Hier laatst voor weinig een hoesje gekocht voor mijn Samsung galaxy a6. Helaas per ongeluk de a6 plus versie besteld. bericht naar klantenservice gestuurd hierover en kreeg nog zelfde dag reactie van... Toon meer
shop4nl.com
Horloge band voor Garmin Fenix7S gekocht, dit voor een mooie prijs. Veel keus snel bezorgd en heel blij mee. Jammer dat er voor deze horloge niet iets bredere banden voor deze horloge zijn maar daar k... Toon meer
Wat een prima, persoonlijke service! Het bestelde hoesje bleek niet gearriveerd te zijn. Meteen werd een tweede verzonden. Uiteindelijk arriveerden beide hoesjes, maar helaas bleek het niet te passen.... Toon meer
Wij hebben na maanden onze bestelling nog niet binnen. De maximale levertijd is al lang verstreken. Na meermaals contact te hebben gehad vragen ze ons steeds om geduld te houden, omdat er leveringspro... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Waarom bij ons kopen? Hier op shop4nl.com, hebben we het opbouwen van deze strakke Gemeenschap van trouwe klanten voor meer dan 15 jaar. We hebben lage prijzen, selectie van grote videospellen, bord- en kaartspellen en verzamelobjecten. We hebben ook een snelle, betrouwbare levering, wat betekent dat je terug wilt komen naar ons opnieuw en opnieuw! We hebben ook een veilige kassa die Ideal, Visa, Mastercard en PayPal-betalingen accepteert.
X-HQ, S43 4GD, Chesterfield, Verenigd Koninkrijk
- 08444145296
- contactus@shop4nl.com
- shop4nl.com
Mensen keken ook naar
dracula prince of darkness bluray
afgelopen zondag dracula film besteld prince of darkness blueray het is nu woensdag maar nog niks in huis duutt lang
Elke game weer verrast ,bij thuis komst
Perfect mooie games voor weinig ,elke keer verrast als ik de game binnen krijg, metro exodus xbox one besteld ,zit bonus game metro 2033 redux bij gesealt nieuw dus plus extra boekje , zal zeker bij jullie meer games bestellen ,ZEER snelle bezorging ,soms sneller dan de bij ons bekende post bezorgers
Gemakkelijk en overzichtelijk
Prima en vlotte service
Prima en vlotte service, goede prijs
Drama
Drama. Doet voorkomen als een Nederlandse site. Informatie over producten is ondermaats en met name kinderdvds hoef je niet te proberen als je Nederlandse ondertiteling verwacht. Terugsturen verloopt even problematisch en de retourkosten betaal je zelf. Nog steeds geen terugbetaling gehad
Netjes en vlug bezorgd
Prijs goed, verder matig
Op zich de aanbiedingen van de site zijn goed. Site verder is beetje karig en productinformatie is nergens beschikbaar. Bij het bestellen en inloggen met paypal zijn de verzendkosten pas zichtbaar als je al hebt ingelogd, vreemd. Nu hopen dat de bestelling binnen een week geleverd wordt ivm Covid.
Zeer aangename klantenservice!
Door een enorme vertraging buiten de schuld van Shop4nl heb ik een aangeschafte artikel weer teruggestuurd. Het hele process verliep zeer gemakkelijk. Bijzonder vriendelijk, snel en behulpzaam. Ik ga hier zeker weer bestellen.
Beetje so-so allemaal.
In het kort: Niet hier wat bestellen als je volgende week een cadeautje nodig hebt.
Prijzen zijn vaak aantrekkelijk, maar je moet je realiseren dat je spul uit het buitenland kan komen.
Zijn ze niet héél transparant over.
Service krijg je ook in het engels, in ieder geval via het chat kanaal, ondanks de Nederlandstalige website.
Ze waarschuwen voor ruim een week levertijd maar die bewijst zich veel langer in mijn geval.
Ruim twee weken geleden een spel besteld en moet nog eens twee weken wachten voordat ze iets van een procesje kunnen starten om het verlies te dekken.
Kennelijk mag het ruim een maand duren voordat iets gewoon als kwijt beschouwd kan worden.
Dit alles wordt uiteraard ook weer in het "pandemie" hokje gestopt en daarmee wordt enig dialoog over de redelijkheid van dit soort doorlooptijden ook gelijk doodgeslagen.
Beetje jammer.
Bestelling goed gegaan
Bestelling goed gegaan. Het is wel misleidend om eerst geen verzendkosten te hanteren en dan ineens wel als je aan het bestellen bent.!
Erg fijne webshop
Prima site met daarop een groot assortiment tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De verzendkosten zijn erg redelijk te noemen. Tot nu toe nooit problemen gehad met een bestelling, dus hoe de klantenservice is weet ik niet.
Super service en snelle levering.
Super service en snelle levering.
Meerdere malen spellen besteld 👍
NIKS KOPEN BIJ HUN
17 december 2020 een bestelling geplaatst, nu 26-1-2021 nog steeds niet ontvangen!!!
Meerdere malen per mail contact gehad..in december kreeg ik een mail terug dat ze niks konden doen en moesten wachten tot 21 januari 2021 voordat ze mijn pakketje als 'vermist'bij de post konden opgeven, gewacht tot 21 januari 22 januari weer een mail gestuurd waarin ik mijn geld terug vroeg kreeg weer een mail of ik mijn gegevens wilde sturen d.w.z het adres waar het pakketje naartoe gestuurd moest worden en tevens of ik genoegen zou nemen met een zogenaamd vervangend product..dit vond ik opmerkelijk want ik bestel een bepaald item omdat ik dat graag cadeau wilde geven en dus geen ander product wil ontvangen, dus dit heb ik geweigerd en wederom mijn geld terug gevraagd. Nu 26-1-2021 krijg ik een mail terug waar in staat dat het adres niet overeenkomt met het afleveradres, want het huisnummer had ik zogenaamd niet ingevuld en dus moeten ze wachten totdat ze het pakketje weer terug hebben omdat het volgens hun niet te leveren is ivm ontbreken van het huisnummer....waar ik nog het meest boos om ben is dat ze de mail eindigen met de tekst "wij willen u erop wijzen dat het ten allen tijden de verantwoordelijkheid van de klant is om ons te voorzien van de juiste en volledige adresgegevens ". Ik ben terug gaan kijken in mijn mail en heb gezien dat ik wel degelijk mijn volledige adres heb ingevuld.
Ik zal mijn geld waarschijnlijk niet meer terugkrijgen maar ik wil wel andere mensen waarschuwen om NIET bij dit bedrijf te bestellen!
Een gewaarschuwd mens telt voor 2.
De prijzen zijn zeer scherp
De prijzen zijn zeer scherp! Heb meerdere malen Games voor de Nintendo Switch aangeschaft. Nergens goedkoper dan deze geweldige site
4 dagen na annulering toch verzonden.
Ik had de order geannuleerd nadat de order 2 dagen op "Word Verzameld" gestaan heeft. 4 dagen na annulering van de order heeft deze webshop mijn annuleringsverzoek genegeerd en gewoon verzonden. Shop4nl, hier echt geen goede rede voor, dus laat a.u.b. een excuses of uitleg weg. Want je kan me echt niet wijs maken dat hij in die 4 dagen tijd van annulering al zo ver in het proces zat dat hij niet meer te annuleren was. In de email van het annuleringsverzoek stond zelfs dat ik mijn geld binnen 7 werkdagen terug ging krijgen. Wat een zaakje ongeregeld bij uw webshop. Vreselijk!
Top shop!
Top shop! Al heel veel games gekocht hier. Super prijzen en service. En ook goed spaarsysteem.
Snel en makkelijk bestellen
Snel en makkelijk de bestelling kunnen plaatsen. Makkelijk kunnen afrekenen met iDeal. Nu afwachten hoe het gaat qua bezorging/levering ;) Op de site staat duidelijk aangegeven dat er momenteel een mogelijke vertraging kan zijn van 2-3 dagen, erg fijn dat dat op voorhand goed zichtbaar is.
Mijn zoon heeft al vaker games besteld
Mijn zoon heeft al vaker games besteld, en nooit problemen gehad. Afgelopen keer is er iets misgegaan met het verzenden van een produkt. Na contact te hebben opgenomen heeft mijn zoon het aankoopbedrag teruggekregen binnen korte tijd. We werden vriendelijk en snel geholpen door een medewerker.
Nathalie
Top bedrijf
Na eerder bij dit bedrijf te hebben besteld ben ik heel erg tevreden.
De levertijd is wel langer dan verwacht maar de bestelde producten worden alsnog netjes geleverd.
Als je meerdere producten besteld hebt kan het zijn dat voor elk product een andere leverdatum is omdat deze appart van andere magazijnen komen, dit is wel wat minder, maar ik reken dit bedrijf daar niet op af omdat zoals gezegd de producten alsnog netjes worden geleverd en de prijzen heel erg scherp en laag zijn !!!, altijd ff geduld hebben.
Daarom 5 sterren