Het corrigerende ondergoed zit heerlijk, draagt comfortabel en kleed goed af. Ik voel me op en top vrouw als ik het onder mijn jurkjes draag. Ook de silicone push-up voor in de bh verricht wonderen.D... Toon meer
De nipple covers zijn ongekend comfortabel - je vergeet gewoon dat je ze draagt! De bezorging was super snel zoals beloofd.
Snelle levering, fijn product alleen jammer dat men niet meer reageert op mijn mail. Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld. Kon ik retour doen met vermelding dat ik een grotere wilde ontvang... Toon meer
Het was snel en netjes verzonden. Ik twijfelde erg over de maat, maar de L zit bij mijn cupmaat A75 goed, echter merk ik wel dat ik hem vaak omlaag moet trekken. Hij kruipt dus iets omhoog. Met verste... Toon meer
Shapetape is opgericht met de missie om vrouwen te helpen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen in hun favoriete outfits. We ontdekten dat veel vrouwen moeite hadden om hun favoriete kledingstukken te dragen in combinatie met een BH. Na het uitproberen van verschillende soorten boobtape, waren we niet tevreden over de kwaliteit en het comfort. Dit inspireerde ons om samen de meest comfortabele en kwalitatieve boobtape op de markt te ontwikkelen. Naast onze hoogwaardige boobtape bieden wij nu ook een breed scala aan BH-accessoires en corrigerend en naadloos ondergoed. Onze producten zijn ontworpen om vrouwen de ondersteuning te geven die ze nodig hebben zonder in te leveren aan comfort of stijl. Shapetape maakt gebruik van de beste materialen, wat zorgt voor langdurige hechting, uitstekende elasticiteit en een zijdezachte afwerking. Onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld en uitgebreid getest op verschillende huidtypes. Onze missie is om vrouwen te voorzien van hoogwaardige producten die hen helpen er op hun best uit te zien en zich goed te voelen, ongeacht de gelegenheid. Kwaliteit en uitstekende service staan bij ons voorop. Heb je morgen een belangrijke gelegenheid of wil je je favoriete jurkje weer dragen? Bestel vandaag nog en wij zorgen ervoor dat jij morgen een zorgeloze en comfortabele dag hebt!
Horsterweg 20, 6199AC, Maastricht Airport, Nederland
Ziet er goed uit, nog niet gebruikt.
Kwam netjes op tijd binnen ik zou het aanraden

Antwoord van Shapetape
De body doet waarvoor het bedoelt is
Super :)

Antwoord van Shapetape
goede tape voor grote cupmaat. snelle levering, goede klantenservice.

Antwoord van Shapetape
Nog niet een corrigerend artikel gehad dat zijn werkt doet als shapetape! Super tevreden

Antwoord van Shapetape
Mooie kwaliteit broekje en snel geleverd.

Antwoord van Shapetape
Zit perfect, mooi dik materiaal, blijft goed zitten

Antwoord van Shapetape
Ik ben heel blij met mijn medium corrigerende top. Het laat mijn middel gestroomlijnd uitkomen zonder dat het knelt. Ook mijn broeken zitten hierdoor net wat ruimer. Ook heb ik de bh straps besteld en deze zijn heel handig te bevestigen. Ik vind deze hulpmiddelen echt ideaal!

Antwoord van Shapetape
Hele mooie en stevige shapers. Heb al veel merken en soorten geprobeerd, maar deze zit erg fijn en stevig en zorgt er echt voor dat je er wat slanker uitziet. Ik ben er erg blij mee!

Antwoord van Shapetape
De benadering, respect- en liefdevol, middels een kaartje wat bij de bestelling zit, alles mooi verpakt, snelle levering!!

Super vriendelijk geholpen!
Veel dank Alexandra

Antwoord van Shapetape
De eerste paar weken na mijn borstamputatie moet ik dag en nacht een sportbeha dragen. Het is dus van belang dat de beha lekker zit en de sportbeha’s met voorsluiting van shapetape raad ik iedereen aan!! Makkelijk zelf aan te doen, fijne rekbare stof die echt als een tweede huid zit. Dit helpt enorm met het herstel!! Ik heb er meteen twee bijgekocht. Top!!!

Antwoord van Shapetape
Ik kreeg binnen een week mijn body binnen. Gepast en jurk aangetrokken. Ik kon gewoon ademen , jurk viel prachtig! Ik ben erg tevreden!! Shapetape heeft betaalbare mooie producten.

Antwoord van Shapetape
Gisteravond de body ontvangen. Helaas paste deze voor mij niet. Dus retourneren.
Het retourneren ging vandaag dankzij Marcia heel vlot. Dank daarvoor!

Antwoord van Shapetape
Snel geleverd en shapewear werkt perfect! Voelt comfortabel en corrigeert mooi! Erg blij mee.

Antwoord van Shapetape
Product deed precies wat was omschreven, ik ben er super blij mee!

Antwoord van Shapetape
Ik moest 1 van de 2 bestelde producten terugsturen wegens te klein.
Ik had wat problemen bij het inloggen in het retourportaal,maar werd op heel accurate manier geholpen door Marcia van de klantendienst.
Zelfs op Pasen kreeg ik nog een mail.
Dat hoefde voor mij echt niet,maar het getuigt wel van oprechte zorg voor de klant.
Het retourbedrag stond binnen 3 dagen op mijn rekening.
Het ondergoed is trouwens van erg goede kwaliteit!

Antwoord van Shapetape
Ik was te laat met retour. Dus geld kreeg ik helaas niet terug - regels zijn regels, begrijp ik. Maar stuur dan de producten weer terug! Nu 80€ uitgegeven + retourkosten betaald maar ik zit zonder product. Lekker geld verdienen zo.

Antwoord van Shapetape
Product werkt totaal niet, plakt niet goed en bied 0 ondersteuning bij cup C/D.
Klantenservice is waardeloos, je blijft heen en weer mailen zonder oplossing. Vermijden.

Antwoord van Shapetape
De shapewear body is zo perfect! Reeds veel andere merken geprobeerd maar die zaten steeds niet goed. Het was net of je had een harnas aan! Jullie body zit gegoten! Trekt niet tegen, spant mooi je buik en billen op. Zo creëert je een perfect figuur! En wat ook een heel belangrijk detail is, het kruis kan je heel gemakkelijk dicht doen, zit mooi vooraan om te sluiten

Antwoord van Shapetape
Zeer teleurstellende ervaring met zowel het product als de klantenservice. De items zijn gewassen op een normaal fijnwasprogramma van 30 graden en niet in de droger geweest—dus volgens gangbaar gebruik. Toch trad er al snel schade op.
Op de website wordt kwaliteit en behoud van pasvorm gesuggereerd, maar essentiële gebruiksinformatie ontbreekt. Achteraf wordt aangegeven dat de items volgens hen alleen met de hand gewassen mogen worden, maar dit wordt vooraf nergens duidelijk vermeld.
In plaats van dit serieus te nemen, wordt de verantwoordelijkheid volledig bij de klant gelegd en wordt er geen passende oplossing geboden. Het probleem wordt simpelweg afgeschoven, zonder inhoudelijk naar de situatie te kijken.
Dit product voldoet niet aan wat je als consument redelijkerwijs mag verwachten. Ik zou anderen aanraden hier rekening mee te houden voordat ze bestellen.
———
Dank voor jullie reactie. Dat de bestelling 8 maanden geleden is, doet niets af aan het feit dat de items bij normaal gebruik (fijnwas 30 graden, geen droger) al snel schade vertoonden. Van dit type producten mag je verwachten dat ze langer meegaan dan enkele maanden, zeker bij zorgvuldig gebruik.
Daarnaast was de aangeboden korting van €10 geen passende oplossing voor het probleem. Het neemt de oorzaak niet weg en staat niet in verhouding tot de ontstane schade.
Dat jullie aangeven de wasinstructies te gaan verbeteren, bevestigt dat deze vooraf onvoldoende duidelijk waren. Jammer blijft dat er ondanks dit inzicht geen daadwerkelijke oplossing is geboden.