Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har netop modtaget leopard letvægts rollator str small til min svigermor som er ca 150 cm høj. Den lever 100% op til det lovede - god kvalitet og let at klappe ud og justere i højden. Løs bakke er s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en rollator til min mor - den ankom dagen efter på aftalt sted. Og hele vejen kunne jeg følge, hvor langt den var på rejsen. Perfekt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Indkøbsvognen Andersen royal hydro kører fantastisk let og godt, selv med mange kilo vægt. Takket være kuglelejerne i hjulene og den lette konstruktion. Tak til Senior24 for god service og en rigtig g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varen kom dagen efter bestillingen. Godt emballeret. Varen levede fuldt ud op til mine forventninger. Glæder mig til at prøve den.

Bedrijfsgegevens

1. Mobiliteitsmiddelen leverancier

Geschreven door het bedrijf

Her på Senior24.dk finder du et udvalg af kvalitets produkter og hjælpemidler, som giver dig øget sikkerhed, mobilitet og tryghed, når du færdes udenfor og i dit eget hjem. Vi er autoriseret forhandler af alle produkter og er altid klar til at rådgive dig på telefon eller mail.

4,7

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

30 mei 2025

Hej Howard,

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at læse, at dine varer kom hurtigt frem.

26 mei 2025

Hej Abbey,

Mange tak for din fine anmeldelse - jeg er glad for at læse, at du har været tilfreds.

Ekspres

Hurtig og god levering

4 mei 2025

Hej Mona,

Mange tak for din anmeldelse - jeg er glad for at høre, at dine varer kom hurtigt frem.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min 93-årige mor fik leveret en…

Min 93-årige mor fik leveret en rollator fra Senior 24. Hun klagede fra starten over, at den var ustabil, og hun følte sig usikker ved brugen af den. Da vi besøgte hende nogle uger efter, at hun havde taget den i brug, viste det sig, at den var så skæv, at det ene hjul ikke rørte jorden. Desværre mente Senior 24, at min mor selv havde ødelagt den, og de ville derfor ikke reparere den under garantien. Det er utroligt, at en ældre dame kan ødelægge den på tre uger ved almindelig brug uden synlige skrammer på rollatoren.

19 mei 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Helle,

I henvendte jer ca. 3 måneder efter, at din mor havde modtaget rollatoren og sagde, at den havde været skæv fra start.

Vi aftalte derfor, at vi gerne ville have den ind til kontrol for at finde en løsning.

Rollatoren var imidlertid vredet så skæv, så den ikke kunne være i den originale karton, hvorved vi med sikkerhed kunne konkludere, at skaden var sket efter, at den var taget i brug.

Det er iøvrigt ukorrekt, at der ikke er skrammer på rollatoren .... den har en ca. 30 cm. lang ridse hen af den ene vange, hvilket bekræfter vores opfattelse af, at den har været i klemme og at skævheden er opstået i den forbindelse.

Så set i det lys må vi sige, at vi er noget overraskede over din 1-stjernede anmeldelse.

Morten, Senior24.dk

Hurtig tilbagemelding om mit køb

Hurtig tilbagemelding om mit køb
Levering til døren som bestilt
Alt i alt meget tilfreds

8 mei 2025

Hej Flemming,

Mange tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Underligt at man køber en rollator og…

Underligt at man køber en rollator og den så er flad på alle fire hjul, skulle pumpes.
Det kunne de da godt have gjort

7 mei 2025

Hej Bjarne,

Tak for din anmeldelse af vores webshop.

Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med det produkt du har modtaget og det beklager jeg selvfølgelig.

Vi er opmærksom på problemstillingen med manglende luft i dækkene på nogle rollatorer med lufthjul.

Da alle vores produkter er fabriksnye bliver de ikke pakket ud inden de sendes videre til kunden. Når de står på vores lager kan de desvæære ikke undgå at tabe lidt luft, hvorfor det for de fleste rollatorer er nødvendigt med lidt luft i dækkene før de er køreklar.

Endnu en gang vil jeg gerne beklage de gener, det har medført for dig. Hvis du har nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på info@senior24.dk.

Et godt produkt

Et godt produkt, meget stabil og nem at køre rundt med.

1 mei 2025

Hej Bodil,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med dit produkt😊

Nem bestilling. Hurtig levering. Varen lever helt op til forventningerne

3 mei 2025

Hej Elsebet,

Tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Den er vi meget glade for.

God levering

29 april 2025

Hej Ani,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at læse, at du har været tilfreds med dit køb😊

hurtig levering

hurtig levering
produktet lever op til det hele

5 april 2025

Hej Chris,

Mange tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for😊

3 april 2025

Hej,

Mange tak for din fine anmeldelse - den er vi glade for.

Fuld tilfredshed

En 100% oplevelse. Hurtig betjening og det købte helt i orden.

2 april 2025

Hej Mary,

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at læse, at du er tilfreds med dit køb.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God behandling nem at bestille og…

God behandling nem at bestille og hurtig levering kan godt anbefale at handle der

6 april 2025

Hej Kim,

Mange tak for de flotte ord - dem er vi meget glade for😊

Helle, Senior24

Lees meer over geverifieerde reviews.