Ik begrijp de reviews niet
Ik begrijp de reviews niet. Het eten is heerlijk. Ik ben hier een vaste klant.
Ik begrijp de reviews niet. Het eten is heerlijk. Ik ben hier een vaste klant.
Goed restaurant (wij gaan altijd naar Shabushabu in Ede). Wij eten er een paar keer per jaar. Sinds de kaart vernieuwd is vind ik het nog beter geworden. De sushi smaakt goed, en ziet er ook nog eens mooi uit. Je hoeft er nooit lang op je eten te wachten. Voor mensen die niet van sushi houden zijn er zat andere gerechten.
In Alphen aan den Rijn gaan eten na eerst gevraagd te hebben of er een invalidetoilet was
Die was er wel maar ik kon met mijn rolstoel niet in de invalidetoilet en de deur sluiten, erg ongemakkelijk als je dan toch even moet
Meerdere cadeaubonnen van 25 Euro gekocht en er bleek naderhand op elke bon te staan “alleen geldig bij dineren met 2 personen”. Deze beperking is te gek voor woorden, want betekent ook dat inleveren meerdere bonnen van 25 Euro tegelijk niet mogelijk is. Dus in toekomst geen shabu bonnen meer voor mij. Wees gewaarschuwd!
Een avontje uit. Shabu Shabu Alphen ad Rijn, all you can eat. Eten is lekker maar onwijs duur. 100 Euro voor 2 personen met elk 3 drankjes. Toiletten niet schoon, 1 toiletdeur kon niet dicht. Doorgegeven aan de manager, die zegt dat het niet zo is. Recentie op de website wordt direct verwijdert. Jammer. Niet nog een keer.
We wilden wat sushi eten en gingen naar Shabu. Nou even sushi eten is er niet bij je moet meteen voor € 39 pp sushi eten. All you can eat. Jemig wat een vreetschuur. Op kaart staat "we schenen geen kraanwater" nou lekker gastvrij en het water in de wc was warm, zeker bang dat mensen daar hun water gaan halen. De sushi was lekker maar veel te veel rijst, héél dun plakje paling en als je niet uitkijkt moet je € 2,50 extra betalen. Een biertje kost € 4. Dus even sushi eten kostte € 100 met zn 2-en. Voortaan thuis laten bezorgen, is een stuk goekoper en minder ergenis, en kan ik gewoon kraanwater drinken ;-)