Geweldige en vriendelijke service! Ondanks mijn beperkte budget hebben ze me verschillende passende modellen laten zien. De uiteindelijke prijs was ook lager dan de prijslijst. Speciale dank aan Loren... Toon meer
Fijn geholpen door Marciano. Niet opdringerig, maar daar op de momenten dat we hem iets wilden vragen. Bood ons samen met een collega een mooie maatwerk oplossing.
Fijn meegedacht door de verkoopster. Leuke frisse zaak met leuk personeel. Goed advies en een goede prijs overeengekomen.
Door en door slecht bedrijf. Er wordt structureel Gelogen over aanbiedingen, prijzen, stoffen, en acties die niet bestaan. Tros Radar heeft er onlangs een uitzending over gemaakt. Ze blijven m... Toon meer
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Noordzee 10, 3144 DB, Massluis, Zuid-Holland, Nederland
Het personeel is vriendelijk en er is genoeg keuze onze vorige bank kwam ook hier vandaag vele jaren plezier van gehad en heel degelijk

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
De verkopers dachten goed met me mee, zeer behulpzaam, model bank iets kleiner, geen probleem. Andere stof, ook geen probleem. Ik heb de bank nog niet, ben dan ook zeer benieuwd, maar hij wordt zeer zeker fantastisch.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
vriendelijke ontvangst en niet opdringerig. konden op ons gemak rond kijken. als we iets wilden vragen dan konden we iemand roepen.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
De klantenservice is zeer slecht. Ik heb al eerder een bericht geschreven over slechte hulp bij het repareren van mijn bank die al snel op meerdere plaatsen doorgezakt was.
Seats & Sofas heeft hierop gereageerd met een whatsapp telefoon nummer. Als ik dit nummer een bericht stuur krijg ik geen reactie. Het is allemaal schijn bij dit bedrijf.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Wij werden zeer vriendelijk geholpen door Michel (en collega’s) te Maassluis.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
In de winkel werden we netjes geholpen en snelle services.
De bezorger, was vriendelijk maar met het naar binnen brengen hebben ze helaas wel de voordeur beschadigd.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Ik had onlangs het genoegen om Seats en Sofas te bezoeken, en ik moet zeggen dat mijn ervaring buitengewoon positief was. Bij aankomst werden we vriendelijk begroet door Le, die ons een map met banken overhandigde, zodat we op ons gemak konden rondkijken. Wat meteen opviel, was de niet-opdringerige sfeer in de winkel. In plaats van ons constant te benaderen, liet Le ons rustig onze gang gaan terwijl hij beschikbaar was voor eventuele vragen. Bovendien bood hij ons zelfs een heerlijk kopje koffie aan.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Als je van te voren op de website al een keuze hebt gemaakt, is keuze makkelijk. Alleen nog even de kleur van de stof bepalen.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Schitterende bank in de kleur die ik wilde. Snelle levering en de jongens van de bezorgdienst zijn toppers. Ook de service in de winkel was super professioneel en vriendelijk.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Netjes eerst de gelegenheid gegeven om zelf rond te kijken. Daarna vragen duidelijk beantwoord en meegedacht in mogelijkheden om er een hoekbank van te maken. De levering laat nog wel op zich wachten, maar er werd wel gelijk een leenbankstel aangeboden.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Erg goed geholpen met advies en met het opmeten van de banken.Vriendelijk geholpen en niets was teveel. bedankt.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
ten eerste is vlakbij huis en ten tweede zijn we netjes geholpen

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Op zondag in filiaal Maassluis geweest. Personeel enorm behulpzaam en positief.
Kortom binnen de kortste keren een bankstel gekocht 😀

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Reactie op antwoord Seats & Sofas - 2 dagen geleden..
Ik heb mijn order nummer al bij alle 3 de referenties achter gelaten, dus mijn gegevens moeten al 3x bekend zijn....
Naam
Adres
06 - nummer
maar zal ze wederom toevoegen, als dat niet genoeg is waar kan ik mijn gegevens dan achterlaten.
Seats & Sofas Maassluis
Orderdatum 27-07-2023

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Vreselijke zaak, 0 begrip, slecht geholpen willen alleen maar geld verdienen. Geen aanrader. Als iets niet goed is krijg je niet eens je geld terug!!!!