Matratzen Discount Reviews

14.947
TrustScore 4 uit 5

4,2

Wat een super snelle en goeie service!!! Binnen 2 dagen mijn matras en een dag later mijn molton hoes 💯 zie veel verschillende reviews waarbij veel negatieve. Maar ik heb die ervaring totaal niet!!!... Toon meer

3-10-25 matras met topper besteld. Matras heeft een harde en een zachte kant en na vier maanden op gelegen te hebben, bevalt deze opzich prima. De topper daarintegen zeer goedkoop materiaal en valt... Toon meer

Mooi matras , nu eerst uit laten luchten . Wel keurig verpakt . Duurde door weersomstandigheden ( ijzel) wat langer dan gedacht maar prima hoor .

Uitstekende prijzen en een zeer goede verkoop- en bezorgservice. Je kunt betalen met PayPal, wat alle bijbehorende veiligheidsmaatregelen biedt. Ik moet het matras nog uitproberen, maar als het net zo... Toon meer

1. Matrassenwinkel
  2. Bedwinkel
  3. Slaapkamermeubilair winkel
  4. Beddengoedwinkel

Ihr discount Matratzen-Shop aus Deutschland. Designed in Germany, made in EU. Unsere Produkte werden in Deutschland entwickelt. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Partnern in der EU können wir die Einhaltung der hohen Qualitätsstandards gewährleisten.

Goed

TrustScore 4 uit 5

15K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(14.947)

5.451 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed product

Snelle levering en product zoals beschreven. Prima.

29 mei 2026

Hallo Nora,

bedankt voor je geweldige beoordeling! 😊 We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering van het R22 lattenrost en ook met het lattenrost zelf. Dat klinkt perfect :)

Als je vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Lieve groeten en fijne dromen! 🌙

Hallo Nora,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung des R22 Lattenrosts und auch mit dem Lattenrost selbst zufrieden bist. SDas klingt doch perfekt :)

Wenn du Fragen hast oder Unterstützung benötigst, stehen wir dir jederzeit gerne zur Verfügung.

makelijk bestellen en betalen

makelijk bestellen en betalen

12 juni 2026

Hallo Furuzan,

hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn erg blij te horen dat je het bestel- en betaalproces als eenvoudig hebt ervaren. 😊

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet en goede dromen! 🌙

Hallo Furuzan,

vielen Dank für deine positive Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass du den Bestell- und Bezahlvorgang als einfach empfunden hast. 😊

Solltest du noch Fragen oder Anregungen haben, melde dich gerne bei uns.

Prachtig kussen

Prachtig kussen, goede prijs en kwaliteit en snel bezorgd. Top!

10 juni 2026

Hallo Henriette,

hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! 😊 We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met het kussen en dat de levering snel is verlopen.

We wensen je veel plezier met je nieuwe kussen!

Het beste voor jou en je familie!

Hallo Henriette,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit dem Kissen zufrieden bist und die Lieferung schnell erfolgt ist.

Wir wünschen dir viel Freude mit deinem neuen Kissen!

Alles Gute für dich und deine Familie!

Alles naar verwachting

Alles naar verwachting.

Hallo meneer Stam,

hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Het doet ons veel plezier te horen dat alles aan uw verwachtingen voldoet.

Als u in de toekomst vragen of wensen heeft, staan we graag voor u klaar.

We wensen u het beste!

Hallo Herr Stam,

vielen Dank für Ihre positive Bewertung!

Es freut uns sehr zu hören, dass alles Ihren Erwartungen entspricht.

Sollten Sie in Zukunft Fragen oder Wünsche haben, sind wir gerne für Sie da.

Wir wünschen Ihnen alles Gute!

Vlotte levering

Vlotte levering, en matras ligt perfect

Hallo Theodorus,

hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn erg blij te horen dat de levering snel was en dat de matras perfect ligt. 😊

Als je nog vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, laat het ons gerust weten.

We wensen je veel ontspannende nachten op je nieuwe matras!

Met vriendelijke groet! 🌙

Hallo Theodorus,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass die Lieferung schnell war und die Matratze perfekt liegt. 😊

Wenn du noch Fragen hast oder Unterstützung benötigst, lass es uns gerne wissen.

Wir wünschen dir viele erholsame Nächte auf deiner neuen Matratze!

Liebe Grüße! 🌙

Matras ligt lekker en je hebt 2…

Matras ligt lekker en je hebt 2 verschillende zijden met elk zijn hardheid, top

Hallo Vaesen,

hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn erg blij te horen dat je de matras met zijn twee verschillende zijden en hardheden zo goed vindt.

Als je nog vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Lieve groeten en fijne dromen! 🌙

Hallo Vaesen,

vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass dir die Matratze mit ihren zwei unterschiedlichen Seiten und Härtegraden so gut gefällt.

Wenn du noch Fragen hast oder Unterstützung benötigst, sind wir immer gerne für dich da.

Liebe Grüße und gute Träume! 🌙

Matras ligt volgens het bedrijf al 4…

Matras ligt volgens het bedrijf al 4 weken bij de transporteur. Ik kan het niet annuleren want het is onderweg. Hoe lang dat nog gaat duren? Dat weet niemand. Morgen dus maar gewoon naar een fysieke winkel. Advies: niet bij deze gasten kopen, tenzij je je geld in het afvoerputje wilt laten lopen.

8 juni 2026

Hallo Johannes,

hartelijk dank voor je geweldige feedback! 😊 We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze service. Het is vooral fijn dat je zo blij bent met de rolrooster R22. We wensen je veel ontspannende nachten en veel plezier met je aankoop!

Hartelijke groeten!

Hallo Johannes,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der Qualität und unserem Service zufrieden bist. Besonders schön ist es, dass dir der Rollrost R22 so gut gefällt. Wir wünschen dir viele erholsame Nächte und viel Freude mit deinem Einkauf!

Herzliche Grüße!

Matras is niet 16 cm dik!..de helft en…

Matras is niet 16 cm dik!..de helft en vind ik super zonde van mijn geld!

Hallo Franklina,

bedankt voor je feedback. De helft? Is dat een uitdrukking of letterlijk bedoeld?

Dat hangt namelijk af van wat ik je zou antwoorden. Als er maar een klein beetje ontbreekt, is dat vooral na het uitpakken normaal, omdat de matras lange tijd vacuüm in de plastic folie samengeperst was. Het kan tot 72 uur duren na het uitpakken uit de folie voordat het materiaal zich herstelt. Als je daarna nogmaals meet, zou je op de 16 cm moeten komen, +/- een beetje tolerantie. Dat is in 99% van de gevallen zo, maar het kan ook daadwerkelijk gebeuren dat het materiaal zich niet meer correct herstelt. In dat geval kan het om een materiaaldefect gaan, dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice via customer-service@matratzen.discount, het beste direct met je bestelnummer.

Als het echter echt de helft is, zou dat heel veel zijn, dat kan dan niet aan de vacuümcompressie liggen. Misschien heb je een verkeerde levering ontvangen. We verkopen namelijk ook nog een K10, die is dan maar 10 cm hoog (en die zou in het begin door vacuüm misschien echt 8 cm zijn geweest, wat overeenkomt met de door jou genoemde helft). Heb je de verpakking nog? Kijk eens of daar K16 of K10 op staat.

Als er K10 op staat, dan heb je van ons een verkeerde levering ontvangen, wat ons erg spijt. Neem dan in ieder geval contact op met customer-service@matratzen.discount en laat het hen absoluut weten. Aangezien de fout in dat geval van ons zou komen, zou je van ons ook een GLS-retourlabel ontvangen en zou de retourzending je niets kosten.

Ik hoop echter gewoon op het beste geval, dat het een K16 is, die zich inmiddels gewoon op de reguliere hoogte heeft verspreid en dat alles in orde is :)

Hartelijke groeten! :)

Hallo Franklina,

vielen Dank für dein Feedback. Die Hälfte? Ist das eine Redewendung oder wörtlich gemeint?

Davon hängt nämlich ab, was ich dir antworten würde. Wenn nur ein kleines bisschen fehlt, das ist besonders nach dem Auspacken normal, da die Matratze lange Zeit vakuumiert in der Plastikfolie zusammengepresst war. Es dauert nach dem Auspacken aus der Folie bis zu 72 Stunden, bis sich das Material erholt hat. Wenn du danach nochmal misst, solltest du auf die 16cm kommen, +/- ein bisschen Toleranz. Das ist in 99% der Fälle so, es kann aber auch tatsächlich passieren, dass sich das Material nicht mehr korrekt erholt. In dem Fall könnte es sich um einen Materialfehler handeln, dann kannst du dich gern mal an unseren Kundenservice wenden unter customer-service@matratzen.discount, am besten direkt mit deiner Bestellnummer.

Wenn es aber wirklich die Hälfte ist, das wäre krass viel, das kann dann nicht an der Vakuumkomprimierung liegen. Vielleicht hast du eine Falschlieferung bekommen. Wir verkaufen nämlich auch noch eine K10, die ist dann nur 10cm hoch (und die könnte durch Vakuum dann anfangs vielleicht wirklich 8 gewesen sein, was der von dir genannten Hälfte entspricht). Hast du die Verpackung noch? Schau mal ob da K16 oder K10 drauf steht.

Sollte da K10 stehen, dann hättest du von uns eine Falschlieferung erhalten, was uns sehr leid tun würde. Wende dich dann bitte auf jeden Fall an customer-service@matratzen.discount und teile ihnen das unbedingt mit. Da in dem Fall der Fehler von uns ausgegangen wäre, würdest du von uns auch ein GLS-Retourenlabel bekommen und die Rücksendung würde dich nichts kosten.

Ich hoffe aber einfach mal auf den besten Fall, dass es eine K16 ist, die sich inzwischen einfach auf die reguläre Höhe ausgebreitet hat und inzwischen alles in Ordnung ist :)

Herzliche Grüße! :)

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Hallo Mark,

hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! 😊 We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering.

Als je nog vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Hallo Mark,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der Qualität und der schnellen Lieferung zufrieden bist.

Wenn du noch Fragen hast oder Unterstützung benötigst, melde dich gerne bei uns.

Liebe Grüße!

Vlugge afhandeling nu zien hoe de…

Vlugge afhandeling nu zien hoe de matrasse zijn

1 juni 2026

Hallo Danny,

hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! 😊 We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze ergonomische pocketveringmatras Sleezzz Premium.

We wensen je veel ontspannende nachten en zoete dromen! 🌙

Hartelijke groeten!

Hallo Danny,

vielen Dank für deine großartige Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der Qualität unserer ergonomischen Taschenfederkernmatratze Sleezzz Premium zufrieden bist.

Wir wünschen dir viele erholsame Nächte und süße Träume! 🌙

Herzliche Grüße!

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Goede matras

13 mei 2026

Hallo Renate,

hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze service en de K16 koudschuimmatras. Jouw feedback over onze snelle en goede service betekent veel voor ons, en we zijn blij dat je ook tevreden bent met de kwaliteit van de matras.

Als je nog vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar.

We wensen je veel fijne nachten op je nieuwe matras en heerlijke dromen!

Hallo Renate,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass du mit unserem Service und der Kaltschaummatratze K16 zufrieden bist. Deine Rückmeldung zu unserem schnellen und guten Service bedeutet uns viel, und wir sind froh, dass du mit der Qualität der Matratze ebenfalls zufrieden bist.

Solltest du noch Fragen haben oder Unterstützung benötigen, zögere bitte nicht, dich bei uns zu melden. Wir sind jederzeit gerne für dich da.

Wir wünschen dir viele angenehme Nächte auf deiner neuen Matratze und erholsame Träume!

Liebe Grüße!

Matrastopper besteld en direct betaald, niets ontvangen

Matrastopper besteld en direct betaald. Ondanks beloften tot spoedige verzending- ook nodig omdat deze topper maximaal een week in de verpakking mag blijven - niets ontvangen. Ook geen enkele reactie gehad op mijn mails hierover en bedrijf is niet telefonisch bereikbaar. Echt waardeloos dit, vrees dat ik mijn geld gewoon kwijt ben. Toch bijna 100 euro

19 mei 2026

Hallo Sonja,

bedankt voor je feedback. Het spijt me te horen dat je bestelde matrasstopper nog niet is aangekomen en dat je geen reactie van ons hebt ontvangen. Dit komt niet overeen met onze serviceverwachting.

Er is inmiddels enige tijd verstreken. Hoe staat het er momenteel voor? Is de matrasstopper inmiddels bij je aangekomen?

Ik zou het op prijs stellen als je een korte update kunt geven. Als hij nog steeds niet is aangekomen, stuur dan alsjeblieft je bestelnummer naar customer-service@matratzen.discount, zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Ik hoop dat de situatie snel wordt opgelost en dat je veel aangename nachten op je nieuwe topper kunt doorbrengen.

Bedankt voor je begrip!

Hallo Sonja,

vielen Dank für dein Feedback. Es tut mir leid zu hören, dass dein bestellter Matratzenstopper noch nicht angekommen ist und du keine Rückmeldung von uns erhalten hast. Das entspricht nicht unserem Serviceanspruch.

Inzwischen ist ja etwas Zeit vergangen. Wie sieht es denn aktuell aus? Ist der Matratzenstopper inzwischen bei dir eingetroffen?

Ich würde mich über ein kurzes Update freuen. Falls er immer noch nicht angekommen ist, sende bitte deine Bestellnummer an customer-service@matratzen.discount, damit wir das Problem schnellstmöglich klären können.

Ich hoffe, dass sich die Situation bald klärt und du viele angenehme Nächte auf deinem neuen Topper verbringen kannst.

Vielen Dank für dein Verständnis!

Goede kwaliteit

13 maart 2026

Hallo meneer Stravers,

hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten.

We wensen u het beste en veel ontspannende nachten!

Hallo Herr Stravers,

vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Qualität unserer Produkte zufrieden sind.

Wir wünschen Ihnen alles Gute und viele erholsame Nächte!

2de bestelling dus tevreden

Super goed!

29 mei 2026

Hallo Patricia,

hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! 😊 We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent.

Slaap lekker en droom zoet! 🌙

Hallo Patricia,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du zufrieden bist.

Schlaf gut und träum süß! 🌙

Kwaliteiten

Geweldig erg

15 mei 2026

Hallo Hanan,

hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn echt blij te horen dat je zo tevreden bent met onze R22 Rollrost. 😊 Het is fijn om te weten dat hij goed verpakt is aangekomen en dat je hem al succesvol hebt kunnen gebruiken.

We waarderen je positieve feedback enorm en doen ons best om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Als je in de toekomst nog vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We wensen je veel fijne nachten en goede dromen! 🌙

Hallo Hanan,

vielen Dank für deine großartige Bewertung! Es freut uns wirklich sehr zu hören, dass du mit unserem R22 Rollrost, so zufrieden bist. 😊 Es ist schön zu wissen, dass er gut verpackt angekommen ist und du ihn bereits erfolgreich nutzen konntest.

Wir schätzen dein positives Feedback sehr und sind stets bemüht, unseren Kunden die bestmögliche Erfahrung zu bieten. Wenn du in Zukunft noch Fragen hast oder Unterstützung benötigst, zögere bitte nicht, dich bei uns zu melden.

Wir wünschen dir viele angenehme Nächte und gute Träume! 🌙

Makkelijke site

Makkelijke site, alles duidelijk!

28 mei 2026

Hallo Brigitte,

hartelijk dank voor je geweldige feedback! 😊 We zijn erg blij te horen dat je onze website als eenvoudig en duidelijk gestructureerd ervaart.

We wensen je een goede nacht met je nieuwe product!

Matratzen Discount

Hallo Brigitte,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du unsere Website als einfach und klar strukturiert empfindest.

Wir wünschen dir eine gute Nacht auf deinem neuen Produkt!

Liebe Grüße,
Matratzen Discount

Annuleren wordt niet gehanteerd, pakket was nog in het warenhuis en zou later verzonden worden.

Bestelnummer: MD1000867930
Besteld op: 23.05.2026
Op 24/25/26 alle datums proberen te annuleren mails en telefonisch wat jullie niet willen accepteren.
Verzonden op: 26.05.2026 Toch verzending doorlaten gaan bizar!

Nu

Ik heb veel bestellingen bij jullie gedaan maar dit moedig mijn niet aan als jullie niks met jullie beleid doen met annuleren wat op tijd, aanzien pakket nog in het warenhuis lag.
Nog nooit zoiets meegemaakt en zo bizar!

Je moet kunnen op tijd annuleren als klant, mocht de klant een verkeerde matras hoes afmeting, per ongeluk te hebben gemaakt. Die uit de pakket halen in het magazijn waar mijn pakket ook was na telefonisch overleg te hebben gehad en dan vervolgens de rest van de producten op stuur.
Dit is zeker een bizarre manier van er wordt niet geannuleerd...pakket wordt straks opgehaald en verzonden zeggen jullie aan de telefoon en per mail niet gereageerd op tijd annuleren. 😔🙈

Niet klantvriendelijk!.
Ook niet handig systeem voor jullie ook want jullie laten gewoon opsturen terwijl de pakket nog opgehaald moet worden en dat is gezegd en ook mails niet op gereageerd op annulering optijd.
Zaterdag middag bestelling gedaan zondag en maandag Pinksteren gelijk geannuleerd en dinsdag lag pakket er nog in warenhuis na telefonisch gebeld gelijk bij openingstijd.
Bizar!!!! 🙈🙈🙈🙈

Update op advies nu geweigerd en krijg mail van dat ik moet gaan betalen voor retourneren.... serieus 🙈😖 weer voor zoveelste mail gestuurd uitlegde dat ze dat niet kunnen maken hun fout niet de mijne!
Ondanks de producten fijn zijn en nu voor het eerst mee heb gemaakt van moeten annuleren die ik nogmaals op tijd heb gedaan maar ze hanteren dat niet....geen annulering mogelijk!
Stopt het met kopen van producten bij hun! Ik vind de klantvriendelijkheid ver te zoeken bij hun! Ook over de telefoon! En in mails ook! Ze blijven voet bij stuk houden dat het nergeren en hebben het op gestuurd en niet mogelijk was om te annuleren.... terwijl pakket er nog lag en zelfs aan de telefoon medewerker ook heeft gezegd en de dagen wanneer de pakket eindelijk werd opgehaald. Aanmelden en opsturen is een verschil en ook niet zeggen dat het er nog lig en dan proberen het zeggen dat het niet meer ligt. Zo moeten vechten voor je optijd annulering en je recht en wat er tegen je is gezegd...is het voor mij nu echt klaar!...ik koop hier niks meer! Teleurstellend dat je als vaste klant zo wordt behandeld:(
Ik hoop dat ze nog correct mijn geld terug gestorten.
Dus wees voorzichtig je kan niet annuleren op tijd!

Nu is het 20 juni en ik heb mijn geld nog steeds niet terug gekregen 214,80 euro.
25 juni heb vandaag netjes mijn geld terug gekregen 🙏🏼

23 mei 2026

Leen

Zeer duidelijk en makkelijke site en snel bezorgd

Hallo Leen,

hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn erg blij te horen dat je onze website leuk vindt en tevreden bent met de snelle levering. 😊

We wensen je veel plezier met je nieuwe product!

Slaap lekker en droom zoet! 🌙

Hallo Leen,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass dir unsere Website gefällt und du mit der schnellen Lieferung zufrieden bist. 😊

Wir wünschen dir viel Freude mit deinem neuen Produkt!

Schlaf gut und träum süß! 🌙

Matrashoes na 3 maand compleet versleten

Matras gekocht, na 3 maand gebruik de complete hoes doorgesleten ookal zit er een hoeslaken omheen. En nu niet thuis voor oplossing 😡

Wat een slechte service. Nooit meer via dit bedrijf een matras 175 eur de prullenbak in.

Wees gewaarschuwd.

26 mei 2026