Hier laatst voor weinig een hoesje gekocht voor mijn Samsung galaxy a6. Helaas per ongeluk de a6 plus versie besteld. bericht naar klantenservice gestuurd hierover en kreeg nog zelfde dag reactie van... Toon meer
shop4nl.com
Horloge band voor Garmin Fenix7S gekocht, dit voor een mooie prijs. Veel keus snel bezorgd en heel blij mee. Jammer dat er voor deze horloge niet iets bredere banden voor deze horloge zijn maar daar k... Toon meer
Wij hebben na maanden onze bestelling nog niet binnen. De maximale levertijd is al lang verstreken. Na meermaals contact te hebben gehad vragen ze ons steeds om geduld te houden, omdat er leveringspro... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Waarom bij ons kopen? Hier op shop4nl.com, hebben we het opbouwen van deze strakke Gemeenschap van trouwe klanten voor meer dan 15 jaar. We hebben lage prijzen, selectie van grote videospellen, bord- en kaartspellen en verzamelobjecten. We hebben ook een snelle, betrouwbare levering, wat betekent dat je terug wilt komen naar ons opnieuw en opnieuw! We hebben ook een veilige kassa die Ideal, Visa, Mastercard en PayPal-betalingen accepteert.
X-HQ, S43 4GD, Chesterfield, Verenigd Koninkrijk
- 08444145296
- contactus@shop4nl.com
- shop4nl.com
Mensen keken ook naar
Great website!
Prima service en klantgericht!
Wat een prima, persoonlijke service! Het bestelde hoesje bleek niet gearriveerd te zijn. Meteen werd een tweede verzonden. Uiteindelijk arriveerden beide hoesjes, maar helaas bleek het niet te passen. Kelly adviseerde een ander hoesje, maar dat konden zij niet leveren. Wat is het fijn als er mensen zijn die meedenken, service verlenen en ook persoonlijk betrokken zijn bij de wensen van een klant. Zonder meer een goede review waard. Complimenten!
Mooie site en makkelijk te browsen om…
Mooie site en makkelijk te browsen om zo spullen te vinden die je best leuk vindt. Vooral het in het Nederlands kunnen zoeken is fijn. Betalen gaat heel eenvoudig.
wisselend in wachttijd
Mooie aanbiedingen, goed verpakt verstuurd, wisselend in wachttijd. Al met al ben ik een tevreden mens.

Duurt te lang
Het is al een maand dat ik een bestelling heb gemaakt en ik heb 50 euro erop uitgegeven dus ik wil graag weten waar me bestelling is

Antwoord van shop4nl.com
Games altijd goedkoop en levering…
Games altijd goedkoop en levering netjes binnen de afgesproken tijd.
na 3,5 week bestelling nog steeds niet ontvangen
op 9 maart product besteld en betaald, maar op 2 april nog steeds niets ontvangen....
Beetje geduld, verder geslaagd.
Veel slechte reviews gelezen, maar bijna 20 procent voordeliger was aantrekkelijk. Daarom voor de zekerheid met credit card betaald. Duurde 10 dagen voordat het, uit notabene Venlo, werd aangeboden. Lang, en in lijn met hun Corona-waarschuwing.
Website is goed
Website is goed, product besteld nu wachten op de levering.
Moet goedkomen
ik wacht nu al voor 10 dagen op 1 klein…
ik wacht nu al voor 10 dagen op 1 klein pakketje. het duurt heel lang en de er zit geen track en trace bij.

Antwoord van shop4nl.com
Ik heb iets besteld en na 2 weken nog…
Ik heb iets besteld en na 2 weken nog niks
altijd goede service en levering gehad
altijd goede service en levering gehad, de service desk is ook altijd bereikbaar!! ik heb nooit ondervonden dat ik het bestelde product niet ontvangen heb, door covid kan het wel wat langer duren, maar daar moeten we allemaal wat rekening mee houden!
Goede service en vooral goedkope…
Goede service en vooral goedkope producten ga zo door .
Walgelijk bedrijf
Walgelijk bedrijf! Inmiddels al meer dan 2 weken aan t wachten op een pakketje wat kwijt is geraakt. Via DHL was er een onderzoek gestart waarmee ze mij aan het lijntje hielden. Onderzoek is geeindigd, pakketje is niet terecht dus ik krijg mijn geld gewoon niet terug! Ze blijven zich verschuilen achter DHL. Inmiddels begin ik het zat te raken!
Niet netjes en al helemaal niet klantvriendelijk!

Topservice
2 orders geplaatst 1had ik zo binnen de ander kwam niet aan geld terug gekregen maar later alsnog binnen gehad. Had het gemeld maar vanwege mijn eerlijkheid mocht ik het toch houden en mn geld ook. Top bedrijf fijne communicatie met chantal
Heb net besteld en alles ging heel vlot
Altijd goed geleverd.
Goede prijs en snelle levering