Matratzen Discount Reviews

16.404
TrustScore 4 uit 5

4,2

Spullen zijn best goed. Vandaag kussens ontvangen 4x alleen 1 kussen sloop was wat viezig 2 vlekken op..dan maar wassen in de wasmachine... ondanks dat, dat niet hoort! Snel levering, ook fijn spu... Toon meer

2e hondenbed dat ik hier bestel. Het 1e is zeer goed, dus ga ervan uit dat deze levering ook weer goed verloopt en mijn andere hond ook een comfortabel hondenbed krijgt. Update: Levering verliep perfe... Toon meer

Perfect matras voor een hoogslaper gevonden bij deze zaak. Het matras heeft twee hardheden zodat onze zoon zelf kon kiezen wat het lekkerst ligt. Snel en netjes verpakt geleverd. Voor een heel redeli... Toon meer

Wat een super snelle en goeie service!!! Binnen 2 dagen mijn matras en een dag later mijn molton hoes 💯 zie veel verschillende reviews waarbij veel negatieve. Maar ik heb die ervaring totaal niet!!!... Toon meer

1. Matrassenwinkel
  2. ook in
  3. Beddengoedwinkel
  4. Bedwinkel
  5. Slaapkamermeubilair winkel

Ihr discount Matratzen-Shop aus Deutschland. Designed in Germany, made in EU. Unsere Produkte werden in Deutschland entwickelt. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Partnern in der EU können wir die Einhaltung der hohen Qualitätsstandards gewährleisten.

Goed

TrustScore 4 uit 5

16K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(16.404)

5.329 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestel hier NIET!

Bestel hier NIET!
15 sept 2026 online een matras besteld. Werd uit Duitsland verzonden door GLS. Na weken wachten bleek het pakket kwijt te zijn bij GLS.
GLS communiceert hierover met afzender, maar afzender laat mij in het ongewisse. Vandaag 6 oktober blijkt het pakket teruggestuurd naar de afzender (waarom??)
Na mijn 2e telefoontje naar de Duitse afzender van Matrassen discount (blijkt Sleezzz GmbH te zijn) Wordt mij verteld dat ik niet per email geïnformeerd kan worden.
Ze geven aan mij, zodra de matras retour is ontvangen mij (op verzoek) het geld terug te betalen.
Bestel hier NIET. Proactief klantencontact zeer slecht. Betaal nooit vooraf!
Ik ben in afwachting van mijn retourbetaling.
Als deze ontvangen is zal ik hopelijk mijn mening kunnen afzwakken, maar mijn bestelstress blijft. Voorkom dit voor u!

6 oktober 2026

Snel geregeld

Snel geregeld

30 september 2026

Antwoord van Matratzen Discount

Hey Ahmed! 😊 Vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns riesig zu hören, dass alles schnell und unkompliziert für dich geregelt wurde. Wenn du noch Fragen hast oder Unterstützung benötigst, sind wir jederzeit für dich da. Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deinen neuen Produkten! 🌙

Goed product

Goed product, meerdere betaalopties en een snelle levering.

13 september 2026

Hey.,

hartelijk dank voor je geweldige feedback! 😊 We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met ons product en de snelle levering. We doen ons best om je verschillende betaalmogelijkheden aan te bieden en een soepel proces te waarborgen.

Als je nog vragen of suggesties hebt, laat het ons gerust weten!

Ik wens je veel ontspannen nachten met je nieuwe product! 🌙

Hey.,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns riesig zu hören, dass du mit unserem Produkt und dem schnellen Versand zufrieden bist. Wir geben unser Bestes, um dir verschiedene Zahlungsmöglichkeiten anzubieten und einen reibungslosen Ablauf zu gewährleisten.

Wenn du noch Fragen oder Anregungen hast, lass es uns gerne wissen!

Wünsche dir viele entspannte Nächte mit deinem neuen Produkt! 🌙

goede uitleg

25 september 2026

Hey CH,

hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! 😊 We zijn erg blij te horen dat je onze uitleg leuk vond. Als je nog meer vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, laat het ons dan gewoon weten.

We wensen je veel ontspannen nachten! 🌙

Hey CH,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass dir unsere Erklärungen gefallen haben. Wenn du noch weitere Fragen hast oder Unterstützung benötigst, lass es uns einfach wissen.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte! 🌙

Snelle levering en product lijkt goed…

Snelle levering en product lijkt goed te zijn!

10 september 2026

Hey Pj! 😊

Danke für dein tolles Feedback! Es freut uns riesig zu hören, dass die Lieferung schnell war und das Produkt gut aussieht! Wenn du noch Fragen hast oder Unterstützung benötigst, lass es uns wissen.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deinem neuen Produkt! 🌙

Heel snelle levering en produkt zoals…

Heel snelle levering en produkt zoals beschreven

19 september 2026

Antwoord van Matratzen Discount

Hey Dorine! 😊 Vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns riesig zu hören, dass die Lieferung so schnell war und das Produkt deinen Erwartungen entspricht. Wenn du noch Fragen hast oder weitere Unterstützung benötigst, lass es uns wissen! Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙

De levering was goed en vlot

De levering was goed en vlot. Matras 200x140 volgens beschrijving goed voor personen 90-130 kg. Bij levering goed tot 100 kg. Minder hard dus. Aanpassen is beter. Nu nog ervaren hoe de nachtrust is.

22 september 2026

Hey Temminck,

bedankt voor je feedback!

We wensen je veel ontspannende nachten!

Hey Temminck,

vielen Dank für dein Feedback!

Wir wünschen dir viele erholsame Nächte!

Hey Heer Posthouwer! 😊

Vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns riesig zu hören, dass alles so schnell und reibungslos geklappt hat. Wir geben unser Bestes, um unseren Kunden einen schnellen und zuverlässigen Service zu bieten.

Wenn du noch Fragen hast oder weitere Unterstützung benötigst, lass es uns einfach wissen.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deinem neuen Produkt! 🌙

ik heb een topper besteld

ik heb een topper besteld , deze zou veel dikker zijn dan dat deze werkelijk is. Maar nu ik deze heb open gemaakt , mag ik deze niet meer retourneren

1 september 2026

snelle service hebben het matras nog…

snelle service hebben het matras nog maar 1keer gebruikt.deze week pas geopend

29 augustus 2026

Antwoord van Matratzen Discount

Hey Johan! 😊 Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle service. We hopen dat je de matras nu goed kunt genieten en vele ontspannen nachten erop zult doorbrengen. Als je vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, staan we altijd voor je klaar! Slaap lekker en droom zoet! 🌙

Hey Johan! 😊 Vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns riesig zu hören, dass du mit unserem schnellen Service zufrieden bist. Wir hoffen, dass du die Matratze jetzt richtig genießen kannst und viele entspannte Nächte darauf verbringen wirst. Wenn du Fragen hast oder Unterstützung benötigst, sind wir immer für dich da! Schlaf gut und träum süß! 🌙

Snelle verzending

Snelle verzending, kwaliteitsvolle producten. Zéér tevreden.

7 juni 2026

Hallo Johan, 😊

hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn erg blij te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van je nieuwe K16 koudschuimmatras. Het is geweldig dat je de kwaliteit van onze producten waardeert en al nadenkt over een toekomstige aankoop bij ons. We hopen dat je veel ontspannen nachten op je matras zult doorbrengen en kijken al uit naar je volgende bezoek! Slaap lekker en droom zoet! 🌙

Hallo Johan, 😊

vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns riesig zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung und der Qualität deiner neuen Kaltschaummatratze K16 so zufrieden bist. Es ist großartig, dass du die Qualität unserer Produkte schätzt und bereits jetzt darüber nachdenkst, in Zukunft wieder bei uns zu kaufen. Wir hoffen, dass du viele entspannte Nächte auf deiner Matratze verbringen kannst und freuen uns schon auf deinen nächsten Besuch! Schlaf gut und träum süß! 🌙

Goede snelle levering

Goede snelle levering. Prima matras!

22 augustus 2026

Hey Celina! 😊

Danke für dein tolles Feedback! Es freut uns riesig zu hören, dass die Lieferung schnell war und dir die Matratze gefällt! Wenn du noch Fragen hast oder Unterstützung benötigst, lass es uns einfach wissen.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙