Product nog steeds niet binnen (5 dagen) Krijg een melding van DHL dat het product in de wacht staat, omdat de verzendkosten niet betaald zijn, terwijl de verzendkosten gratis zouden zijn. Als ik de... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Na 4 weken heb ik andere product…
Na 4 weken heb ik andere product gekregen. Geen website. Alles is fase.
Bestelling UGG
UGG besteld en betaald maar zijn nu ruim 4 weken verder en nog steeds niets ontvangen. Zal ook niet meer gebeuren want het zijn gewoon oplichters. Ook nooit een mail ontvangen ter bevestiging en de track & trace was ineens verdwenen.
Ik wil een contactformulier invullen: mijn email adres is niet geldig en kan dus geen contact opnemen!!!
Hier nog eentje die ernaar kan fluiten 😞
Verkeerde artikelen ontvangen
Twee basic lace tops besteld, dan hoop je twee kanten tops die op de foto te zien waren te krijgen. Dit werden (na 10 dagen verzendtijd) helaas de twee t-shirts die op de foto over de kanten tops werden gedragen. Na wat heen en weer gemail, werd mij een restitutie van 25% van het aankoopbedrag aangeboden, zonder onderbouwing. Terwijl ik iets heel anders heb binnengekregen dan ik heb besteld. Ik heb aangegeven hier niet mee akkoord te gaan en krijg nu geen reactie meer op mijn mails.
Handschoenen gekocht
Handschoenen gekocht, zou speciale stof zijn en warm zitten, ik heb nog nooit zulke koude handen en vingers gehad met deze handschoenen, waardeloos!!!!
Waardeloos!!!!!
Waardeloos!!!!!
Zou een mooi bouwpakket zijn en het is een hele slechte mal van een motor. Chinese rommel. Niemand te bereiken natuurlijk. Echt de meest waardeloze aankoop ooit!!!!!
PLAATJE IS MOOIER DAN WAT JE BINNEN…
PLAATJE IS MOOIER DAN WAT JE BINNEN KRIJGT...HET IS EEN EN AL VAN SLECHTE KWALITEIT IK NEEM MIJN VERLEIS VOOR DE LED KERSTBOOM NA 10 MINUTEN DOET DE VERLICHTING HET AL NIET MEER.......MIJN ZIE JE HIER NIET MEER
KERTSBOOM MET VERLICHTING BINNEN…
KERTSBOOM MET VERLICHTING BINNEN GEKREGEN.....BESTELLING WAS LANG ONDERWEG EN NA TE HEBBEN OPGEZET ABSOLUUT HET GELD NIET-NIER WAARD......DIT WAS EENMALIG EN NOOIT WEER BIJ DEZE FIRMA
mooie tas besteld
mooie tas besteld, via tiktok onder mijn aandacht gekomen. Duurt wat lang. Ik zoek mijn mail erbij en mijn track en trace.
Ineens weg uit mn telefoon.
Ik wil een contactformulier invullen: mijn email adres is niet geldig. Kan dus geen kontakt opnemen!
ik kijk op tiktok, met zoekaktie naam bedrijf....NIETS meer te vinden.
Alsof ze verdwenen zijn.Denk dat ik er naar kan fluiten.
Product nog steeds niet binnen (5…
Product nog steeds niet binnen (5 dagen)
Krijg een melding van DHL dat het product in de wacht staat, omdat de verzendkosten niet betaald zijn, terwijl de verzendkosten gratis zouden zijn. Als ik de verzendkosten wil betalen moet ik via een creditcard €1,60 betalen. (Niet betaald) Vervolgens allerlei meldingen van virusscanners. Contact met Shimr kan alleen via contactformulier. Hopen dat ze een keer reageren. Ze kunnen beter goede service leveren ipv mensen oplichten. Blijkbaar is dat toch lucratiever.
OPLICHTER
Mensen A. U. B.niks niks kopen ! Wat een oprichters !!!!! Ik zou hier nog een klacht indienen bij de hogere instantie!
Niet normaal dit !!!!!
Fantastische ervaring
Bestelling geplaatst en alles verliep perfect behalve de levering die was iets slomer. De producten waren van topkwaliteit en werden netjes verpakt geleverd. De puffer tas die ik heb gekocht is nu mijn favoriet. Absoluut tevreden!
Tevreden met mijn bestelling
Op 13 dec. hoodie besteld en vandaag binnen gekregen. Heeft wat langer geduurd dat bij andere webshops (ongeveer 2 weken) maar ben ik veel voordeliger uit.
Pakket kwam rechtstreeks uit China, maar dankzij aap 17TRACK, kon ik pakket goed volgen.
Ben blij mee!
Nog slechter dan AliExpress de kruis…
Nog slechter dan AliExpress de kruis van de broek zit aan de zijkant trui is verschrikkelijk en retour kan niet want moet naar China en dan zeggen dat ze een Nederlands bedrijf zijn bestel hier niks!!!!!
Gewoon een stel oplichters die snel…
Gewoon een stel oplichters die snel geld willen verdienen. Artikel komt niet overeen met wat ze beloven. Klagen helpt niet.
Waardeloos bedrijf,oplichters zijn heten koop hier aub mm........niks maar dan ook…
Mensen koop hier aub niks maar dan ook helemaal niks,ik heb een kerstboompje voor buiten gekocht en was niet compleet, nu moet ik hem op eigen kosten terug sturen naar China wat mij ongeveer 40 euro zal kosten voor een product dat door hun verstuurd is en niet compleet is ,door hun fout kost het mij dik geld
Shimr leverd totaal niet wat op de…
Shimr leverd totaal niet wat op de website wordt aangeboden!! Ze lichten de boel op !! En dan niet te spreken over de hoge kosten om het artikel te retourneren!
Waardeloos…
2 oktober een pakket twv €75,-retour gestuurd naar China (!) Verzendkosten ruim € 20,- en je hoort niks meer van dit bedrijf!!