Bedrijf heeft geantwoord
Jag rekommenderar varmt Sekelskifte! Sekelskifte har både ett fantastiskt och ett stort utbud gällande produkter kopplade till sekelskiftet. Personalen är mycket trevlig och mycket kunnig på o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Väldigt proffesionellt och trevligt bemötande av Emil! Hjälpte mig att räkna fram de länkar jag behövde för mina dekorlister och kapade om allt snabbt och effektivt. Tack Emil!
Bedrijf heeft geantwoord
Tre personal bakom kassan som tittar upp när vi säger hej. Ber om hjälp och utan att vi är färdiga med våra ärenden vi kom för, vänder hon tvärt och går tillbaka till sina kollegor. Mitt i samtalet.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
At Sekelskifte, we believe in restoring and preserving the fantastic houses, apartments, and properties that the late 19th and early 20th centuries has given us. With a wide range of vintage-style, period-appropriate products, we offer you the opportunity to create and preserve a home with history. The New Renaissance, Art Nouveau, National Romanticism, and 1920s classicism influence our entire range, and our ambition is to only sell products with character, feeling, and authenticity - both online and in-store.
Västbergavägen 43, 126 30, Hägersten, Zweden
Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Service og Support hjelpen jeg fikk var både løsningsorientert og de var raske med respons. Takk! 🙂
Toppen! Fick assistans av Grim som var både hjälpsam och kunnig. Rekommenderar.

Antwoord van Sekelskifte
Trevlig och kunnig personal, svarar snabb med rätt återkoppling

Antwoord van Sekelskifte
Vilken fantastisk butik! Jag besökte butiken på Karlavägen och möttes av kompetent proffsig personal som gav mig många bra råd. Nu vet jag vilket badrumsgolv jag vill ha. Tack för att ni var så bjussiga med förslag och provbitar. Det här kommer bli Stockholms finaste badrum!

Tack Emil!

Antwoord van Sekelskifte
Snabb leverans, snabb och trevlig service vid frågor och fina produkter!

Antwoord van Sekelskifte
Jeg er superfornøyd med flisene jeg bestilte. Ikke minst: Fantastisk service langt utenfor hva jeg ville forventet.

Antwoord van Sekelskifte
Jag är trogen och återkommande kund till Sekelskifte.se. Har ett 1920-tals hus och deras utbud och sortiment är svårslaget.
Men framförallt vill jag lyfta en viktig detalj. Sekelskifte.se är ett väldigt seriöst företag. Jag har handlat hos dem för tusentals kronor under åren, och det händer att saker skadas i frakten, eller att förväntningar inte alltid uppfylls när man får sina varor. Här skiljer sig sekelskifte markant från många andra företag. De är väldigt serviceminded, svarar i rimlig tid och hittar alltid de bästa lösningarna. Att saker och ting kan gå snett händer ju alla, men det är hur företag hanterar en process när något gått fel - som är den avgörande faktorn. Här skulle jag säga att sekelskifte är en av Sveriges ledande e-handelsbolag.

Antwoord van Sekelskifte
Stort udvalg af flotte varer i god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside. Har fået en virkelig god og meget hjælpsom behandling ved henvendelse til kundeservice. Tak :) Handler der gerne igen.

Alt for sen levering.
Mine varer har været på lager, og da leveringen endnu ikke er sendt efter 7 dage rækker jeg ud til kundeservice, som fortæller, at de er ved at skifte lagersystem. Bestilte 9. marts, og har endnu ikke modtaget varerne.
Synes at det er sløjt at garantere shipping indenfor 2-5 dage, hvilket i forvejen er ringe, at der så går yderligere 7 dage.

Antwoord van Sekelskifte
Jag fick personlig, snabb och trevligt service när jag kontaktade Sekelskiftes kundtjänst. Stort tack!

Antwoord van Sekelskifte
Snabb och lösningsorienterad återkoppling när mina beställda varor blev försenade. Lite minus för brist på information om leveranstider i samband med köp.

Antwoord van Sekelskifte
An outstanding customer service!!!
Very quick response when you email them - and they are very very helpful!
I would never think twice bying anything from them again :)
Jan Mercebach

Antwoord van Sekelskifte
Utmärkt bemötande och service när ett leveransproblem uppstod. Mycket nöjd med min vara!

Antwoord van Sekelskifte
Fantastisk service! Jeg kontaktede dem angående et produkt, og de var utrolig hjælpsomme og imødekommende. De gik den ekstra mil for at sikre, at varen var tilgængelig og fik den sendt samme dag. Man mærker virkelig, at de sætter kunden i centrum. Kan kun give de varmeste anbefalinger – 5 stjerner herfra! 🌟

Antwoord van Sekelskifte
Jag uppskattar att det är lätt att få kontakt med Sekelskifte när jag har frågor om min order. Snabb och personlig återkoppling. Jag upplever att det finns en vilja att hjälpa till.

Antwoord van Sekelskifte
Jättefina produkter och trevlig, men låååångsam personal. I butiken tar det ca 15 minuter per kund. Sköna sittmöbler i lokalen, men inget nummerlapssystem så det blir till att stå i typ en timme

Antwoord van Sekelskifte
Sekelskifte has great products (I mostly buy wood-stuff and hangers/knobs etc). Whenever it is possible to compare one can see that they have lower prices than for instance byggfabriken. I particularly appreciate the helpful and knowledgeable service I get at the store in Västberga. People know the history of the buildings and can guide in a friendly way

Antwoord van Sekelskifte
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.