Kan gewoon bestellen en betalen maar niets ontvangen. Na mailen geen reactie en bellen staat continu een bandje op wegens gezondheidsredenen ect. Maar zet de website dan op hold!!!
Uit de lucht. Ik kocht de afgelopen jaren tot grote tevredenheid tientallen flessen Elzaswijn. Shop pro kon dit leveren door goede connecties met een Duits bedrijf dat in kantoorartikelen handelt,... Toon meer
Op 30 juni een bestelling geplaatst. Het is nu 23 augustus en nog altijd niets ontvangen. Mail blijkt onleverbaar (via info@shop-pro) en op telefoon wordt niet gereageerd. Ook ik heb de blabla op het... Toon meer
We hebben 7 weken geleden een bestelling gedaan via hun site, maar hebben na deze lange periode nog steeds niet ontvangen. Na meerdere mailtjes uit te sturen én hen proberen op te bellen krijgen... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Oplichters?!
Oplichters?!
Voor €29,30 besteld en nooit meer iets ontvangen en gehoord. Wel kreeg ik 2x een mail van onbekende dat ik €2,- moest betalen voor verzending van EEN pakketje?! Gelijk verwijderd, ivm mogelijk leegplunderen van m’n rekening. Telefonisch niet bereikbaar. Officepro is nu uit de lucht en nu bieden ze hetzelfde aan bij Shoppro.
Ik hoop dat ze nu reageren of op mijn ingesproken telefoonbericht. Anders kan ik niets anders doen dan aangifte bij de Politie zodat ze geregistreerd gaan worden als oplichters. Ik raad anderen aan dit ook te doen zodat ze gestopt worden.
Verrassing, 3 dagen na dit bericht werd de bestelling gelukkig bezorgd!
Snel het juiste artikel geleverd
Snel het juiste artikel geleverd, ondanks de komende feestdagen...
Spullen besteld bij OfficePro /Shoppro maar niet geleverd
Spullen besteld bij OfficePro / ShopPro, maar niets ontvangen. Er staat blijkbaar al langer een bandje op dat men slecht bereikbaar is vanwege ziekte. Als dat zo is, dan is dat natuurlijk erg vervelend maar dan haal je site uit de lucht, regel je zaakjes op een andere manier en stop met mensen duperen. Het pand waar men zou zitten vlgs hun site staat te huur, Alles bij elkaar voelt dit niet goed. Gelukkig heb ik een schermafbeelding gemaakt van mijn order. Je krijgt namelijk geen bevestiging per mail van je bestelling. Als je alle reviews leest dan riekt het naar oplichting. Mocht ik niet per ommegaande mijn geld terug gestort krijgen ga ik aangifte doen en start ik een gerechtelijke procedure. Men moet ophouden met mensen duperen.
Geld verdwenen en op geen mogelijke manier te bereiken
Een tijdje geleden een bestelling geplaatst. Na afrekenen kreeg ik een foutmelding dat mijn bestelling niet goed was doorgekomen, maar mijn geld is wel afgeschreven. Ik heb het bedrijf op alle mogelijke manieren proberen te bereiken, maar tevergeefs. Erg teleurstellend.
Niet bestellen
Bestelling geplaatst, deze is vervolgens twee keer afgeschreven en de producten nooit ontvangen. Geen contact te krijgen met het bedrijf.
Shop Pro oplichters
Diamond Painting besteld en betaald. Nooit ontvangen en na 10tallen keren bellen en whatsappen geen contact en antwoord kunnen krijgen. Grote oplichters zijn het. Bestel hier aub nooit iets.
Pas op
Pas op, slecht bedrijf. Verkoopt spullen die er niet meer zijn en naar je geld kun je fluiten. Gelukkig betaald met Paypal en heb mijn geld terug van Paypal.
Shop-Pro (Bylo B.V.) laat niets van zich horen na bestelling.
24 oktober hebben wij een bestelling gedaan. Omdat wij geen orderbevestiging kregen hebben wij getracht hun te contacteren.
Telefonisch zijn ze onbereikbaar, bandje ingesproken maar we worden niet teruggebeld. Gemaild maar geen reactie. Dit ruikt naar oplichting!!
Bestel hier niet
Bestel hier niet, zelfde ervaringen als anderen. Onbereikbaar, wel betalen niet leveren. Ik ga aangifte doen van diefstal
BESTEL HIER NIET
Goederen worden NIET geleverd, is telefonisch onbereikbaar, er wordt niet gereageerd op email of op het online formuler. Er wordt GEEN info gegeven.
Ik heb na een kleine 4 weken van volledige stilte mijn geld teruggevraagd met de belofte dat indien dit niet zou gebeuren formeel klacht ingediend zou worden bij de rijksoverheid Nederland Dienst Economie en aangifte zou gedaan worden bij cybercrime en polite Nederland, waarop het bedrag onmiddellijk terug werd gestort.
INCOMPETENTIE wellicht of toch geplande oplichting en cybercriminaliteit?, een dunne lijn…
Ter info: terugbetaling werd gedaan niet door shop-pro, maar door officepro, andere organisatie, andere btw nummer, andere website, ZELFDE adres.
Ook bij officepro zal ik alvast NIETS bestellen.
Geen levering of reactid
I inderdaad, er wordt niets geleverd ook al is het op voorraad en op mails wordt niet gereageerd. Jammer.
Wat een vreselijk bedrijf.
Wat een vreselijk bedrijf.
ga digitale aangifte doen als er vandaag niet een oplossing komt.
13/9 inmiddels aangifte gedaan.
Gemeld dat ik aangifte had gedaan met het bewijs. Had direct geld terug. ze lezen dus wel de apps / mails..
opgelicht
Dat iemand ziek is en z'n bedrijf niet meer kan runnen is natuurlijk balen , maar kun je dan niet op je website de situatie uitleggen en iemand aanstellen die de lopende zaken regelt , cq de mensen hun geld retourneerd . Niets van dit alles gebeurt hier en daarom vind ik dit oplichterij en zal alles in het werk gaan stellen dat ik m'n geld terug krijg , al is het dan niet zo'n heel groot bedrag , het zijn wel mijn centen , waar ik niets voor gekregen heb .
Het zijn oplichters!
Ook ik heb een bestelling geplaatst. Na ruim 3 weken geen reactie op mails, ingesproken berichten (want nemen telefoon niet op, zo vreselijk druk zijn ze), chat via whatsapp, etc, ander mailadres. Kortom gewone oplichters zijn het.
Bestelling betaald maar nooit geleverd…
Bestelling betaald maar nooit geleverd en nooit meer te bereiken! Bellen zogenaamd terug maar je hoort niets meer!
Stelletje oplichters
Stelletje oplichters, iets besteld, en daarna geen beeld en geen geluid. Producten die besteld zijn ook nooit geleverd gekregen, reageren niet op mail. en pakken telefoon ook niet aan. Op een verzoek terug te bellen ook geen reactie.
20 september 2022.
Ik heb de eigenaar van deze webwinkel opgespoord via linkedin. Het excuus was dat mijn mailadres een fout bevatte, en dat de spullen deze week bij mij binnen zou komen.
Dat is ook gebeurt. Jammer dat je zo achter de reeds betaalde spullen moet aanjagen! Besteld op 26 juli, ontvangen 20 september.
Oplichters
Daar wat besteld en niks ontvangen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken en ook op mijn mail word niet gereageerd.
Hier dus niks meer bestellen!
WAARSCHUWING
WAARSCHUWING: BESTEL NIETS BIJ DEZE WEBSHOP - OPLICHTING.
Bestelling geplaatst en betaald op 29 juni. Na 1 week geen bericht van verzending of bevestiging ontvangen. Tevens via meerdere kanalen contact geprobeerd op te nemen, maar 0 reactie ontvangen.
Vergelijkbare situatie met eerder geplaatste reviews.
Lijkt van de aardbodem verdwenen!
Lijkt van de aardbodem verdwenen!!
Maar via Bylo wat het moederbedrijf is via linkedin geprobeerd geld terug te krijgen. Maar ik ben bang dat ik het kwijt ben!