ShopbysortheReviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte en bluse som det står er av silkemix. Mottar den og merker den er statisk å ha på. Ser på lappen inni blusen. Der står det 100%Viscose. Sender de en mld.hvor jeg får et kort svar at sel... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet endel i denne butikken og jeg synes hun har fine varer og sender ut veldig fort. Jeg følger henne fast på Facebook og lærer mye av de videosnutten hun legger ut bla.med sminke og sammen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Denne netthandelen har et utrolig godt utvalg av lekre kvalitetsklær, sko, tilbehør og også hudpleie/kosmetikk/hårprodukter. Vareutvalget er håndplukket av en «kjenner» og så langt er jeg kjempefornøy... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

95 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enestående service og flotte produkter!

Flotte produkter og enestående god service!!. Langt over det som en kan forvente. Jeg har kjøpt både sminke og klær, og har alltid fått hyggelige og serviceminded svar hvis jeg har hatt spørsmål. Synnøve Sorthe gir en kundeservice som er veldig bra. Hun har prøvd alle produktene og har laget fine videoer med tips og undervisning. Så dette er en klasse for seg, langt over hva som er vanlig i en nettbutikk. Så full pott fra meg!!

1 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Synnøve driver sin egen nettbutikk

Synnøve driver sin egen nettbutikk, og har stort utvalg på klær og sminke. Har klær som hun selv kjøper inn, ingen kjedebutikk. Det sendes varer veldig raskt etter bestilling, og det ytes god service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God sørvis og rask levering

Jeg har handlet hos shopbysorthe siden hun åpnet butikken sin i 2020, og har ennå til gode å være misfornøyd med noe. Hun har hele tiden vært en stor inspirasjonskilde for meg. Hun har gitt meg bedre selvtillit og selvfølelse med å være den hun er. Gir gode råd både om farge og hvilken type klær som passer oss damene, både lange,korte, tynne og formfulle. Hun har noe til oss alle. Og for ikke å glemme hudpleie og makeup lærdommen hun gir i fra seg.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Seriøs og bra norsk nettside

Rask levering, gode kvalitetsprodukter og gir en utfyllende forklaring på hvordan produktet skal brukes. Jeg anbefaler nettsiden på det varmeste! Seriøsiteten og dyktigheten er høy.

Kjempefornøyd

Jeg har handlet både klær og sminke på Shopbysorthe, og jeg er kjempefornøyd! Gode produkter og gode instruksjoner for sminke. Kommer til å handle mere 👍❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har KUN positive opplevelser med…

Har KUN positive opplevelser med ShopbySorthe! Kjempefornøyd med alle produkter - sminke, hudpleie, kjoler og undertøy. Tusen takk for flott service og rask levering. Anbefaler dere til alle som vil høre🫶

Shop by Sorthe fantastiske verden🌸

En fantastisk fin butikk med masse klær og annet som passer de fleste damer. Og ikke minst en fantastisk eier som viser bilder og videoer av seg selv,så vi damene kan se hvordan klærne sitter🥰 Mere perfekt butikk finner man ikke 🤩Så her handler du trygt og får god hjelp 🌸🥰

Kjempefornøyd

Tidlig i juli i år handlet jeg seks produkter fra denne damen. Produkter kjøpte jeg i utgangspunktet på grunn av en sydentur senere i år. Tenkte det var greit å venne meg til produktene på forhånd. Jeg er så fornøyd og har blitt så glad i disse produktene at jeg ikke vet om de holder til ferien senere i år :)

Produktene jeg kjøpte var:
1) Solkrem spf 50. Fuktighetskrem m/farge II - lys brun fra MCCM
2) Enlighten consealer™ - i farge 1 som er mest vanlig
3) Mystikol® poedered eyeliner i fargen onyx (sort)
4) Powdwe-Me SPF® 30, dry sunscreen i farge golden
5) Lip balm, Perfect lips SPF 15 - hydrates & protect i fargen Red fruits
6) Long lash mascara, black fra - Soivre Cosmetics

Flere av produktene ble handlet inn nettopp fordi hun er så flink å viser produktene på seg selv, som regel med før og etter bilder.
Du gjør en strålende jobb. Jeg heier på deg :)

8 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En flott nettbutikk med mye inspirasjon…

En flott nettbutikk med mye inspirasjon og nydelige klær og sminke. Hun som driver stedet er en skikkelig positiv pådriver og skulle det være slik at jeg måtte sende noe i retur pga feil størrelsevalg fra min side, ordnes det kjapt og smidig:)
Anbefales! En stor inspirasjonskilde👍

18 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Veldig lang behandlingstid på retur

Veldig lang behandlingstid på retur, og kommunikasjonen på e-post opplevdes som lite imøtekommende. Retur blir tydeligvis ikke prioritert, og det tok altfor lang tid å få saken løst. Kommer ikke til å handle der igjen – anbefales ikke dersom du ønsker trygghet ved retur.

30 maart 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.