Super blij met deSilk’n SilkyAir styling tool! Eindelijk één gevonden die je haar mooi stijl maakt, maar zonder haar pluizig te maken of te beschadigen, Warmt super snel op en de hittebestendige opber... Toon meer
"Fantastisch product! Dit Silk’n LED-gezichtsmasker heeft mijn skincare-routine echt naar een hoger niveau getild. Ik gebruik het masker nu 6 weken 3 x per week en ik zie een duidelijke verbetering va... Toon meer
November 2022 een Silk'n definitief ontharen gekocht, echt een waardeloos ding, doet niks. Ik heb een lichtgetinte huid en dit apparaat zou daarvoor geschikt zijn, in het begin kon ik gewoon op stand... Toon meer
Over de bestelling en levering 100procent tevreden. Een heel groot - puntje zakelijk gezien is de levering van de refills los niet in de originele verpakking zeker nu tijdens de Corona, want dit kunne... Toon meer
Silk'n is the global leader in professional aesthetic beauty devices for home use. Our philosophy is to bring technologies from professional beauty clinics to the comfort of your home. We believe that feeling good and comfortable in your own skin is essential, and our products make self-care moments luxurious and effortless. Founded on the principles of quality, safety, and efficacy, Silk'n has transformed the beauty industry by making advanced technologies accessible to everyone. Our innovative devices are designed to help you look and feel your best, ensuring that you enjoy those precious moments of self-care with ease and comfort. In the early 2000s, our team of professionals from the Intense Pulsed Light (IPL) beauty industry envisioned creating a device for home use. After extensive research and development, Silk'n introduced the world’s first IPL hair removal device for home use in 2006, achieving great success. Beyond IPL, we have embraced Radio Frequency (RF), enhancing our product range to include skin rejuvenation and reducing acne. As specialists in RF technology, we've also embraced innovations such as LED and Near-Infrared for skin rejuvenation and acne treatment, EMS for muscle stimulation, and Ion- and Infrared technology in our haircare tools to protect hair quality.
Galileistraat 17, 3029AL, Rotterdam, Nederland
Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kwaliteits artikelen en snelle bezorging. Uitstekend !

Antwoord van Silk'n
Snelle service 😀netjes op de hoogte gehouden wanneer de bestelling afgeleverd werd,ook dit ging goed op tijd. Dus voor in de toekomst zal ik niet schromen om weer een bestelling bij jullie te doen.

Antwoord van Silk'n
Zeer snelle levering , ben weer erg blij met de rollers voor de nagels.
Service is uitstekend

Antwoord van Silk'n
Perfect! Helemaal tevreden mee. Heb eerder elektrische borstels gehad echter is dit de beste.

Silk’n Shop,
Zeer duidelijke en transparante advertentie, net als de bijgeleverde handleiding bij de elektrische tandenborstel.
Daarnaast was de levering van mijn bestelling binnen 24 uur in huis.
Oh ja, nog bedankt voor het Vaderdag cadeau 🙂

Antwoord van Silk'n
Deze tandenborstel doet wat het zegt. Aanrader.

Antwoord van Silk'n
Twee keer een tandenborstel besteld en, op enkele dagen extra levertijd na door de 'corona-drukte' alles correct afgehandeld.

Antwoord van Silk'n
Goede site en artikelen makkelijk te vinden.
Ook snellelevering.
Prima!

Antwoord van Silk'n
Silk’ Lipo gekocht via Amazon. Product werd op tijd geleverd maar bij gebruik bleek dat hij het niet goed deed. Tot drie keer toe contact opgenomen met de klantenservice van Silk’n. Geen enkele reactie. Het bedrijf laat niets van zich horen. Dit geeft dan ook weinig vertrouwen in de kwaliteit van de Silk’n producten als een klantenservice niets van zich laat horen.

Antwoord van Silk'n
Heel blij met mijn bestelling, niet te lang gewachten op mijn bestelling. Ik raad iedereen aan om een kijkje te nemen op hun site.

Antwoord van Silk'n
Snelle levering en het apparaat werkt goed. Eelt was zo weg. Minpunten zijn de handleiding (geen uitleg hoe je de batterijen in moet doen) en de pijl op het apparaat om de batterijen in te doen is te onduidelijk.

Hallo
Ik heb iets NIET ontvangen
Ik heb 2 pakjes filtertjes besteld à € 6,95 per stuk en maar 1 ontvangen
De 2 pakjes rollers voor de nagels waren wel geleverd
Ik heb jullie hierover gemaild maar de eerste mail hebben jullie beantwoord met
: is bezorgd
De tweede mail is retour naar ons gegaan
Ik hoop dat het alsnog goed afgehandeld kan worden
Dat het toch nog nageleverd wordt
Ik ben nl heel tevreden over de producten van jullie
Het gaat maar om € 6,95
Maar dan nog.......
MVG
J. Hendriks

Antwoord van Silk'n
Super tandenborstel,ook.de bestelling van de opzetborstel ging prima

Antwoord van Silk'n
Zelfs een nieuwe cartridge voor een ipl van 6 jaar oud. Snelle levering en duidelijke website

Antwoord van Silk'n
Snelle levering en voldoet volledig aan de verwachting. Erg blij mee.