank bevalt is nog even afwachten maar onze ervaring tot nu toe is uitstekend. Echt fijne medewerkers bij Seats en Sofa’s Heerlen. En door een misverstand mijnerzijds een paar keer tel... Toon meer
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
In De Cramer 74, 6412 PM, Heerlen, Limburg, Nederland
Nieuw
Karin Schouwenaars
Local Guide·10 reviews·95 foto's
3 maanden geleden
Zeer goed geholpen door Jet, bij seats&sofas, ze nam er alle tijd voor en had goed door wat ik zocht. Zij maakte n mooie prijs voor mij👏nu nog even wachten op deze bank. MAAAAR .... …Meer
Foto 1 wordt beoordeeld door Karin Schouwenaars
Foto 2 wordt beoordeeld door Karin Schouwenaars
Foto 3 wordt beoordeeld door Karin Schouwenaars
Foto 4 wordt beoordeeld door Karin Schouwenaars+7
3 maanden geleden
Beste Karin Schouwenaars,
Dank u voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met de bank niet is zoals u had verwacht. We begrijpen dat dit erg frustrerend voor u is en dat u zich zorgen maakt over de kwaliteit. We nemen klachten serieus en willen u graag helpen. Wilt u alstublieft uw contactgegevens sturen naar +31 6 53654103 op Whatsapp, zodat we dit verder kunnen bespreken?
Jose David
2 reviews·1 foto
5 maanden geleden
In de filiaal Heerlen worden de klanten belazerd, als jij zelf de manager niet kan vertrouwen wie dan wel? Bij het kopen van de bank werden zoveel praatjes gedaan door de manager zelf aangezien hij betrokken is bij elke onderhandeling, …Meer
Foto 1 wordt beoordeeld door Jose David
5 maanden geleden
Beste Jose David,
We betreuren het dat u een negatieve ervaring heeft gehad met uw aankoop en de klantenservice. Dit is zeker niet de standaard die we willen bieden. We willen graag samen met u een oplossing zoeken. Kunt u uw contactgegevens naar ons sturen via WhatsApp op +31 6 53654103?
Jenny Oldie
een maand geleden
1 ster is nog teveel voor dit scam bedrijf. Je word opgelicht, gemanipuleerd, en gedwongen hier. "Als je een goede review achterlaat, dan kunnen we wat regelen." Dit is hoe ze komen aan die zogenaamde goede reviews. Het is nep zodat mensen …Meer
een maand geleden
Beste Jenny,
Dank u voor uw feedback. Wij betreuren het zeer dat u onze service en werkwijze als negatief heeft ervaren. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en wij willen ervoor zorgen dat alle klanten een positieve ervaring hebben. Wij nemen uw opmerkingen zeer serieus en willen u vragen om uw contactgegevens en meer details over uw ervaring te sturen naar +31 6 53654103 via WhatsApp. Zo kunnen wij samen tot een passende oplossing komen.
Leon M.
16 uur geleden
Nieuw
Ben vanmiddag naar de winkel in Heerlen geweest en ben daar door Claudia geholpen, wat een fijne medewerkster. Ze nam alle tijd, deed veel moeite en heeft me een goed passend aanbod gedaan waar ik graag gebruik van heb gemaakt. Ik heb nog nooit bij een eerste bezoek een dergelijk grote aankoop gedaan maar door haar vriendelijke en professionele instelling heb ik er alle vertrouwen in en ben ik zeer tevreden!
Nu wachten op de levering.

Fijn ontvangst...duidelijk uitleg…
Fijn ontvangst...duidelijk uitleg ...Aardige vrouw (Claudia)die ons geholpen heeft.

Top service
Wij werden bij binnenkomst meteen netjes geholpen door een enthousiaste medewerker. We kregen koffie en thee aangeboden. We hebben een mooie bank uitgezocht voor een hele mooie prijs die helemaal naar onze wens is. Al met al een leuke en goede ervaring!

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Ontzettend fijn en goed geholpen…
Ontzettend fijn en goed geholpen vandaag in Heerlen, personeel legde veel uit. Liet ons kennis maken met de bankstellen en bleven bij het verder kijken in de buurt. We kregen een mooi aanbod en hebben de bank gekocht. Snelle levering, vandaag gekocht en morgen wordt de bank geleverd. Enorm tevreden.

De verkoper Gimi
De verkoper Gimi, heeft ons super netjes geholpen bij de aankoop van een nieuwe bank. Goede kennis en op een prettige manier zaken kunnen doen. Een topverkoper.

Top service…
Vriendelijke en behulpzame medewerkers in Heerlen. Denken mee en kijken wat het best bij je past. Geholpen door Claudia.

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Voor een salon groot of klein moet je bij Seat en Sofas zijn
We zijn al jaren klant bij jullie en nu ook deze keer nl. 19/1/25 zijn we super goed geholpen door Claudia in het filiaal woonboulevard Heerlen

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Binnen gekomen en meteen gelopen
Binnen gekomen en meteen gelopen, super ervaring

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Personeel vriendelijk in contact. Geven duidelijke uitleg en weten alles te benoemen. Gaan graag met je kijken naar mogelijkheden en geven hun eerlijke mening.

Wat een schande
In april 2024 een bank geleverd gekregen.
Sta je na een avondje bankhangen in de jogger op,zit er een scheur van 3 cm in het zitvlak. Geen huisdieren, kleine kinderen in huis. 2 jaar garantie…. NOT.
Ahv foto’s bepalen ze dat door een scherp voorwerp de schade is ontstaan.
Oftewel.. we hebben met een mes of zo in de nieuwe bank gesneden. 😫 Koop nooit een bank bij deze boeven… service 0 ( helaas hebben we de reviews die we gelezen hadden en het televisieprogramma waar deze firma ook niet al te best uit de verf komt naast ons neer gelegd. Tja weer een leermoment gehad)
Update na onderstaande reactie van Seats en sofa’s
Via wats app wordt er verder gecommuniseerd. Inmiddels zelf een stoffeerbedrijf laten komen die aangeeft dat deze schade niet door externe toedoening ontstaan is maar dat t een zwakke plek in het leer is ( overigens is t gemalen stukjes leer die samengeperst weer als leer verkocht mogen worden)
Via wats app de terugkoppeling dat de klacht afgehandeld is en het onze eigen schuld is. Maw ze zijn nog te lui om langs te komen en de klacht serieus te nemen.

Prima geholpen !
Prima geholpen, mooie prijs afgesproken ! Was een speciale levering met een aangepaste u bank. Claudia in Heerlen was vriendelijk.

Prima service
Prima service, mooie prijs.
Dank je wel Claudia voor de moeite die je hebt gedaan.
Heerlen seats and sofa.

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
We hebben al meerdere banken gehad en…
We hebben al meerdere banken gehad en zijn erg tevreden. De verkoper was erg vriendelijk zonder opdringerig te zijn. De laatste bank die we hebben gekocht is nu zo’n 7 jaar oud en nog even stevig, maar omdat ik een andere kleur wou toch weer uitgekomen bij seats en sofa’s. Dit zal ook wel niet de laatste zijn voor de prijs kun je nog eens veranderen.

Fijne hulp & begeleiding
Fijne hulp & begeleiding in het zoeken naar een nieuwe bank. Hebben uiteindelijk een mooie bank voor een leuke prijs kunnen krijgen

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Nemen ruimschoots de tijd om alles te bespreken.
Vaak uit voorraad leverbaar.
Met een goed gevoel weer naar huis.

Zeer tevreden
Wij hebben 18 jaar geleden een leren hoekbank gekocht bij Seats and sofa’s in Heerlen
Daar zijn wij toen heel goed geholpen en voor een super prijsje
Na al deze jaren gebruikt door gezin met 2 kinderen en een hond zag hij er nog prima uit.
We hebben er via marktplaats nog een ander gezin blij mee kunnen maken.
Nu hebben wij een nieuwe bank gekocht bij Seats and sofa’s en zijn wederom zeer tevreden over Seats and sofa’s Heerlen
We hopen dan ook weer een lange tijd plezier van de nieuwe bank te hebben

Wekenlange levertijd
Wekenlange levertijd, dan nog de verkeerde bank leveren, nieuwe besteld weer wekenlang gewacht. Hoezo reclame : vandaag kopen morgen zitten? Wat n flutbedrijf!

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
En dit is dus service en meedenken ! THNX !
Na een hele hoop ellende met een eerder gekochte hoekbank in Dld, hebben we toch maar weer eens hier een poging gedaan om iets moois en goeds te vinden.
En na zo'n kwartiertje rond te neuzen hadden we een schitterende gevonden die ook op voorraad was. Om ons zeker te overtuigen, kregen we ook een mooie korting erbij, wat ons ook meteen over de streep heeft getrokken om het direct te regelen ! GEWOON TIP TOP !
p.s. deze verkoper was gewoon MENSELIJK

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Het grote hoekbankstel dikke 4 jaren…
Het grote hoekbankstel dikke 4 jaren geleden gekocht (Heerlen) € 2400) Vertoont nu op twee plekken duidelijke schade en op een plek een scheur vlak naast de naad.
Bij melding tot tweemaal toe reactie: spijt ons maar garantie is twee jaren. U kunt vrijblijvende offerte opvragen bij ….. Deze firma telt al 49,95 om tot aan huis te komen om offerte op te vragen.
Bij wettelijke bepalingen staat o.a. dat een dergelijk bankstel 6 tot 10 jaren mee zou moeten gaan.
Bankstel altijd goed onderhouden en zeker niet bovenmatig of niet op juiste wijze gebruikt. In tegendeel;slechte service.

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Niet verwacht, toch bank besteld
Ik had niet verwacht te zullen slagen bij Seats and Sofa's (ik hou normaliter niet zo van hun verkoopstijl), maar we zijn uiteindelijk toch pas naar buiten gelopen na een bank te hebben besteld. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en daar werd een passende bank bij gezocht met een mooie korting. Ik verheug me erop dat deze geleverd wordt!