Zeer vriendelijke en behulpzame verkoper ervaren op locatie Maassluis, had kennis van zaken en gaf ons heel goed advies. In het segment bankstellen waarin wij zochten, volop keuze, daardoor was het v... Toon meer
Met veel geduld en nuttige adviezen geholpen door verkoopster Linda van Seats and sofa’s Maassluis. De winkel bood ons meer dan voldoende keuze en een hele goede prijs waardoor het over enkele jaren n... Toon meer
Hartelijk ontvangen , Tim heeft ons uitstekend geholpen , we hadden een aantal eisen waaraan de bank moest voldoen , en Tim heeft ons zeer goed geholpen , hier hebben ze nog tijd voor de klant . En ee... Toon meer
Geweldige en vriendelijke service! Ondanks mijn beperkte budget hebben ze me verschillende passende modellen laten zien. De uiteindelijke prijs was ook lager dan de prijslijst. Speciale dank aan Loren... Toon meer
Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen. Met maar liefst 49 Megastores verspreid over Nederland, België en Duitsland is er altijd een showroom bij u in de buurt. Dankzij onze unieke Giant Take Away-formule profiteert u van een scherpe prijs én kunt u uw nieuwe bankstel, hoekbank, loungebank of fauteuil vaak direct uit voorraad meenemen. Onze collectie volgt altijd de nieuwste woontrends en is verkrijgbaar in een breed scala aan bekledingen en kleuren. Uw ervaring staat bij ons centraal. We horen dan ook heel graag hoe u uw aankoop en ons advies heeft ervaren. Met uw feedback kunnen wij onze service en dienstverlening continu blijven aanscherpen!
Noordzee 10, 3144 DB, Massluis, Zuid-Holland, Nederland
Vraagt klanten om een review
Nieuwe bank gekocht in Maassluis en aangenaam verrast door de korting ivm 30 jarig bestaan. Werden fijn en deskundig geholpen door de verkoopster.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Uiterst vriendelijke Verkoper. Niks was teveel.
Goed advies !!

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Ze hebben mij vriendelijk geholpen en geluisterd naar mijn situatie. Ik heb een mooie nieuwe bank uit de koopjeshoek kunnen scoren dankzij de hulp van Seats en Sofas. De winkel ligt wel afgelegen dat is jammer, maar is goed bereikbaar met de auto. De bank mag er zelfs nog even tijdelijk blijven staan totdat ik de sleutel heb van mijn eigen woning.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Mensen lees eerst de reviews als je daar iets wilt gaan kopen ik raad het af goedkoop is duurkoop en teleurstelling
En spijt dat je daar naar binnen bent gegaan ga ergens anders maar niet daar ik spreek uit ervaring

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Het personeel is vriendelijk en er is genoeg keuze onze vorige bank kwam ook hier vandaag vele jaren plezier van gehad en heel degelijk

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
De verkopers dachten goed met me mee, zeer behulpzaam, model bank iets kleiner, geen probleem. Andere stof, ook geen probleem. Ik heb de bank nog niet, ben dan ook zeer benieuwd, maar hij wordt zeer zeker fantastisch.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
vriendelijke ontvangst en niet opdringerig. konden op ons gemak rond kijken. als we iets wilden vragen dan konden we iemand roepen.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
De klantenservice is zeer slecht. Ik heb al eerder een bericht geschreven over slechte hulp bij het repareren van mijn bank die al snel op meerdere plaatsen doorgezakt was.
Seats & Sofas heeft hierop gereageerd met een whatsapp telefoon nummer. Als ik dit nummer een bericht stuur krijg ik geen reactie. Het is allemaal schijn bij dit bedrijf.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Wij werden zeer vriendelijk geholpen door Michel (en collega’s) te Maassluis.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
In de winkel werden we netjes geholpen en snelle services.
De bezorger, was vriendelijk maar met het naar binnen brengen hebben ze helaas wel de voordeur beschadigd.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Ik had onlangs het genoegen om Seats en Sofas te bezoeken, en ik moet zeggen dat mijn ervaring buitengewoon positief was. Bij aankomst werden we vriendelijk begroet door Le, die ons een map met banken overhandigde, zodat we op ons gemak konden rondkijken. Wat meteen opviel, was de niet-opdringerige sfeer in de winkel. In plaats van ons constant te benaderen, liet Le ons rustig onze gang gaan terwijl hij beschikbaar was voor eventuele vragen. Bovendien bood hij ons zelfs een heerlijk kopje koffie aan.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Als je van te voren op de website al een keuze hebt gemaakt, is keuze makkelijk. Alleen nog even de kleur van de stof bepalen.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Schitterende bank in de kleur die ik wilde. Snelle levering en de jongens van de bezorgdienst zijn toppers. Ook de service in de winkel was super professioneel en vriendelijk.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Netjes eerst de gelegenheid gegeven om zelf rond te kijken. Daarna vragen duidelijk beantwoord en meegedacht in mogelijkheden om er een hoekbank van te maken. De levering laat nog wel op zich wachten, maar er werd wel gelijk een leenbankstel aangeboden.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Erg goed geholpen met advies en met het opmeten van de banken.Vriendelijk geholpen en niets was teveel. bedankt.