Het corrigerende ondergoed zit heerlijk, draagt comfortabel en kleed goed af. Ik voel me op en top vrouw als ik het onder mijn jurkjes draag. Ook de silicone push-up voor in de bh verricht wonderen.D... Toon meer
De nipple covers zijn ongekend comfortabel - je vergeet gewoon dat je ze draagt! De bezorging was super snel zoals beloofd.
Snelle levering, fijn product alleen jammer dat men niet meer reageert op mijn mail. Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld. Kon ik retour doen met vermelding dat ik een grotere wilde ontvang... Toon meer
Het was snel en netjes verzonden. Ik twijfelde erg over de maat, maar de L zit bij mijn cupmaat A75 goed, echter merk ik wel dat ik hem vaak omlaag moet trekken. Hij kruipt dus iets omhoog. Met verste... Toon meer
Shapetape is opgericht met de missie om vrouwen te helpen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen in hun favoriete outfits. We ontdekten dat veel vrouwen moeite hadden om hun favoriete kledingstukken te dragen in combinatie met een BH. Na het uitproberen van verschillende soorten boobtape, waren we niet tevreden over de kwaliteit en het comfort. Dit inspireerde ons om samen de meest comfortabele en kwalitatieve boobtape op de markt te ontwikkelen. Naast onze hoogwaardige boobtape bieden wij nu ook een breed scala aan BH-accessoires en corrigerend en naadloos ondergoed. Onze producten zijn ontworpen om vrouwen de ondersteuning te geven die ze nodig hebben zonder in te leveren aan comfort of stijl. Shapetape maakt gebruik van de beste materialen, wat zorgt voor langdurige hechting, uitstekende elasticiteit en een zijdezachte afwerking. Onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld en uitgebreid getest op verschillende huidtypes. Onze missie is om vrouwen te voorzien van hoogwaardige producten die hen helpen er op hun best uit te zien en zich goed te voelen, ongeacht de gelegenheid. Kwaliteit en uitstekende service staan bij ons voorop. Heb je morgen een belangrijke gelegenheid of wil je je favoriete jurkje weer dragen? Bestel vandaag nog en wij zorgen ervoor dat jij morgen een zorgeloze en comfortabele dag hebt!
Horsterweg 20, 6199AC, Maastricht Airport, Nederland
Helaas pakket niet ontvangen DHL geeft aan in brievenbus gedaan te hebben. Via klarna betaald alleen shapetape wil nergens aan mee werken en ook al meerdere mails gestuurd waar ik geen antwoord meer op krijg. Moet nu betalen voor iets wat ik niet gekregen heb. Kopers denk goed over na om hier te bestellen zeker omdat er zoveel fout gaat bij de post ze doen niks voor je!
Update op reactie.
Heb geen eerdere mails ontvangen pas na dubbele melding en extra onderzoek van klarna en het plaatsen van deze review! De verstuurde mails die ze zeggen verstuurd te hebben zijn verwijderd en kunnen ze niet terug vinden als bewijs nou zijn niet verstuurd want heb niks ontvangen! Dit is een reactie op antwoord van shapetape ⬇️
Eindelijk een mail gekregen. Bijna 2 maanden wachten eindelijk een nieuw pakket ontvangen. Jammer dat via vele wegen eerst moest.

Antwoord van Shapetape
Ik twijfelde een beetje wat ik moest bestellen en welke maat. Toen heb ik contact gezocht met de klantenservice en zij hebben me goed advies gegeven. Uiteindelijk blij met wat ik gekocht heb.

Antwoord van Shapetape
Ik ben enorm tevreden met mijn aankoop. Mijn buik ziet er gladder uit, mijn kleding zit mooier en ik voel me zelfverzekerder.

Antwoord van Shapetape
Ik heb een BH besteld en krijg een body stok dus graag retourlabel

Antwoord van Shapetape
Ik heb veel soorten boob tape geprobeerd en deze is verreweg de beste! Het blijft zelfs met warm weer perfect zitten en laat geen lijmresten achter. Een absolute aanrader voor iedereen die strapless of rugloze outfits wil dragen.

Antwoord van Shapetape
Mijn pakketje was zoekgeraakt bij de post, maar de klantenservice heeft dit super snel en vriendelijk opgelost. Erg tevreden!

Antwoord van Shapetape
Snelle verzending en geeft inderdaad medium shape effect. Maatvoering ook correct. Ik ben tevreden!

Antwoord van Shapetape
Toen mijn pakketje niet was aangekomen bij DHL had ik contact opgenomen. Binnen 24 uur reactie dat ze een nieuwe gingen opsturen. Die ik vervolgens gelijk de dag erna binnen kreeg. Top service!

Antwoord van Shapetape
Ik had abusievelijk een verkeerd product gekocht voor mijn lipoedeem benen.
Na een mailtje hierover kreeg ik duidelijke instructies hoe ik het artikel kon retourneren. Geen gedoe, snel geregeld.

Antwoord van Shapetape
De aankoop wordt snel geleverd. Duidelijke communicatie via mail. Top!

Antwoord van Shapetape
Heel fijne, goed passende, niet omkrullende strings met een katoenen kruisje. Ik ga er nog een aantal bestellen.

Antwoord van Shapetape
Denken met je mee snelle levering en goede producten
Ik had shapewear nodig voor onder een jurk, en we hebben samen gekeken wat het beste bij mijn wensen en bij mijn kleding past. Een dag later kwam het pakket al aan en de dag erna gedragen.

Antwoord van Shapetape
Ik had een fout gemaakt tijdens het bestellen en de juiste maat niet gekozen. Een mail gestuurd of dit nog door hun te wijzigen was. Dit is keurig gedaan met een vriendelijke mail. Top service.

Antwoord van Shapetape
Voor mijn vriendin had ik verleng stukjes gekocht was perongeluk vergeten mijn huisnummer intezetten gelijk mailtje ontvangen en goeie services.
Dat verdiend in mijn ogen wel 5 sterren.

Antwoord van Shapetape
zit lekker alleen rits is vrij moeilijk voor mensen met reuma

Antwoord van Shapetape
Hele goede ervaring en begeleiding

Antwoord van Shapetape
Fijn product, precies zoals op de site staat. Snelle levering. Bij vragen snelle reactie.

Antwoord van Shapetape
Snelle levering en artikelen die niet goed zaten netjes terug kunnen sturen. Ook had ik bij vragen een snelle reactie!

Antwoord van Shapetape
Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling en dat is nog voor het verzenden gecorrigeerd. Goede service! De buikbanden gebruik ik ivm POTS klachten. Lijkt goed te helpen. De ene buikband is wel wijder ondanks dezelfde maat, alsof hij al gebruikt/gepast is. Verder tevreden over product.