Sejlgo Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De skal have 5 stjerner. Jeg tog certifikat til speedbåd i søndags og havde en fest dagen igennem...trods rigeligt med vind 😉 Proff undervisning, højt humør, hjælpsomme og super serviceminded.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været ved sejlgo af to omgange for henholdsvis at få speedbåds og efterfølgende jetski certifikat. Begge oplevelser var i top klasse, sejlgo teamet var støttende og forstående og hjalp os, så... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt igennem fantastisk oplevelse. Man mærker med det samme den store passion og energi hos underviserne, som gør kurset både lærerigt, trygt og virkelig hyggeligt. Som ny uden nogen erfaring føl... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg var i dag til sejl-eksamenen. Det jeg oplevede der, var en ubehagelig oplevelse. Instruktøren gik langt over stregen med verbale skældsord. Heldigvis bestod jeg. Det der fandt sted var ikke accep... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Zeilschool
  2. Zeilclub

Geschreven door het bedrijf

Sejlgo tilbyder et bredt udvalg af sejlerkurser og er det perfekte valg for alle, der ønsker at lære at sejle med en professionel og underholdende tilgang. Hos os får du ikke blot en dag på skolebænken, men en oplevelsesrig dag på vandet. Vi er stolte af at være en af Danmarks mest prisvenlige sejlerskoler, hvilket gør det let for alle at komme i gang uden at sprænge budgettet. Vi vil gerne give dig en førsteklasses oplevelse og hjælpe dig godt på vej med dine sejlereventyrer. Pris- og beståelsesgaranti Gratis genopfriskningskurser Gratis undervisningsmateriale 5 stjerner på Trustpilot Vi tilbyder: - Speedbådscertifikat - Duelighedsbevis - Vandscooterbevis - Yachtskipper af 3. grad - Første hjælpskursus - Leje af båd - Sejlads i sejlbåd med og uden skipper

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige taget duelighedsbevis ved…

Jeg har lige taget duelighedsbevis ved Sejlgo. Det var super lærerigt, baren var højt sat, men takket været dygtige og undervisere med stor entusiasme og fantastisk gæstfrihed, blev man styret godt i land, De kan kun få de bedste anbefalinger her fra 🤟🏽

26 mei 2024

Speedbådscertifikat & Duelighedsbevis, teori

Efter nu at have taget både speedbådscertifikat samt den teoretiske del af duelighedsbevis hos Sejlgo kan jeg varmt anbefale Joakim og Troels. Husk at læse materialet og se de fine videoer der bliver tilsendt, så skal det nok gå godt på kurset. Lokaler og forplejning er super fint og Joakim og Troels er meget seriøse og formidler det komplicerede super fint.

10 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god oplevelse at være på den…

Virkelig god oplevelse at være på den teoretiske del af duelighedsbeviser. Super kompetente undervisere! Indflyvningen med Joakim fredag aften og de næste dage, hvor Troels på allerbedste vis førte os igennem indhold og samtidig styrede os spørgelystne kursister. Kan varmt anbefales.

5 april 2024

Motiverende undervisning

Motiverende undervisning, hvor det ikke på nogen måde er kedeligt. Gode uddybede forklaringer når der er behov.
Hyggeligt og dejlige lokaler selv om det kan være lidt trangt, men det har også sin charme.
Kun godt herfra, (selv om oliven røg på gulvet, jeg er vild med oliven) og kan kun anbefales....

16 maart 2024

Megafed oplevelse

Super god og tryk oplevelse med rare og dedikerede instruktører, som gør det sjovt at lære. Jeg kan varmt anbefale SejlGo, og jeg regner stærkt med at komme igen til endnu et kursus

2 maart 2024

Antwoord van Sejlgo

Tusinde tak for din anmeldelse - det var en fornøjelse at have dig med på holdet. Glæder mig til at se dig på endnu et at vores kurser :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og professionel undervisning!

God og professionel undervisning!
Et effektivt kursus, hvor der var afsat tilstrækkelig tid. Dygtige og venlige undervisere, som også sørgede for mad og drikke. Perfekt for dem der ikke ønsker at bruge flere dage i løbet af sejlsæsonen. Sejlgo får min bedste anbefaling. Jeg tog duelighedsbevis.

19 november 2023

Antwoord van Sejlgo

Takker for den fine anmeldelse - Vi ses på vandet!

Super fin dag

Gode instruktører og godt humør hele dagen. :)

Antwoord van Sejlgo

Tusinde tak for din anmeldelse :-)

Sejlgo 🏆🏁✅️

Gode instruktør ✅️
God undervisningsmateriale ✅️
Lækker forplejning ✅️
Sender med sikkerhed sønnen ned til Svendborg når tiden er inde til speedbådscertifikat ✅️

Antwoord van Sejlgo

Tak Jens - Vi skal nok tage godt imod din søn når han kommer forbi 👍😊 Og tak for din anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dejlig dag i perfekte rammer

Super dejlig dag i perfekte rammer. Dygtige undervisere.
Kan kun få min bedste anbefaling 👍😊🚤

Antwoord van Sejlgo

Tak for de fine ord og de fem stjerne 👍😊

Alle anbefalinger herfra!

Speedbåds certifikat i hus!
Fantastisk dag med gode undervisere, hyggeligt sted, fin båd og ikke mindst fuld forplejning med god mad!
Kan helt sikkert anbefales til alle! 😎🚤

Antwoord van Sejlgo

Tak for den fantastiske anmeldelse! 😊 Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😎

Super dejlig dag

Super dejlig dag. Levede fuldt op til forventning både fagligt og socialt. Vi kan nu sejle trygt ud i vores nye båd. Rammerne er dejlige og der hygges om alle kursister samtidig med at emnet tages seriøst
Tak til Team Sejlgo

5 augustus 2023

Antwoord van Sejlgo

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at dagen levede op til dine forventninger. Tak fordi du valgte Team Sejlgo! ⛵🌟

Dejlige kompetente instruktører

Dejlige kompetente instruktører.
Jeg havde en rigtig hyggelig og lærerig dag selv om det regnede og blæste.
Dejlig frokost og kaffe.
Tusind tak for en god dag.

1 juli 2023

Antwoord van Sejlgo

Tusinde tak for din anmeldelse og en fornøjelse at have dig med på holdet!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Value for money

Value for money! Under 800 kr pr. deltager for en hel dag der sluttede med at alle 15 deltagere fik speedbådsbeviset - det er sgu da go' værdi for pengene, ikke ? :-)

1 juli 2023

Tak for din anmeldelse!

Dejlige omgivelser, god stemning

3 juni 2023

Antwoord van Sejlgo

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du nød vores dejlige omgivelser og oplevede en god stemning hos os. 😊

Vi sætter stor pris på dine rosende ord og takker dig for at dele din positive oplevelse. Det er vores mål at skabe en behagelig atmosfære og sikre, at vores kunder føler sig godt tilpas. Det glæder os, at vi kunne levere dette til dig.

Vi håber at se dig igen og byde dig velkommen til flere dejlige oplevelser i vores skønne omgivelser. 🌞

Med venlig hilsen, Team SejlGo

Underviserne var venlige

Underviserne var venlige, vi fik god og forståelig information, og blev guidet godt igennem pensum.

5 mei 2023

Antwoord van Sejlgo

Tak for din positive anmeldelse!
Det er vigtigt for os at sikre, at vores kunder føler sig velkomne og får den nødvendige støtte og vejledning.

Vi sætter stor pris på din feedback og takker dig for at tage dig tid til at anmelde os. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden.

Med venlig hilsen, Team-SejlGo

Lees meer over geverifieerde reviews.