Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har netop modtaget leopard letvægts rollator str small til min svigermor som er ca 150 cm høj. Den lever 100% op til det lovede - god kvalitet og let at klappe ud og justere i højden. Løs bakke er s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en rollator til min mor - den ankom dagen efter på aftalt sted. Og hele vejen kunne jeg følge, hvor langt den var på rejsen. Perfekt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Indkøbsvognen Andersen royal hydro kører fantastisk let og godt, selv med mange kilo vægt. Takket være kuglelejerne i hjulene og den lette konstruktion. Tak til Senior24 for god service og en rigtig g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varen kom dagen efter bestillingen. Godt emballeret. Varen levede fuldt ud op til mine forventninger. Glæder mig til at prøve den.

Bedrijfsgegevens

1. Mobiliteitsmiddelen leverancier

Geschreven door het bedrijf

Her på Senior24.dk finder du et udvalg af kvalitets produkter og hjælpemidler, som giver dig øget sikkerhed, mobilitet og tryghed, når du færdes udenfor og i dit eget hjem. Vi er autoriseret forhandler af alle produkter og er altid klar til at rådgive dig på telefon eller mail.

4,7

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

God service 😃

4 april 2025

Hej Erik,

Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at læse, at du har været tilfreds med vores service😊

Super god servis

Super god servis, fin levering til tiden og en super god vare tak

1 maart 2025

Hej Erik,

Mange tak for din anmeldelse af vores webshop - den er vi meget glade for😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det kom dagen efter og så ud som det…

Det kom dagen efter og så ud som det jeg så på billedet og jeg kunne betale med mobilen god oplevelse

4 maart 2025

Hej Lissie,

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at læse, at dine varer kom hurtigt frem til dig.

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Hurtig levering og de var samlede. Det sidste var næsten det bedste da vi er ældre mennesker hvor tingene godt kan drille. Alt i alt en rigtig god oplevelse

4 maart 2025

Hej Arne,

Mange tak for din fine anmeldelse af vores webshop - den er vi meget glade for😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God vejledning af medarbejder.

Hurtig levering . 👍😃 god vejledning af produktet😃

Hej René,

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores webshop - den er vi meget glade for😊

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, og god kvalitet på vare.

Hej Finn,

Tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for at læse, at du er tilfreds med dine varer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er bare SÅ glad for min nye…

Jeg er bare SÅ glad for min nye rollator 😊
Den er virkelig skøn,nem at gå med og samtidig er den smart 😊
Den er let og meget nem at slå sammen og lægge i bilen 👏
Jeg vil helt sikkert anbefale den til andre med behov for god støtte.
Mvh Mona

3 maart 2025

Hej Mona,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de flotte ord😊

Jeg er meget glad for at læse at du er tilfreds med din nye rollator.

servicen

at sagerne blev fulgt til dørs

7 februari 2025

Hej,

Mange tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og produktet var som…

Hurtig levering og produktet var som ønsket

Hej Lone,

Mange tak for din anmeldelse af vores webshop. Den er vi meget glade for😊

Godt produkt

Godt produkt

24 februari 2025

Hej Karen,

Mange tak for din fine anmeldelse - jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med produktet.

God service hurtig forsendelse

Fik en god beskrivelse af produktiv og god service

24 februari 2025

Hej Bente,

Tak for din flotte anmeldelse af vores webshop - den er vi meget glade for😊

Fin personlig service

Bestilte lænestol til min mor via nette. Firmaet var meget opmærksomme på om min bestilling var korrekt. De kontaktede mig da dele var i restordre. God service og fin levering

8 februari 2025

Hej,

Mange tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold dig langt væk!

Senior24.dk har en forrygende dårlig kundeservice, når man ringer ind på det oplyste nummer 7199 3113 får man 3 valgmuligheder.

1. Spørgsmål til Otiumstole
taster man 1, stopper den opkaldet og lægger på

2. Spørgsmål til andre produkter
taster man 2, stopper den opkaldet og lægger på

3. Reklamation
taster man 3, bliver man af en robot bedt om at sende en mail med sin klage til kundeservice

25 februari 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse og tak for at du gør os opmærksom på problemet med vores telefonsystem.

Jeg er ked af at høre, at du har haft problemer med at komme igennem på telefonen og derfor ikke har fået den hjælp du havde brug for.

Vi har haft et problem med vores telefonsystem, som har gjort at man i perioder ikke kunne komme igennem til vores kundeservicemedarbejdere.

Vi har haft vores teleselskab på sagen og de har fundet fejlen, som nu burde være rettet. Man skulle derfor kunne ringe til os.

Jeg undskylder for det besvær du har haft.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tiden

Hurtig bestilling. Hurtig levering.

9 februari 2025

Hej Martin,

Mange tak for din fine anmeldelse af vores webshop - den er vi meget glade for😊

Kørerampe

Hurtig ekspedition af min ordre.
Produktet er lige det jeg har ledt efter.

10 februari 2025

Hej Christian,

Mange tak for de fine ord og din anmeldelse af vores webshop. Den er vi meget glade for😊

Helle, Senior24

Lees meer over geverifieerde reviews.