Mijn zoon en schoondochter hebben een tent gehuurd van selectcamp via vacance select oo camping cisano san vito! Wat n smeerbende! 3 tenten bekeken en alles vies smerig en vol met haren en mieren. Z... Toon meer
steeds topvakantie's. zeer goede service

Antwoord van Selectcamp
In augustus 2019 via selectcamp/vacanceselect terecht gekomen op Norcenni Girasolle in de Lodgetent Select. Bij deze waarschuw ik u voor de verwachting hiervan. Het zogenaamde "glamping" is ver te zoeken. De tent is oud, slecht onderhouden en de schoonmaak laat te wensen over. De schoonmaaksters krijgen maar 15 minuten om de tenten schoon te maken en dit is duidelijk zichtbaar. De vloer is vies, stof in alle hoekjes en de haren van de schoonmaaksters zijn terug te vinden in de tent.
Daarnaast komt het aangezicht van de lodgetent absoluut niet overeen met hetgeen op de website weergegeven wordt. De tenten zijn tussen twee rijtjes caravans neergeknald. En oogt zeker niet zo leuk en gezellig als de website van selectcamp/vacanceselect doet geloven.
Meerdere malen contact gehad met selectcamp/vacanceselect en de finale schoonmaakkosten dan wel retour gegeven maar verder wordt nergens verantwoordelijkheid voor genomen.
Zojuist zijn er nieuwe buren gearriveerd. Ook hun vloer is vies (ik heb de eerste dag een uur op mijn knieën de vloer zitten schrobben), gebruikte theezakjes worden nog in de theekan aangetroffen en hun toilet, welke bij hun voorgangers ook niet werkte, werkt nog steeds niet! Echt schandalig wat er voor dit bedrag (bijna 2400 euro!) aan service wordt geleverd. Mijn advies, boek niet via deze organisatie!

Vieze oude gore huisjes.
Niks werkt naar behoren.alles is smerig.
Mensen veel laten betalen voor OUDE VIEZE MEUK.
Bel je ze op ? kan de incapabele betrokkenen helemaal niks doen.
Het is schijnbaar voor hen normaal.
Geen werkende bbq
Geen lounge set
Geen overkapping
Geen Nespresso
Vies kapot huisje
Kan alles benoemen wat goor is want alles is goor in het ""krotje)
Wc blijft doorspoelen.
Camping Solaris is een leuke mooie camping.
Maar selectcamp hoort daar niet tussen te zitten.
Andere aanbieders hebben mooie goede accommodaties.
Selectcamp heeft ouwe incomplete vieze troep
GA NOOIT MET SELECTCAMP
Slechtste bedrijf ooit.
Ooststappen parken zijn in vergelijking nog veel beter dan dit.
Daar weet je dat je niks hoeft te verwachten.
Ga je diep schamen selectcamp.
Gebruik maken van mensen die je een hoop geld betalen.
Voel me bedrogen door jullie met je valse fotos.
Niemand gun je een krot als vakantie huisje .
Blijkbaar selectcamp wel.
Want ben hier niet de enige die klaagt op locatie.
Wij boeken nooit meer iets van
Vancance select.- selectcamp.
Had graag nog wat foto's erbij gedaan.
Wij komen net terug uit Italië, hebben in Lazise op camping Lido een tent gehuurd via Selectkamp. Op zich was alles goed geregeld maar de tent viel ons enorm tegen. Wat een vies, oud, smerig ding.
Op de foto's lijkt het heel wat maar in het echt is het niet wat. Rits tent kapot, vieze vloer, kleine bedden, rammelig, oud meubilair en gewoon niet fris, er hing ook een muffe geur. Superklein parasolletje bij het terras. Voor een prijs van 2200 euro voor 12 nachten mag je toch wel wat meer verwachten!
Voor ons nooit meer!!

Antwoord van Selectcamp
Wat n smeerbende! 3 tenten bekeken en alles vies smerig en vol met haren en mieren. Ze staan op dit moment op de schoonmaak te wachten!, mensen huur niet bij deze maatschappij! Ik zie hieronder dezelfde oomerking. Bah!

Antwoord van Selectcamp
Zitten momenteel op camping Weekend in Italië. Gaan al jaren op reis met Vacansoleil en boekten nu met vacanceselect ( selectcamp) op aanraden van en kennis. Wel ik kan U zeggen, nooit meer...... bij aankomst was het huisje enorm verouderd, vies en vuil... haren vd vorige bewoners in de lavabo. Overal vieze, vettige vingerafdrukken op deuren, ramen, vloer niet schoon... In de douche nog restanten van een scheermesje vd vorige bewoners. Een nespresso apparaat dat je niet wil aanraken en waarbij nog een beschimmelde capsule in zat. Borden en bestek waar nog etenswaren aanhangen van eerdere maaltijden. Om dan maar te zwijgen van de mankementen in de bungalow. Een gasfornuis, waarvan er maar 1 pit werkt,een diepvriezer die maar half werkt en waarbij ons ijs ontdooit... na te gaan klagen bij een zekere Jim van Selectcamp vinden wij geen gehoor. Hij belooft een technische dienst en poetsdienst te sturen, maar we zijn hier inmiddels 4 dagen en tot op heden nog geen poetsdienst gezien. Wel een technische dienst gehad, maar die kon het probleem niet onmiddellijk herstellen en normaal komt er vandaag nog iemand langs...( niet te vroeg) Ik vind dat de verhouding prijs kwaliteit voor hetgeen je aangeboden krijgt totaal niet in verhouding staat. De andere huisjes op de camping zijn wel in orde, maar deze worden uitgebaat door de camping zelf... Dus Selectcamp/ Vacanceselect NOOIT MEER!!!!
Reserveringsnummer is: S0252946

Antwoord van Selectcamp
Slechte service, foto's lijken in zijn geheel niet op wat je krijgt, en het is duidelijk dat ze overal zo veel mogelijk geld op willen besparen, terwijl ze heel niet goedkoop zijn.
Dit nooit meer.

super camping jaar 4 komt eraan dat we erheen gaan ,kijken er echt naar uit

gewoonweg geweldig
Jarno en Anniek, de carriers, zijn ronduit super, niks is teveel

Antwoord van Selectcamp
Wij hebben een sta caravan gehuurd op camping Cala GoGo via Selectcamp in mei 2018. De ontvangst was heel vriendelijk door de lokale hosts van Selectcamp, Mark en Vanessa. Deze mensen hebben echt volledige aandacht voor hun gasten. Dagelijks kwam Mark even een praatje maken over onze bevindingen en we konden in een ongedwongen sfeer alle vragen loslaten die we maar hadden. Wat een super gastvrije ervaring is dit voor ons geweest, zoiets maak je niet vaak mee.
Jammer dat er geen kortingen zijn voor het hoogseizoen.

Antwoord van Selectcamp
Caravan was keurig schoon en wat gedateerd. De matras was onprettig dun en hard. Geen goede dekens, klein en dun. Winkel keurig en compleet, elke dag vers gebakken broodjes! Personeel vriendelijk en behulpzaam. Stad heerlijk dichtbij. Strandje voorzien van verouderd en versleten zitaccomodatie. Mooie veilige parkeerplaats

Antwoord van Selectcamp
Eerste 2 weken slecht functionerende warmwater voorziening na komst van onderhoudsmonteur opgelost moet vaker in seizoen gebeuren . Bij aankomst alles goed schoongemaakt en douche met gloor uit gedaan zach zwart aan de randen niet echt gezond en zouden er toch 4 weken in moeten wonen. Aniqeu en Jarno waren heel behulpzaam en stonden binnen 2 minuten bij het verblijf om hulp te bieden ivm gasfles en gedoe met warm water maar konden hier helaas ook niks aan verhelpen . Verder komen we al meer dan 20 jaar op deze camping dus weten we hoe t reilt en zeilt nu voor t eerst wat gehuurd omdat we onze caravan hebben opgeruimd.
Een vriendelijke medewerkster ter plekke die regelmatig langs kwam. Alleen jammer dat het inventaris niet helemaal compleet meer was waardoor wij zelf wat dingen aan moesten schaffen.

Antwoord van Selectcamp
Selectcamp is een goede organisatie met een goede telefonische bereikbaarheid en goede service ter plaatse

Antwoord van Selectcamp
Goede stacaravan alleen de slaapkamer met het 2 persoonsgegevens bed aan de kleine kant

Antwoord van Selectcamp
Mooie tent. Vriendelijk personeel en super camping.