Mijn zoon en schoondochter hebben een tent gehuurd van selectcamp via vacance select oo camping cisano san vito! Wat n smeerbende! 3 tenten bekeken en alles vies smerig en vol met haren en mieren. Z... Toon meer
Wij hebben een sta caravan gehuurd op camping Cala GoGo via Selectcamp in mei 2018. De ontvangst was heel vriendelijk door de lokale hosts van Selectcamp, Mark en Vanessa. Deze mensen hebben echt voll... Toon meer
Caravan was keurig schoon en wat gedateerd. De matras was onprettig dun en hard. Geen goede dekens, klein en dun. Winkel keurig en compleet, elke dag vers gebakken broodjes! Personeel vriendelijk en... Toon meer
Eerste 2 weken slecht functionerende warmwater voorziening na komst van onderhoudsmonteur opgelost moet vaker in seizoen gebeuren . Bij aankomst alles goed schoongemaakt en douche met gloor uit gedaan... Toon meer
Geweldige vakantie op een prachtige camping met een hele goede mobiele home van selectcamp en hele toegewijde begeleiding van het selectcamp hostteam.

Antwoord van Selectcamp
We hebben super vakantie gehad zeer tevreden met alles wat ze regelen echt een top reisbureau

Antwoord van Selectcamp
Prima accommodatie erg schoon mooi aangelegd strand en zwembad. Bijna op het hele camping goede wifi. behalve helaas in ons mobile home daar hadden we geen bereik. Mooie steden in de buurt erg leuk.
Wij hebben een prima vakantie achter de rug maar hebben wel zowel een positieve als negatieve ervaring met de klantenservice. Wij waren namelijk vergeten om bedlinnen te huren voor de airlodge. Een dag voor vertrek kwam ik hierachter en heb toen gebeld met selectcamp en daar kreeg ik te horen dat ze hier niets meer aan konden doen. De pakketten worden namelijk van tevoren ingekocht en dus hadden we pech en moesten we maar iets anders regelen. Op de vraag of ze contact konden opnemen met de camping kreeg ik te horen dat ze dit niet zouden doen en dat ik de vakantie al zo lang geleden had geboekt en er toen maar aan hadden moeten denken. We hebben daarna nog een keer teruggebeld om te vragen wat de afmetingen waren van de bedden zodat we onderweg van Oostenrijk naar Italië nog wat zouden kunnen aanschaffen en toen heeft een andere medewerker het alsnog zonder problemen kunnen regelen. Een airco die zowel koelt als verwarmt, zou een aanvulling in de tent kunnen zijn. Wij hebben het bij slecht weer erg koud gehad in de tent.
Vakantie geboekt bij SelectCamp van VancanceSelect en wat een enorm smerige stacaravan kregen wij op Camping Albatros in Toscane. Bij de receptie beklaagd en geïnformeerd naar een oplossing. Het SelectCamp personeel op locatie erkende de problemen met de stacaravans (was wekelijkse klacht...) maar hadden geen alternatieven. Te smerig voor woorden dus wij hebben onze vakantie hier noodgedwongen afgebroken en vakantie vervolgd op andere camping bij andere reisorganisatie. Na vakantie direct geklaagd bij hoofdkantoor en daar verwees men alleen maar naar de 'Algemene Reiskoopvoorwaarden' waarin staat vermeld dat je niet de lokaal aanwezige personen moet benaderen maar naar het hoofdkantoor moet bellen bij klachten. Dat personeel met SelectCamp kleding eigenlijk stiekem géén eigen personeel is en dat klagen bij hen dus ook geen zin heeft.... Hadden we kunnen weten als we even artikel 7.2.3. hadden gelezen....Betaalde kosten voor 'eindschoonmaak' terug gekregen want men zag wel in dat dat absoluut niet was gedaan. Bahhhhh... Nooit meer.

Antwoord van Selectcamp
Wij hadden het goed maar vrienden van ons hadden 5 dagen geen warm water en er werd niets aangedaan. Pas na 5 dagen klagen kregen ze een andere caravan.
Uitstekende zeer kindvriendelijke camping met prachtige accommodaties
Prima organisatie maar de standaard tenten zijn wel verouderd en er ontbreekt de nodige luxe zoals een partytent, ventilator, lekkere stoelen en een ligbed. De tenten van Roan hebben dat wel allemaal standaard.
De service was super goed. De tent was van alle gemakken voorzien, maar niet schoon helaas. Verder heel tevreden
We hadden op castell montgri een.lodgetent geboekt waar ik niet mijn haar kon wassen onder de douche omdat ik daar te lang voor was... 1.83 m. Erg jammer ben maar gaan douchen op de camping. Daar boek ik geen.lodge tent voor. Ook was het wel wat verouderd en ging het deurtje van de koelkast bijna niet open doordat de vloer omhoog stond
In een heerlijke lodgetent gekampeerd op camping Ca Pasquali..Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad..Tent was prima in orde en raad het iedereen aan.i

Antwoord van Selectcamp
Barricatta is een fijne familie camping. Camping met genoeg animatie en sportmogelijkheden voor oud/jong. Zwembaden/zandstrand op/aan camping aanwezig. Accommodaties goed; genoeg keuze. Ligt alleen wat afgelegen t.o.v. grote steden, wel openbaar vervoer aan camping. Tegen betaling vanaf camping paardrijden en diverse boottochten o.a. Venetië (bus+boot). Neem alleen een goede anti-muggenspray mee.
Het meeste was netjes geregeld allemaal. Toch 1 opmerking: wel jammer dat we de mensen van Selectcamp de hele vakantie niet hebben gezien. Even een keer langskomen om te vragen hoe het gaat, zou toch een aanbeveling zijn.

Antwoord van Selectcamp
Prima stacaravan in Kroatie , er waren wat dingen weg/kapot. Dit werd gelijk vervangen! Omdat de hostessen niet aanwezig waren bij vertrek, hebben we de sleutels bij vertrek achtergelaten in de caravan. Paar dagen later borg teruggestort gekregen. Prima service/contact bij selectcamp !!
goede ontvangst
mooie maxicaravan
rustige camping maar wel niet wat de website weergeeft. bv geen verwarmd zwembad en geen campingwinkel