Kontaktede SEF for hjælp til dokumentation for forbrug, og fik ret hurtigt mailsvar, men -ved ikke hvor fejlen var- kunne ikke se de vedhæftede filer. Ringede, kort ventetid, utrolig sød medarbejde... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har desværre fundet ud af at de synder deres kunder . - elafgiften er dyrere hos dem . - de ligger rykker på 1 . Påmindelse . - de tager 43 kr på Giro og 6 kr pr betalte regning i pbs , hvilk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hej SEF Jeg bestilte ladestander hos jer og I kunne levere hurtigt og indenfor en uge. God service hele vejen igennem fra bestilling til installation, samt pænt udført arbejde håndværksmæssigt. Dy... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En rigtig god oplevelse. Da vi stod overfor at skulle købe en ladestander var det naturligt at henvende os til SEF,da vi gennem mange år har været bruger. Vi blev mødt af søde og imødekommende medarb... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Fåborgvej 44, 5700, Svendborg, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har kvartalsvis afregning, hvor acontobeløbet gøres op. Er godt tilfreds med denne ordning, selv om der er andre løsninger.
Jeg har ikke haft brug for kontakt til sefenergi.dk, så kan ikke bedømme servicen.
5 stjerner er kun hvad jeg fornemmer.

Antwoord van SEF Energi
Jeg er generelt godt tilfreds med den service, vi gennem årene har fået. Det er altid nogle søde og kompetente medarbejdere, vi har talt med, når der har været brug for gode råd.

Antwoord van SEF Energi
SEF er hjælpsomme ved telefonhenvendelse - og man kan støtte gode formål ved forskellige abbonnementer.
'mitsef' er super (kan følge med i forbrug time for time) - og regningerne er overskuelige (hvad går pengene til).

Antwoord van SEF Energi
Instalering af varmepumpe, let og hurtigt uden problemer,meget pænt arbejde der blev udført.

Antwoord van SEF Energi
Vi har altid været ved SEF og forsætter .
Var lidt ked af i fra solgte fiber men sådan er det

Imødekommende
Flinke
Og meget service orienteret

Antwoord van SEF Energi
Der var større problemer i starten da vi flyttede ind i huset i 2018. Der blev (som altid) udfyldt og underskrevet måleraflæsning da vi overtog huset. Da der var gået 3-4 måneder undrede det os hvorfor vi ikke fik regninger fra SEF.
Jeg kontaktede SEF telefonisk og var undrende overfor hvorfor vi ikke havde hørt fra dem. SEF påstod da at de ikke havde modtaget aflæsning fra mægler, men jeg har mailen liggende med aflæsningen fra vores mægler. Så dette er ikke korrekt.
Da der ikke “forefandt aflæsning”, måtte SEF lave en “estimeret udregning” over hvad det cirka måtte have kostet i de måneder hvor de troede tidligere ejer boede der.
- Dårlig stil. Intet mindre.
Vores elregning fordoblede i 2022.
Vi har nu skiftet fra fast strøm til variabel timepris. Dette er vi glade for.
Det er dog svært at se hvad forskellen på pakkerne er og hvad den egentlige pris kommer til at være ved at vælge den ene pakke fremfor den anden.
Indtil videre er vi glade for timepris aftalen (flex vind).
Regningerne kan være udfordring at gennemskue.
PBS gebyr kan undgåes ved selv at betale regningerne.
Kundeservice svarer indenfor rimelighedens rammer.
En dårlig og træls start, men umiddelbart ser det ud til at fungere nu.
Der skal dog ikke være florere udfordringer, så finder vi da anden leverandør.

Antwoord van SEF Energi
Jeg har ikke en specifik oplevelse, jeg kan referere til, jeg er bare godt tilfreds med SEF i al almindelighed.
Kirstin Andersen

Antwoord van SEF Energi
Fungerer rigtig godt med kontakten for ændring af behov. God service. Mvh. Erik Andersen

Antwoord van SEF Energi
SEF er et anstændigt firma der på trods af gaskrisen i sidste år, ikke ophævede vores gasaftale.

Antwoord van SEF Energi
Hurtig og venlig hjælp i forbindelse med overgang til varmepumpe

Antwoord van SEF Energi
Altid god service og virker som en sund forretning, kun +++ herfra

Antwoord van SEF Energi
Bestilte variabel strøm, men for at få det billigst måtte jeg vælge at give tilskud til nogle dyr. Og da jeg har solceller kan jeg stadig kun få årsafregning. Det er lidt svært at huske hvornår strømmen var billig et pr efter. Ikke tilfredsstillende.
Svar fra Sef giver ikke forklaring på årsafregning for solcelleejere med variabel pris!

Antwoord van SEF Energi
Høflig og venlig betjening altid gode og konstruktive svar.
Drift sikker og altid strøm til tiden :-)

Antwoord van SEF Energi
Vi har altid benyttet os af sefenergi og er meget tilfreds. Altid god service og behandling når vi ringer.

Antwoord van SEF Energi
Lees meer over geverifieerde reviews.