Mega god oplevelse! Modtog bukser i de forkerte størrelse, og skrev til deres kundeservice. Allerede efter 5 minutter var der respons, og jeg fik tilsendt et par nye bukser samt en returlabel. Fan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tøjet sidder virkelig godt! De var hurtige til at pakke ordren så jeg havde pakken næste dag. I hvertfald ikke sidste gang jeg handler hos dem! (Stort plus man også får små cute klistermærker med når... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har endnu ikke fået min bestilling, selvom det er længe siden, den blev bestilt. Jeg kan dårligt anmelde noget, jeg ikke har fået. Kan man få pengene tilbage, hvis det ikke dukker op i løbet af... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har købt to hårbånd og de har begge været i super kvalitet! De blev leveret hurtigt og jeg har brugt dem hele sommeren:) Et kæmpe plus: Jeg skrev til BCH Design på Instagram, og spurgte om hun... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
B:RCH er et fashion brand, som tilbyder håndsyet tøj og accessories fremstillet i Danmark. Vores kollektioner omfavner en minimalistisk æstetik og bruger ofte genanvendte materialer samt bæredygtige produktionsmetoder.
Boholtevej 13, 4600, Køge, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van B:RCH
Jeg bestilte de Aller fineste bukser, leveringen var hurtig, produktet er jeg forelsket i og jeg vil anbefale Birch til en hver

Antwoord van B:RCH
Jeg har købt op til flere smukke hårbånd hos BCH design og jeg har hver gang fået virkelig god service, kvalitet og hurtig levering☘️.
Jeg anbefaler BCH design🤞🏼

Antwoord van B:RCH
5 stjerner for de smukke hårbånd og hårklemmer, jeg har modtaget..
Leveringen var hurtig, jeg er tilfreds

Antwoord van B:RCH
Super god kvalitet på hårbåndet jeg købte, kan helt klart anbefale. + der var okay hurtigt levering

Antwoord van B:RCH
vildt flotte og utrolig unikke designs, samt en god kundeservice.
Helt klart et sted jeg ville købe fra igen!
Og anbefale til andre❤️

Antwoord van B:RCH
Meget fin handel. Ingen problemer under køb af varerne. De ankom hurtigt. Smukke hårbånd og fik endda rabat!

Antwoord van B:RCH
Jeg har købt to hårbånd fra jer, og har brugt dem rigtig meget i sommers og har også et par på min ønskeliste, så flotte hårbånd!
Mega flot indpakning, og hurtig levering.

Antwoord van B:RCH
Hurtig service og nem og overskuelig hjemmeside. Glæder mig til at modtage mine varer

Antwoord van B:RCH
Så hurtigt levering og fin indpakning. Ville helt klart købe her igen!

Antwoord van B:RCH
Super flotte hårbånd, god kvalitet og hurtig levering.
Et af mine gode køb!❤️

Antwoord van B:RCH
Et kæmpe plus: Jeg skrev til BCH Design på Instagram, og spurgte om hun ville lave nogle hårbånd i et strikket stof. Jeg fik hurtigt svar og 2 måneder efter, kom der et strikket hårbånd på webshoppen! Er kæmpe fan og det kan varmt anbefales:)

Antwoord van B:RCH
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.