Silk'n Reviews 2.193

TrustScore 4 uit 5

4,1

Super blij met deSilk’n SilkyAir styling tool! Eindelijk één gevonden die je haar mooi stijl maakt, maar zonder haar pluizig te maken of te beschadigen, Warmt super snel op en de hittebestendige opber... Toon meer

"Fantastisch product! Dit Silk’n LED-gezichtsmasker heeft mijn skincare-routine echt naar een hoger niveau getild. Ik gebruik het masker nu 6 weken 3 x per week en ik zie een duidelijke verbetering va... Toon meer

November 2022 een Silk'n definitief ontharen gekocht, echt een waardeloos ding, doet niks. Ik heb een lichtgetinte huid en dit apparaat zou daarvoor geschikt zijn, in het begin kon ik gewoon op stand... Toon meer

Over de bestelling en levering 100procent tevreden. Een heel groot - puntje zakelijk gezien is de levering van de refills los niet in de originele verpakking zeker nu tijdens de Corona, want dit kunne... Toon meer

1. Huishoudapparatuur winkel

Silk'n is the global leader in professional aesthetic beauty devices for home use. Our philosophy is to bring technologies from professional beauty clinics to the comfort of your home. We believe that feeling good and comfortable in your own skin is essential, and our products make self-care moments luxurious and effortless. Founded on the principles of quality, safety, and efficacy, Silk'n has transformed the beauty industry by making advanced technologies accessible to everyone. Our innovative devices are designed to help you look and feel your best, ensuring that you enjoy those precious moments of self-care with ease and comfort. In the early 2000s, our team of professionals from the Intense Pulsed Light (IPL) beauty industry envisioned creating a device for home use. After extensive research and development, Silk'n introduced the world’s first IPL hair removal device for home use in 2006, achieving great success. Beyond IPL, we have embraced Radio Frequency (RF), enhancing our product range to include skin rejuvenation and reducing acne. As specialists in RF technology, we've also embraced innovations such as LED and Near-Infrared for skin rejuvenation and acne treatment, EMS for muscle stimulation, and Ion- and Infrared technology in our haircare tools to protect hair quality.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Snelle levering en goede kwaliteit

10 juli 2020

Beste Geertje,

Wij bedanken u zeer voor uw 5 sterren review!

Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en dat u onze producten van goede kwaliteit vind.
Wij willen u veel plezier wensen met uw aankoop en wij zien u graag terug bij Silk'n.

Het Silk'n team

Kwaliteits artikelen en snelle…

Kwaliteits artikelen en snelle bezorging. Uitstekend !

1 juli 2020

Beste Hans,

Het Silk'n team

Snelle service 😀netjes op de hoogte…

Snelle service 😀netjes op de hoogte gehouden wanneer de bestelling afgeleverd werd,ook dit ging goed op tijd. Dus voor in de toekomst zal ik niet schromen om weer een bestelling bij jullie te doen.

27 juni 2020

Beste Nicole,

Wij bedanken u zeer voor uw 5 sterren review!

Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en dat u goed op de hoogte bent gehouden wanneer het bezorgd word.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering , ben weer erg blij met de rollers voor de nagels.
Service is uitstekend

24 juni 2020

Beste Ad,

Wij bedanken u zeer voor uw 5 sterren review!

Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent over uw Silk'n rollers voor uw micronail en de snelle levering .

Perfect!

Perfect! Helemaal tevreden mee. Heb eerder elektrische borstels gehad echter is dit de beste.

24 juni 2020

Wij bedanken u zeer voor uw 5 sterren review!

Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent over uw Silk'n tandenborstel.

Silk’n Shop,

Silk’n Shop,

Zeer duidelijke en transparante advertentie, net als de bijgeleverde handleiding bij de elektrische tandenborstel.
Daarnaast was de levering van mijn bestelling binnen 24 uur in huis.

Oh ja, nog bedankt voor het Vaderdag cadeau 🙂

22 juni 2020

Wij bedanken u zeer voor uw 5 sterren review!

Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent over uw Silk'n tandenborstel en de snelle levering dat u het op tijd ontvangen heeft voor Vaderdag,

Het Silk'n team

Deze tandenborstel doet wat het zegt

Deze tandenborstel doet wat het zegt. Aanrader.

22 juni 2020

Beste Rohina,

Geweldige product

17 juni 2020

Beste Brigitte,

Wij bedanken u zeer voor uw 5 sterren review!

Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling.

Snelle levering !!

15 juni 2020

Beste Wilma,

Wij bedanken u zeer voor uw 5 sterren review!

Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling en dat u niet lang hoefde te wachten.

Het Silk'n team

Twee keer een tandenborstel besteld en

Twee keer een tandenborstel besteld en, op enkele dagen extra levertijd na door de 'corona-drukte' alles correct afgehandeld.

15 juni 2020

Beste Geert,

vlot geleverd

14 juni 2020

Hallo,

Eerste ervaring

Goede site en artikelen makkelijk te vinden.
Ook snellelevering.

Prima!

13 juni 2020

Beste Theo,

Silk’ Lipo doet het niet. Klantenservice onbereikbaar

Silk’ Lipo gekocht via Amazon. Product werd op tijd geleverd maar bij gebruik bleek dat hij het niet goed deed. Tot drie keer toe contact opgenomen met de klantenservice van Silk’n. Geen enkele reactie. Het bedrijf laat niets van zich horen. Dit geeft dan ook weinig vertrouwen in de kwaliteit van de Silk’n producten als een klantenservice niets van zich laat horen.

13 juni 2020

Beste Klant,

Bedankt voor het melden van uw klacht. Onze excuses voor het ongemak.

Wij vragen ons af of u al bent geholpen met uw klacht?

Mocht dat niet zo zijn, zou u ons dan een bericht kunnen sturen naar klantenservicenl@silkn.eu zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Wij horen graag van u.

Het Silk'n team

Heel blij met mijn bestelling

Heel blij met mijn bestelling, niet te lang gewachten op mijn bestelling. Ik raad iedereen aan om een kijkje te nemen op hun site.

10 juni 2020

Beste Cindy,

Met vriendelijke groet, Het Silk'n team

Goed werkend apparaat.

Snelle levering en het apparaat werkt goed. Eelt was zo weg. Minpunten zijn de handleiding (geen uitleg hoe je de batterijen in moet doen) en de pijl op het apparaat om de batterijen in te doen is te onduidelijk.

8 juni 2020

Beste Didi
Wij bedanken u zeer voor uw 4 sterren review! Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent over onze Micropedi en dat u gelijk resultaat ziet. Ook vinden wij het fijn om te lezen dat u meer informatie en uitleg zou willen over uw apparaat hoe u de batterijen moet wisselen. Wij gaan dit door geven aan de juiste afdeling en gaan we kijken of we het kunnen aanpassen, . Wij willen u veel succes wensen met uw aankoop en wij u graag terug zien. Met vriendelijke groet, Het Silk'n team

Niet compleet geleverd

Hallo
Ik heb iets NIET ontvangen
Ik heb 2 pakjes filtertjes besteld à € 6,95 per stuk en maar 1 ontvangen
De 2 pakjes rollers voor de nagels waren wel geleverd
Ik heb jullie hierover gemaild maar de eerste mail hebben jullie beantwoord met
: is bezorgd
De tweede mail is retour naar ons gegaan
Ik hoop dat het alsnog goed afgehandeld kan worden
Dat het toch nog nageleverd wordt
Ik ben nl heel tevreden over de producten van jullie
Het gaat maar om € 6,95
Maar dan nog.......
MVG
J. Hendriks

3 juni 2020

Beste J Hendriks.

Bedankt voor uw 2 sterren review.
Wat vervelend dat u niet de juiste aantal filters heeft ontvangen wat u heeft besteld.
Hierbij willen wij u vragen of u een email kan sturen naar onze collega's, dan gaan zij u daarbij verder helpen. Excuses voor uw ongemak, dit is niet onze werkwijze en onze collega's gaan u dan zo spoedig mogelijk hierbij verder helpen.
Wij wensen u wel een prettige dag toe,
Met vriendelijke groet HEt Silk'n Team.

Super

Super tandenborstel,ook.de bestelling van de opzetborstel ging prima

2 juni 2020

Beste Angela,
Wij bedanken u zeer voor uw 5 sterren review! Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent over onze tandenborstel en de levering van de opzet borstels duidelijk vind

Zelfs een nieuwe cartridge voor een ipl…

Zelfs een nieuwe cartridge voor een ipl van 6 jaar oud. Snelle levering en duidelijke website

2 juni 2020

Beste Angela,

Wij bedanken u zeer voor uw 5 sterren review!

Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en dat u onze website duidelijk vind.

Blij met aankoop

Snelle levering en voldoet volledig aan de verwachting. Erg blij mee.

1 juni 2020

Beste Mevrouw Smith,,
Wij bedanken u zeer voor uw 5 sterren review! Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en dat uw aankoop volledig naar uw verwachting voldoet.. Wij willen u veel succes wensen met uw aankoop en wij u graag terug zien. Met vriendelijke groet, Het Silk'n team

Makkelijk kunnen bestellen

31 mei 2020

Beste Elly,
Wij bedanken u zeer voor uw 5 sterren review! Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent over onze website en dat u het makkelijk kunt vinden. Wij willen u veel succes wensen met uw aankoop en wij u graag terug zien. Met vriendelijke groet, Het Silk'n team