Strandhotel Røsnæs Reviews 24

TrustScore 3.5 uit 5

3,5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Værelse og fælleslokaler var nussede, og hotellet slidt. Restauranten er lukket, hvilket vi ikke havde kunne læse om på forhånd. Ingen betjening i weekenden. Morgenmad var god.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Havde en overnatning i suiten. 2 af 4 vinduer var matterede og mælkehvide. Hotellet ligger ganske fint ud til Kalundborg Fjord men suiten ligger bag den fine hvide hovedbygning og har begrænset udsyn... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønt hotel med dejlige omgivelser, værelserne er rene og pæne , personalet var meget venlige og smilende i receptionen, maden i brasseriet var meget lækkert og servicen var i top . Morgenbuffet var... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Er netop vendt hjem efter en overnatning i suiten. Personalet var venlige og hjælpsomme, og vi følte os meget velkomne. Når man ser den flotte indretning og det stilfulde valg af materielle på hotell... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Strandresort
  2. Haute-cuisinerestaurant
  3. Brasserie

Geschreven door het bedrijf

Strandhotel Røsnæs er beliggende i vandkanten ved Kalundborg Fjord og det naturskønne Røsnæs. Hotellet har 62 værelser hvoraf nogle af dem har udsigt til vandet. Tag cyklen eller vandreskoene med og nyd et at hotellets mange ophold kombineret med en lækker menu i hotellets restaurant. Restaurant Næs er beliggende i hovedbygningen foran hotellet, og er opdelt i 2 - Næs Gourmet og Næs Brasserie. I køkkenet tilbereder vi mad på de allerbedste råvarer og gerne lokale delikatesser fra Vestsjælland.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Absolut dårlig betjening på Brasseriet

Helt fantastisk placering - flotte værelser og serviceminded personale på HOTELLET.
Brasseriet derimod var en total skuffelse. Forvirret og uengageret personale i overtal. Ventetiden var ekstrem lang og servicen i bund. Maden om end sparsom, smagte dog enormt god, ærgerligt at man skulle vente på maden, at personale var uvidende og uinteresserede i arbejdet. Regningen lød på over 1000 kr for to tetter og drikkevarer, og da jeg påpegede at vi havde forudbetalt maden, tig det enormt lang tid fir tjeneren at finde vires rigtige regning. Næste gang bestiller jeg mad udefra - Brasseriet kan ikke anbefales...
Værelse og morgenmad var upåklagende...

27 mei 2022

Dårlig behandling i restauranten

Vi havde bestilt et ophold med to overnatninger, 2 x Drink & snack, 2 x3 retters menu i Næs Brasserie efter kokkens valg, og 2x morgenmad
Desværre havde vi en rigtig dårlig oplevelse anden aften på restauranten. For det første fremgik det tilsyneladende slet ikke af tjenernes oversigt at vi skulle komme. De fandt dog et bord til os, gemt godt af vejen, og efter lidt ventetid blev vi præsenteret for denne aftens inkluderede menu, fisk til forret og herefter ribeye. Fisken var ok, men da vi efter at have været der et par timer endelig fik vores ribeye, studsede vi over størrelsen. Det så ud som om vi hver kun havde fået en halv, den var simpelthen skåret igennem på langs. Vi gik dog i gang med at spise, men da gæsterne ved et nabobord kort efter fik deres HELE ribeyes serveret, konfronterede vi tjeneren. Hun forsøgte ikke engang at lyde overrasket, men syntes tydeligvis at det var pinligt da hun forklarede, at kokken havde sagt til hende, at det var fordi vores menu var inkluderet i opholdet. Vi var mildest talt rystede over den behandling, men ville dog gerne have vores inkluderede dessert. Nu fik vi at vide, at der ikke var dessert inkluderet på 2. dagen. Jeg måtte finde bekræftelsen på vores ophold frem, hvoraf det fremgik at vi skulle have 3 retter begge dage, førend vi kunne få den dessert vi havde betalt for.
Alt i alt en utrolig stor skuffelse og dårlig behandling fra køkkenet, det virkede som om at de simpelthen ikke kunne håndtere mængden af gæster. Desværre trak denne aften voldsomt ned på et ellers udemærket ophold, og vi vender ikke tilbage.

26 mei 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønt hotel med dejlige omgivelser

Morgenbuffet var god, der var lidt af alt så man gik ikke sulten fra sit morgen bord .
Kommer helt sikkert igen

6 februari 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.