Jeg lejede en Soundboks fra ShareBoks til Jellinge festival, og det var en fantastisk oplevelse! Servicen var tip-top, totalt nemt og gå til når man hentede/afleverede, ingen problemer overhovedet. A... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Varmeste anbefaling herfra! Vores Soundboks blev stjålet på Ros24 og Christian fra Shareboks kom hele vejen herhen for at finde den via GPS-tracking og gav ovenikøbet et helt nyt batteri kvit og... Toon meer
Super god oplevelse med Shareboks. Fair priser og super god lyd i Soundbox'en - fungerede godt med mikrofon tilslutning også. En af de bedste ting var stor fleksibilitet ifm. afhentning af returneri... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Fest- og serviceudlejning
Højvangs alle 63, 6700, Esbjerg , Denemarken
- shareboks1@gmail.com
- shareboks.dk
Roskilde festival
Lejede i forbindelse med Roskilde festival en soundboks + en mikrofon. Oplevelsen med soundboksen i sig selv var perfekt den virkede som den skulle. Dog ærgerligt at mikrofonen ikke kunne bruges da der bare var sårn en skratte lyd der kom ud af soundboksen… den kunne godt bruges men kun med din lyd som var forfærdelig

Antwoord van Shareboks
Vi lejede 2 soundbokse til vores camp…
Vi lejede 2 soundbokse til vores camp til Roskilde festival 2025. Det var nemt at hente dem, og få godkendt vores "ansøgning" om at leje. Afleveringen gik også som smurt. De fungerede optimalt, og det var i det hele taget en rigtig god oplevelse:) Vi kommer helt klart til at leje igennem Shareboks igen næste år - kan anbefales!

Antwoord van Shareboks
Meget let at udleje og smilende…
Meget let at udleje og smilende ekspedient

Antwoord van Shareboks
Vi lejede en soundbox til Roskilde
Vi lejede en soundbox til Roskilde. Vi fik den dsv stjålet men de var sindssyg gode til at hjælpe og lagde alle kræfter i at finde den. Virkelig venlige og betænksomme medarbejdere. Bedste oplevelse med udlejning jeg har prøvet😊

Antwoord van Shareboks
De gjorde det så godt til Roskilde og…
De gjorde det så godt til Roskilde og de har den bedste service!!!

Skøn service
Fantastisk service på Roskilde Festival! Vi er meget glade for det hele. Super fin pris og god pakke man får med!
Fantastisk service
Fantastisk service.
Vi har haft en sindssygt god oplevelse med at leje soundboks hos Shareboks vi har altid ku komme igemmen til dem når der var spørgsmål, hvor de har været gode til og besvare dem.
Rigtig sød udlejer.
Fantastisk behandling og kundeservice
Fantastisk behandling og kundeservice
Har haft en virkelig god oplevelse med at leje soundboks hos Shareboks de har taget den hver gang vi har ringet for at stille et spørsmål
Nemt, simpelt, gennemtænkt og hurtigt.
Nemt, simpelt, gennemtænkt og hurtigt. Vi havde bestilt en soundboks 3 med den store pakke til Jelling musikfestival og alt var fantastisk. Stor anbefaling herfra.
Perfekt oplevelse
Virkelig fedt koncept. De var nemme at kontakte, hvis der var nogle problemer og alt var lige som det skulle være. Kæmpe anbefaling!
Det var en virkelig god service
Det var en virkelig god service og rigtig fedt koncept, at man kunne leje en soundbox i stedet for at man i campen skulle ud og købe en helt ny soundbox!
God service. Gode mennesker. Det funger bare og er mega nemt
Alt er godt og vi fik et opkaad batteri
Alt er godt og vi fik et opkaad batteri
Fatisk service og en mega fed oplevelse…
Fatisk service og en mega fed oplevelse det kan ikke blive bedre. De reder festivaler
God oplevelse sidste på Jelling…
God oplevelse sidste på Jelling Festival. Afhenting fungerede godt, så vi ikke skulle tænke på transport til og fra festivalen, så det var sindssygt rart
Sindssygt god service sidste år i…
Sindssygt god service sidste år i forbindelse med Roskilde 24. Kan klart anbefales, virkede skidegodt!
God service fra Shareboks og klasse…
God service fra Shareboks og klasse løsning når man skal på Festival
Mega god oplevelse
God service og løsning, hvilket gør vi igen i år lejer en soundboks til smukfest. Kan klart anbefales!
Lees meer over geverifieerde reviews.