ShopbysortheReviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte en bluse som det står er av silkemix. Mottar den og merker den er statisk å ha på. Ser på lappen inni blusen. Der står det 100%Viscose. Sender de en mld.hvor jeg får et kort svar at sel... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flotte produkter og enestående god service!!. Langt over det som en kan forvente. Jeg har kjøpt både sminke og klær, og har alltid fått hyggelige og serviceminded svar hvis jeg har hatt spørsmål. Synn... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet endel i denne butikken og jeg synes hun har fine varer og sender ut veldig fort. Jeg følger henne fast på Facebook og lærer mye av de videosnutten hun legger ut bla.med sminke og sammen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Denne netthandelen har et utrolig godt utvalg av lekre kvalitetsklær, sko, tilbehør og også hudpleie/kosmetikk/hårprodukter. Vareutvalget er håndplukket av en «kjenner» og så langt er jeg kjempefornøy... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

95 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Varer på nettsiden er ikke oppdatert, og du får ikke beskjed om at varer du har bestilt er utsolgt før du får pakken i posten. Overholder ikke egne retur retningslinjer.

29 juni 2026

Kinavarer?

Etter å ha lest anmeldelser her ble jeg nysgjerrig og begynte å undersøke. Brukte google Lenz på noen av produktene og fant fort ut at samme produkter selges for en brøkdel av prisen hos Temu, Joom og Aliexpress. Et eksempel: En kaftan som selges for 1.199 hos Sorthe, koster kr 174 hos Temu. Jeg har mange eksempler på det samme med andre produkter jeg har sjekket. Hun bruker til og med bilder fra kinabutikkene i beskrivelsen av sine produkter. Jeg sendte epost til henne, og fikk dette svaret: "Jeg kan ikke la påstandene om «bedrag» og «juks» stå uimotsagt.
Shop By Sorthe selger produkter fra ulike leverandører og fabrikker, både i Europa og Asia, og vi produserer også egne produkter. At lignende eller identiske varer kan finnes på markedsplasser som Temu, Joom eller andre nettsteder, er ikke uvanlig i dagens marked og er i seg selv ikke et bevis på at en virksomhet driver uærlig. Det er også kjent at produkter og bilder på slike plattformer i enkelte tilfeller kan være kopiert fra andre aktører."
Jeg ble selvfølgelig blokkert fra hennes sosiale medier, men det visste jeg kom til å skje. Jeg tenker at det er hun som er avhengig av kundene og ikke motsatt. Jeg anbefaler alle å være obs og undersøke slik jeg har gjort.

26 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Feilaktig info om varens kvalitet (stoff)

Sender de en mld.hvor jeg får et kort svar at selvfølgelig er blusen av det som sto i annonsen (silkemix) De har andre sommervarer som også er av "silkemix" Altså Viscose. Som de fortsatt legger ut som silkemix i nettbutikken 🤔

21 juni 2026

Handler aldri mere her!

Her fungerer det greit inntil man ikke er helt enig med Synnøve. Da får man frekke og spydige svar fra henne. Skal hun lykkes, så er god kundeservice et stikkord! Handler aldri mere her!

18 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uprofesjonell håndtering av klage på vare

Jeg bestilte en neglelakk som jeg mottok etter kort tid. Den hadde ikke samme farge som på bildet. Jeg vet at det kan avvike noe, men avviket her var for stort. Jeg tok kontakt med dem, og sendte med bilde av neglelakken og bilde fra nettsiden. Fikk beskjed om at det var helt lik farge, da de hadde brukt veldig bra fotoutstyr og ingen andre hadde klagd. De mente det var noe feil med bilde jeg hadde sendt dem. Synd man ikke kan legge ved bilde her som bevis. Det ble flere mailer fram og tilbake. Jeg hadde en kjole i bestilling, men de/Shop by Sorthe kansellerte orderen på den da jeg var misfornøyd. At de gjør seg uvenner med en kunde pga en vare til 139 kr er for meg helt uforståelig. Så vil herved advare andre mot denne butikken Ser at andre skriver at det vanskelig å klage på en vare der, og det kan jeg bekrefte.

20 mei 2026

Returnerte kjøpte varer

Returnerte kjøpte varer, inkl.en singlet det viste seg å ikke være returrett på (oversett av meg). Fikk da beskjed om dette, men at hun kunne returnere denne mot at jeg vippset 150 kr på forhånd for frakt. Jeg syntes dette var for kostbart, og ba om å få sendt den tilbake med billigste måte via Posten eller evt få den hentet av en venninne, som bor i Ålesund. Sorthe avslo begge disse mulighetene, så jeg valgte da å avslutte saken med å betale singleten via Klarna selv om den ble værende igjen hos henne. Dessverre en opplevelse av totalt fraværende kundeservice.

6 maart 2026

Elendig kundeservice

Jeg har kjøpt både klær, sko og kosmetikkprdukter, og har vært fornøyd til nå. Så lenge man ikke klager på noe, så går det greit. Denne gangen hadde jeg kjøpt et par sko som jeg så at sålen på hælen ble slitt etter få timers bruk. Jeg kjente med en gang jeg gikk med skoene at sålene på hælene var glatte og var av hard plast. Etter en halv dag var det kommet betydelig slitemerker på sålene, plasten bare smuldret opp. Men nettbutikken avviser feil ved skoene. Ikke interessert i å komme til en løsning. Jeg må bare si at jeg er skuffet over elendig kundeservice. I tillegg til å ikke forholde seg til kjøpsloven. Det blir ihvertfall ikke mer handling fra denne nettbutikken for min del.

20 maart 2026

Vurderte å kjøpe en Kaftan til 1199 ,-

Vurderte å kjøpe en Kaftan til 1199 ,-
Sjekker med Google Lenz og ser at Kaftane selges av Joom og Temu,helt identiske.
På Joom kostet Soroya Kaftan 230 kr.
Det er lureri.
Synnøve skriver at de må forhånds bestilles.
Fordi hun kun har noen av hver.
Styr unna.
Fordi jeg spurte på Facebook om hvorfor hun selger Temu og Joom kaftaner til 1000 kroner påslag er jeg blokkert.
Synnøve Sorthe dette må du svare på.
Alle som sender i retur får ikke handle på nytt.
Alle som skriver kritikk på Facebook blir blokkert.
Synnøve Sorthe skriver at kaftanene må forhånds bestilles,fordi da vet hun hva hun skal bestille på Temu.
Det kan jo ikke være lov?

10 maart 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har kjøpt en del klær

Har kjøpt en del klær, og har vært veldig fornøyd med det jeg har kjøpt. Den eneste returen jeg har gjort, gikk også fint. Men som det nevnes her, kunne retur-prosedyrene vært enklere. Det jeg derimot ikke synes noe om, er eiers uproffe tilnærming til kritikk. Som næringsdrivende, vil man alltid møte både utfordringer og kritiske røster - og noen ganger kan det å tie være gull. Hun utviser svært liten takhøyde for meningsytringer, til tross for at hun stadig spør sine følgere på FB om hva man synes om diverse nyheter. Hun er redd for at negative tilbakemeldinger på vareutvalget, skal ødelegge for businessen - men skjønner dessverre ikke at det er hennes egen uproffe opptreden som er hennes største trussel. Takk for meg.

15 februari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har sendt en pakke i retur som brev

Har sendt en pakke i retur som brev, altså uten sporing. Den er ikke mottatt i flg Synøve. Har foreslått at hun burde investere i et system som produserer returlapper som blir sendt sammen med varen. Veldig mange nettbutikker bruker dette, og det forenkler returen både for kunde og leverandør fordi da kan man spore varen. Håper at dette forslaget ikke medfører at jeg blir utestengt fra nettsiden. AMT

12 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeserviceNår det gjelder å handle herfra

Når det gjelder å handle herfra, så leveres det raskt, men klager du eller sender noe tilbake får du elendig og frekke svar fra Synnøve. Har vært veldig god kunde og handlet for over 15000kr, men kundebehandlingen er veldig dårlig. Fikk aldri igjen pengene for en kjole jeg sendte tilbake fordi jeg ikke sendte med sporing. Kjolen ble «borte»

10 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette er den verste nettbutikken jeg…

Dette er den verste nettbutikken jeg har opplevd .
Jeg returnerte en vare ,men gud for "en sti å gå" mtp retur/tilbakemelding....For det 1. gikk det over max tid før de fikk tak i returen som VAR kommet frem ,for det 2.var daglig leder den mest usmakelige "ever" ,spydig og frekk på mail ,virkelig en dårlig opplevelse.Aldri mer noen handel der fra .
Anbefales IKKE .......Fortjener ikke 1⭐️ engang ......

4 november 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg var fornøyd med en ullkjole , men sendte tilbake noen klær som ikke passet. Fordi jeg hadde sendt tilbake 2 ganger, ble jeg "svartelistet".Får ikke bestille noe mer klær. Ikke lov, i følge kjøpslo

Får ikke bestille noen nye klær, fordi jeg har sendt retur 2 ganger. Det er deres policy, når en sender retur for mange ganger, vil se ikke ha deg som kunde . Det er ikke God service! Klærne passet meg ikke, og i forhold til kjøpsloven har jeg rett til det.

18 november 2024

100% useriøs

100% useriøs. Nå selger hun en klessteamer som et multiprodukt da den kan brukes til « spabehandling» av ansikt . Hun påstår bl.a. annet at den gir glattere hud og vil «åpne» porene ved å bruke den i ansiktet. Altså en klessteamer til ansiktsbehandling. Det kan gjøre store skader på huden.

22 september 2025

Styr unna

Styr unna! Jeg ville returnere et produkt som ikke fungerte og damen truer med å anmelde meg fordi produktet virket da hun fikk det tilbake. Hun solgte meg et dårlig Kinaprodukt til over dobbel pris. Ufin og lite profesjonell dame.

15 september 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.