Suuuper leuk drankspel met originele opdrachten
Suuuper leuk drankspel met originele opdrachten! Materiaal is van goede kwaliteit en makkelijk mee te nemen naar alle drankgelegenheden :) Aanrader!!
Shozy is een drankspel voor en door studenten! Meer informatie of Shozy kopen? Check de website of de instagram: @shozy.spel
Gaffelstraat, 6532vk, Nijmegen, Nederland
Erg leuk spel! Het was gelukkig snel binnen want ik had een feestje waar ik het spel voor wilde gebruiken. Ik heb het spel nu al meerdere keren gespeeld maar het blijft elke keer leuk. Zeker geen spijt van deze aankoop!
Super tof en gevarieerd spel! De meeste drankspellen word je na een tijdje zat, deze niet. Er zitten zo veel verschillende opdracht kaartjes bij dat je bijna nooit de zelfde tegen komt. Makkelijke betaling via een tikkie en alles was netjes en snel geleverd.
Echt heel erg zat geworden van dit spel, echt goeie 👌🏻
Leuk spel, netjes verpakt en goede communicatie
Vaak met vrienden gespeeld, zeker aan te raden
Leuk spelletje voor zowel een groot (met teams) groepsverband als klein groepsverband (4 man). Verschillende type vraagstukken/opdrachten, waar elke deelnemer van geniet.
Snel en gemakkelijk betaald en geleverd, binnen 48 uur na betaling.
Echt een aanrader!
Erg blij met het spel! Leuk om met vrienden te doen of huisgenoten. Snel geleverd en goed aangekomen.
Love dit spel, eindelijk wat anders dan die standaard drankspellen!
Goede verpakking en snelle levering! Kwaliteits-prijsverhouding is ook top, je krijgt echt waar voor je geld. Ook is het spel zelf superleuk, wordt denk ik een vast drankspel voor ons! ;)
Goede kwaliteit, snel geleverd.
Een leuk en divers spel, kan altijd alle kanten op gaan!