Geweldige en vriendelijke service! Ondanks mijn beperkte budget hebben ze me verschillende passende modellen laten zien. De uiteindelijke prijs was ook lager dan de prijslijst. Speciale dank aan Loren... Toon meer
Fijn geholpen door Marciano. Niet opdringerig, maar daar op de momenten dat we hem iets wilden vragen. Bood ons samen met een collega een mooie maatwerk oplossing.
Fijn meegedacht door de verkoopster. Leuke frisse zaak met leuk personeel. Goed advies en een goede prijs overeengekomen.
Door en door slecht bedrijf. Er wordt structureel Gelogen over aanbiedingen, prijzen, stoffen, en acties die niet bestaan. Tros Radar heeft er onlangs een uitzending over gemaakt. Ze blijven m... Toon meer
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Noordzee 10, 3144 DB, Massluis, Zuid-Holland, Nederland
Vriendelijke verkoper, dacht mee, persoonlijke ervaring, ik kreeg koffie aangeboden. Ik wist al voor welke bank ik kwam maar ik kreeg meerdere opties te zien om een beeld te krijgen van de stof/kleur. Wel erg commercieel; het was moeilijk om onder een mogelijke koop uit te komen (goede sales vaardigheden dus wel).

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Vriendelijk personeel geeft/ neemt de tijd om je keus te laten maken en behulpzaam met advies omtrent bekleding van de bank/sofa. Erg fijn geholpen.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
We bezochten de winkel om de producten ter plaatse te bekijken, maar de inspanningen van de verkoper, de eerlijkheid in de omgang, de aantrekkelijke prijzen en de kwaliteit van de producten overtuigden ons ervan om onmiddellijk te kopen.
Ik raad het ten zeerste aan

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
In juni een bankstel besteld bij Seats and Sofas Maassluis. Super goed geholpen door Linda, wat een lieve vrolijke vrouw is Linda, ze heeft goed naar onze wensen geluisterd, samen gepuzzeld en zijn toen tot een deal gekomen. Nu sinds een paar weken het bankstel binnen en zo enorm blij, prachtige bank, zit heerlijk en precies zoals we voor ogen hadden. Ik was in het begin huiverig om te bestellen vanwege het lezen van vele slechte online ervaringen maar daar kom ik echt van terug, ik kan alleen voor Maassluis spreken, het is absoluut een aanrader!

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
zeer vriendelijke vrouw met goed en duidelijk advies en tevens een snelle afhandeling met mede collega s

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Uitstekend en vriendelijk geholpen door Linda.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Het is geen ster waardig. 30 april bank gekocht in Maassluis. Zou tussen de 6 en 12 weken duren. Steeds gebeld en meerdere weken doorgekregen dat hij binnen zou komen. Ze bellen maar niet terug beloven van alles. Deze week weer gebeld, mw u heeft mail gehad dat hij binnen is. Gisteren wilden we de bank ophalen maar helaas de bank was er helemaal niet!!!! Slechte service daar! Nu hopelijk binnen 2 dagen ons geld terug. Ik bekijk nu pas de recensies . Wou dat ik er nooit geweest was. Snap niet dat dit bedrijf nog bestaat.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
we zijn heel goed en vriendelijk door Linda geholpen en wist precies uit te leggen wat goed voor ons is prima

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Tegen alle verwachtingen in....
Toch een hele mooie bank voor een prima prijs gescoord. De bank past perfect en ziet er mooi uit. Mag ook een keer gezegd worden :). Wel een levertijd waar je u tegen zegt, en dit werd pas medegedeeld nadat het contract werd ondertekend. Dat is het enige dat jammer was.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Op 12 april is ons bank, met ordernummer 1010-10585584, opgehaald voor reparatie naar uw locatie in Maassluis. Door jullie is ons verteld dat de reparatie binnen één dag voltooid zou zijn. Echter nog steeds gen reactie wanneer ik mijn bank terug kan verwachten.
Hoofdkantoor heeft aangegeven dat ik locatie Maasluis moet hebben en dat zij niks voor mij kunnen betekenen.
Dit is ergste/slechtste/gemeenste bedrijf wat ik mee heb mogen maken.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Super Sta-op Stoel gevonden bij Seats and Sofas! Deze hadden we met spoed nodig. Hier hebben ze tenminste alles op voorraad. En we kregen nog korting ook! Mijn vader heeft inmiddels al vaak gezegd dat het een fantastische stoel is!

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Nieuwe bank gekocht in Maassluis en aangenaam verrast door de korting ivm 30 jarig bestaan. Werden fijn en deskundig geholpen door de verkoopster.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Uiterst vriendelijke Verkoper. Niks was teveel.
Goed advies !!

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Ze hebben mij vriendelijk geholpen en geluisterd naar mijn situatie. Ik heb een mooie nieuwe bank uit de koopjeshoek kunnen scoren dankzij de hulp van Seats en Sofas. De winkel ligt wel afgelegen dat is jammer, maar is goed bereikbaar met de auto. De bank mag er zelfs nog even tijdelijk blijven staan totdat ik de sleutel heb van mijn eigen woning.

Antwoord van Seats and Sofas - Maassluis
Mensen lees eerst de reviews als je daar iets wilt gaan kopen ik raad het af goedkoop is duurkoop en teleurstelling
En spijt dat je daar naar binnen bent gegaan ga ergens anders maar niet daar ik spreek uit ervaring