Kan gewoon bestellen en betalen maar niets ontvangen. Na mailen geen reactie en bellen staat continu een bandje op wegens gezondheidsredenen ect. Maar zet de website dan op hold!!!
Uit de lucht. Ik kocht de afgelopen jaren tot grote tevredenheid tientallen flessen Elzaswijn. Shop pro kon dit leveren door goede connecties met een Duits bedrijf dat in kantoorartikelen handelt,... Toon meer
Op 30 juni een bestelling geplaatst. Het is nu 23 augustus en nog altijd niets ontvangen. Mail blijkt onleverbaar (via info@shop-pro) en op telefoon wordt niet gereageerd. Ook ik heb de blabla op het... Toon meer
We hebben 7 weken geleden een bestelling gedaan via hun site, maar hebben na deze lange periode nog steeds niet ontvangen. Na meerdere mailtjes uit te sturen én hen proberen op te bellen krijgen... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Bestel hier niet!
Zeer, zeer slecht. Na bestelling geen enkele bevestiging, mailen, appen, bellen; geen enkele reactie. Uiteindelijk is het bestelde (na een week) wel geleverd, maar ik zou iedereen dringend afraden hier iets te bestellen.
Begin april een bestelling geplaatst en…
Begin april een bestelling geplaatst en netjes een bevestiging van betaling en bestelling gehad. Er stond op voorraad, dus verwacht dat binnen een aantal werkdagen de bestelling geleverd zou worden. Na 2 en na 4 weken gemaild hoe het ervoor stond met mijn bestelling, maar hier helemaal geen reactie op terug gehad. Pas na een mail van aangifte half juni kreeg ik ineens wel een mail dat mijn bestelling geannuleerd was.
Kortom het zijn grote oplichters bij Shop-pro en als je je geld terug wil gewoon online aangifte doen!!!!!!!!!! Het stond namelijk dezelfde dag nog op mijn rekening!!!!!!!
Slechte ervaring mee
Komt op mij over als een onbetrouwbaar bedrijf, ik zal daar niet weer iets bestellen! Al 2 weken bandje over 'ALS-run' als smoes voor slechte bereikbaarheid, maar wel 'u bent de eerstvolgende'.. Dan wachttoon en vervolgens kun je bericht achterlaten. Geen enkele reactie, ook niet op mails..
Fluiten naar je centen
Bedrijf levert niks en je krijgt ze telefonisch ook nooit te pakken. Niet bestellen, je kan fluiten naar je centen
prepare to wait, will deliver.
Na 3 weken als nog de spullen thuis, slecht bereikbaar.
Bestelling niet geleverd.
Bestelling niet geleverd.
Geen communicatie via telefoon mogelijk.
Geen antwoorden op mails.
bestelling niet geleverd en er wordt…
bestelling niet geleverd en er wordt niet gereageerd op mail
Bestelling half geleverd
Bestelling half geleverd. Klantenservice is niet bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd. Eerste en de laatste keer dat ik hier bestel. Wanneer dit binnen 48 uur is opgelost zal ik een klacht indienen.
Eigenaar is niet meer in staat om zijn zaak te runnen
Het persoonlijk leed wat eigenaar Michel van der Velde heeft getroffen overstijgt natuurlijk alles. Maar hierdoor is hij kennelijk niet meer in staat om zijn zaak te runnen. Ik heb 3 maand geleden voor meer dan 200 euro artikelen besteld op de website maar nooit iets ontvangen. Na meer dan een maand ben ik via een omweg met hem in contact gekomen waarbij ik hem heb aangegeven dat ik de bestelling wilde annuleren, dit heeft hij mij per mail bevestigd en toegezegd dat ik het bedrag binnen 7 werkdagen op weer op mijn rekening had, dit laatste is nooit gebeurd. Via PayPal heb ik gelukkig mijn geld terug kunnen krijgen.
Geen Communicatie. Niets ontvangen. Eigenaar heeft ALS
Eerste keer hier besteld alles netjes ontvangen, tweede keer weer wat besteld niks ontvangen, en word er nergens op gereageerd. Na een beetje onderzoek blijkt de eigenaar de ziekte ALS gekregen te hebben.
Het is niet de gang van zaken zoals het zou moeten. Maar is dus iets aan de hand en dat moet gecommuniceerd worden.
Slecht bedrijf
Probeer al vanaf oktober contact te zoeken met het bedrijf.
Heb de helft van mijn bestelling ontvangen, mis de andere helft nog.
Krijg niemand te pakken. Op alle mogelijke manieren geprobeerd.
OPLICHTING
OPLICHTING
gaat rechtstreeks naar computer crime unit, ik raad alle gedupeerden aan om ook naar de politie te gaan dit te melden, Europa heeft een verdrag waarin ze samen werken voor zulke praktijken. alle gegevens kunnen zonder problemen worden doorgestuurd naar nederland en worden achterhaald van welk land deze effectief afkomstig zijn. stel je burgerlijke partij wanneer je verneemt dat er actief een rechtzaak van komt.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. 17 maart bestelling gedaan , na een week reviews kijken kom je er achter dat je opgelicht word door dit bedrijf. Contact zoeken lukt gewoon niet. Email word niet op gereageerd en de telefoon word niet opgenomen. Weg 35 euro ben ik bang voor.
Geen bestelling ontvangen
Geen bestelling ontvangen, geen contact mogelijk, en geen reacties. Kortom oplichters, dus wees gewaarschuwd.
Helaas na 2 maanden na betaling nog…
Helaas na 2 maanden na betaling nog steeds niets ontvangen. Op mails en zakelijke WhatsApp wordt los van een auto-reply:
Hoi, bedankt voor uw bericht. We zijn momenteel niet aanwezig, maar zullen reageren zodra we terug zijn.
niet gereageerd...slechte zaak..
5 maart 2022 wijn besteld
5 maart 2022 wijn besteld, geen enkele reactie, mail sturen heeft geen zin. Eigenaar handelt ook onder de naam Bylo BV. Na een aantal pogingen eindelijk aan lijn op 1 april ( geen grap) heel verhaal dat eindigt met... vlg week stuur ik het op. Tot mijn grote verrassing heb ik het op 8 april ontvangen. Jammer dat deze ondernemer niet beter communiceert.
Erbarmelijk slecht bedrijf
6 maanden geleden besteld maar mijn bestelling is nog niet geleverd. Bellen met de klantenservice is eigenlijk zinloos er word niet opgenomen. Er word ook niet gereageerd op mijn emails
Bestelling vertraagd maar wel ontvangen
Ik had voor de zaak een aantal dingen besteld. Na 6 dagen gewacht te hebben, heb ik net as zoveel andere getracht om deze webshop telefonisch te bereiken. Dat is ook mij niet gelukt. Gelukkig ben ik wel teruggebeld en kon de eigenaar uitleggen wat er aan de hand is. Wij hebben onze producten inmiddels netjes ontvangen. Het heeft wel wat geduurd, maar daar kan ik, gezien de prijzen, goed mee leven. Wellis was het beter geweest, om op de website kennbar te maken, dat het verzenden langer duurt, dan bij de gemiddelde webshop.
Michel: heel veel sterkte en bedankt voor de goede service mbt het telefoontje!
Wat een waardeloos bedrijf.
Wat een waardeloos bedrijf.
Op 6 maart besteld en nog steeds niets ontvangen. Reageren niet op vragen, als je belt krijg je een bandje. Als je vraagt terug te bellen gebeurt dat niet.
Stom dat ik niet eerder op de reviews heb gekeken. Weer een (gelukkig niet al te) dure les dat ik dat bij een nieuw bedrijf wel moet doen.
Geen levering
Geen levering, geen contact mogelijk. Niet bestellen bij SHOP-PRO