Kontaktede SEF for hjælp til dokumentation for forbrug, og fik ret hurtigt mailsvar, men -ved ikke hvor fejlen var- kunne ikke se de vedhæftede filer. Ringede, kort ventetid, utrolig sød medarbejde... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har desværre fundet ud af at de synder deres kunder . - elafgiften er dyrere hos dem . - de ligger rykker på 1 . Påmindelse . - de tager 43 kr på Giro og 6 kr pr betalte regning i pbs , hvilk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hej SEF Jeg bestilte ladestander hos jer og I kunne levere hurtigt og indenfor en uge. God service hele vejen igennem fra bestilling til installation, samt pænt udført arbejde håndværksmæssigt. Dy... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En rigtig god oplevelse. Da vi stod overfor at skulle købe en ladestander var det naturligt at henvende os til SEF,da vi gennem mange år har været bruger. Vi blev mødt af søde og imødekommende medarb... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Fåborgvej 44, 5700, Svendborg, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det var simpelthen den rareste medarbejder, som hjalp mig hele vejen igennem og svarede forståeligt på alle mine spørgsmål og som hjalp mig med at finde den mest optimale løsning for mit behov. Jeg er virkelig tilfreds med den service jeg fik!

Antwoord van SEF Energi
Hende jeg talte med i omstillingen var rigtig sød, kompetent og hjælpsom. Hun fandt hurtigt en løsning på mit problem.

Hurtig og høflig betjening pr. tlefon. Annette Christensen, Bjerreby på Tåsinge

Antwoord van SEF Energi
Har i mange år været glad og tilfreds EL-kunde hos SEF, så valget af Hjemme-ladeboks, var ret let. Montage af ladeboks forløb let og fint med en dygtig montør og guidning fra SEF - TAK!

Antwoord van SEF Energi
Altid service mindet personale når man kontakter jer.
Og så er jeres El priser til at leve med, hvis I forstå, hvad jeg mener.
Og dejligt at, i levere El i hele Danmark!

Antwoord van SEF Energi
ALTID sød, ordentlig og imødekommende kundeservice.
Man har følelsen af at man ‘kender ‘ de mennesker man taler med, altså som kundeservice var før selvbetjening 😅
Mange andre mastodonter kunne lære noget her.

Antwoord van SEF Energi
Virkelig en fantastisk oplevelse, især når det gælder deres kundeservice. Jeg havde et spørgsmål til en aconto-regning og kontaktede SEF. Telefonen blev besvaret inden for få sekunder af en venlig og imødekommende medarbejder, som hurtigt hjalp mig med mit problem. Det føltes som ægte, personlig service, og man kan tydeligt mærke, at det er lokale kræfter, der står bag kundehåndteringen. Topkarakter herfra. 5 stjerner!

Antwoord van SEF Energi
Meget høflig og tålmodig sælger.
Svarer venlig på alle mine spørgsmål - og dem er der mange af.

Antwoord van SEF Energi
Her kan man trygt være kunde. God service og priser

Montør til aftalt tid
Pænt arbejde med installation

Antwoord van SEF Energi
Altid en venlig og kompetent betjening. Nærværende og kendskab til kunden

Antwoord van SEF Energi
Fik installeret ladestander som forløb fint. Skal kobles på app'en Monta. Fik ingen introduktion og diverse links (QR koder) gav ikke rigtig mening.
Står nu med en opladningsapp, som ikke fungerer efter hensigten - og fredag er SEF lukket.
Anbefaler på det kraftigste at montøren anvender 10 minutter på at gennemgå de vigtigste elementer i at anvende app'en korrekt.

Antwoord van SEF Energi
Det er for mig vigtigt, at mit El selskab støtter lokalt + er let at få forståelig hjælp fra, og har overkommelige priser…
Derfor har jeg SEF og anbefaler dem gerne til andre…

Antwoord van SEF Energi
hvis man kunne give 0 ville jeg det, l*rte reklamer aldrig vis dem igen. seriøst en crime at bruge dem. hver gang jeg ptøver at kigge på noget popper den op umuligt det lovligt. KUN heres reklamer seriøst fup. håber det værste for jer

Hej SEF
Jeg bestilte ladestander hos jer og I kunne levere hurtigt og indenfor en uge. God service hele vejen igennem fra bestilling til installation, samt pænt udført arbejde håndværksmæssigt. Dygtig, kompetent og rar installatør. Stor ros for den oplevelse.
David Schwartz Møller

Antwoord van SEF Energi
Jeg har aldrig tidligere i mine 66 år oplevet et så fantastisk og hjælpsomt elselskab, som SEF er.
Jeg har for nyligt købt elbil for første gang,og er derfor helt ny på dette område.
Jeg har haft rigtig mange spørgsmål til selskabet også vedrørende Monta-appen.
For det første kommer man hurtigt og nemt igennem til SEF, når man ringer til dem. Jeg har aldrig oplevet ventetid.
Personalet er meget tålmodige, positive og lyttende, og sidst men ikke mindst meget professionelle til at løse mine/kundens problemer/udfordringer.
Jeg har kun positive oplevelser med SEF, og kan på det varmeste anbefale dem. Magen til telefonservice skal man lede længe efter og det kunne andre elselskaber virkelig lære noget af.

Antwoord van SEF Energi
Hvis du har været med i en kampagne hvor at der har været flere selskaber inde for at give et tilbud og du siger nej til sef energi så kan de godt finde på at tilmelde dig alligevel uden dit samtykke Jeg har lige været det igennem og givet dem til mandag til at sløjfe min aftale hos den ellers så får de en politianmeldelse.

Antwoord van SEF Energi
Lees meer over geverifieerde reviews.