Silk'n Reviews 2.193

TrustScore 4 uit 5

4,1

Super blij met deSilk’n SilkyAir styling tool! Eindelijk één gevonden die je haar mooi stijl maakt, maar zonder haar pluizig te maken of te beschadigen, Warmt super snel op en de hittebestendige opber... Toon meer

"Fantastisch product! Dit Silk’n LED-gezichtsmasker heeft mijn skincare-routine echt naar een hoger niveau getild. Ik gebruik het masker nu 6 weken 3 x per week en ik zie een duidelijke verbetering va... Toon meer

November 2022 een Silk'n definitief ontharen gekocht, echt een waardeloos ding, doet niks. Ik heb een lichtgetinte huid en dit apparaat zou daarvoor geschikt zijn, in het begin kon ik gewoon op stand... Toon meer

1. Huishoudapparatuur winkel

Silk'n is the global leader in professional aesthetic beauty devices for home use. Our philosophy is to bring technologies from professional beauty clinics to the comfort of your home. We believe that feeling good and comfortable in your own skin is essential, and our products make self-care moments luxurious and effortless. Founded on the principles of quality, safety, and efficacy, Silk'n has transformed the beauty industry by making advanced technologies accessible to everyone. Our innovative devices are designed to help you look and feel your best, ensuring that you enjoy those precious moments of self-care with ease and comfort. In the early 2000s, our team of professionals from the Intense Pulsed Light (IPL) beauty industry envisioned creating a device for home use. After extensive research and development, Silk'n introduced the world’s first IPL hair removal device for home use in 2006, achieving great success. Beyond IPL, we have embraced Radio Frequency (RF), enhancing our product range to include skin rejuvenation and reducing acne. As specialists in RF technology, we've also embraced innovations such as LED and Near-Infrared for skin rejuvenation and acne treatment, EMS for muscle stimulation, and Ion- and Infrared technology in our haircare tools to protect hair quality.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

1 ster is zelfs nog teveel voor dit…

1 ster is zelfs nog teveel voor dit bedrijf! Ik heb mijn bestelling geretourneerd en deze is 15 november j.l. Retour aangekomen. Na de 14 dagen ben ik contact gaan opnemen. Via mail krijg ik telkens het zelfde verhaal: we zetten het door naar de juiste afdeling. Telefonisch contact idem. Ik zou teruggebeld worden vorige week en dat gebeurd ook niet. Nee vandaag zou het echt gebeuren: nou tot op heden niks nada noppes. Ik wens NU actie want er gaat duidelijk iets mis en ik krijg hierdoor problemen met Klarna omdat de uiterste betaaltermijn al verlopen is.

5 december 2023

Beste Sabine,

Bedankt voor uw review.

Helaas ging het met de track&trace niet helemaal goed, wij hebben uw pakket pas later binnen gekregen. Wij hebben dan ook direct het retour geregeld en doorgegeven aan Klarna dat de betaling stopgezet kan worden en gecrediteerd kan worden.
Onze excuus voor de vertraging.

snelle reactie op mail

18 november 2023

Beste Marianne,

Bedankt voor uw 5 sterren review!

Wij zijn erg blij dat ook u positief bent over een van onze producten en onze service.

Wij wensen u een fijne dag toe.

laser ontharingsapparaat alle huidtype

Ik heb een laser ontharingsapparaat gekocht voor alle huidtype het werkt gewoon niet je ziet geen verschil en het is gevaarlijk want je kan jezelf verbranden /verminken

30 maart 2022

Beste Cairo,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wat vervelend om te horen dat u geen verschil ziet na de behandelingen.

Zou u contact met ons kunnen opnemen via e-mail zodat we u verder kunnen helpen?

klantenservicenl@silkn.eu

Vriendelijke groeten,

Heel tevreden over de FaceTite Mini

Heel tevreden over de FaceTite Mini. Na een paar weken gebruik al zichtbaar resultaat, vermindert lijntjes vooral tussen mijn wenkbrauwen. Mijn huid ziet er wat frisser en stralender uit. Echt een aanrader.

10 februari 2023

Beste Nadine,

Bedankt voor uw 5 sterren review!

Wij wensen u een fijne dag toe.

Geen vervanging voor rollers

Koop een MicroPedi, lees de gebruiksaanwijzing. Zie dat de rollers slijten en dus vervangen moeten worden.
Kijk op de site, geen enkele roller op voorraad.
Apparaat terugbrengen?

1 februari 2023

Antwoord van Silk'n

Beste Jan, de rollers slijten inderdaad. Gelukkig is dit langzaam dus je kan hoe dan ook starten met het gebruik ervan. De rollers zijn op dit moment niet op voorraad maar komen dit wel weer binnen maximaal 1-2 weken. Als wij ooit zouden stoppen met een product zorgen wij er altijd voor dat de refills nog enkele jaren beschikbaar blijven. Dus geen paniek en geniet van uw aankoop.
Zou u in het vervolg onze klantenservice kunnen benaderen in plaats van een 1 ster review te schrijven? Onze klantenservice helpt u graag met al uw productvragen.

Klantenservice schiet tekort

Klantenservice van dit bedrijf schiet tekort. Ze antwoorden wel maar er gebeurd niets. Dat is geen klantenservice. Heel slecht.
Het product werd niet geleverd terwijl ik bericht had gekregen dat het product klaar was voor verzending. Het product bleef wekenlang klaar voor verzending. Daar bleef het bij. Ik heb hierover meerdere malen gemaild met klantenservice. Werd aan het lijntje gehouden. De koop heb ik uiteindelijk via klantenservice geannuleerd wegens het niet leveren. Klantenservice zal de annulering verwerken. Dat is nog steeds niet gedaan en de betaling staat nog steeds in klara. Klantenservice belooft beterschap maar opnieuw gebeurd er niets.

19 december 2022

Beste Debbie,

Onze excuses, wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Zoals gemeld bij u zijn wij momenteel bezig om uw order te annuleren, hier gaat helaas enkele tijd overheen. Wij zullen ook aan Klarna doorgeven dat de bestelling is geannuleerd en de betaling zal hier weggehaald worden. Nogmaals onze excuses, wij hebben ons uiterste best gedaan om u zo goed mogelijk te helpen.
Wij wensen u in ieder geval een fijne kerst.

Team Silk'n

I love the brush.

25 april 2022

Hi Shiraiza,

Thank you for the 5 star review.

We are always happy to hear that our customers are satisfied with our product.

We wish you success and all the best.

Best regards,

The Silk'n team

Klacht

Goedemid ben al 5 weken bezig om geld terug te krijgen. Ik raad dit bedrijf ook niet aan. Word niks mee gedaan als je belt. Ik wil geld terug.

15 maart 2022

Beste Mayke,

Wij willen u vriendelijk bedankt voor uw geduld.

Zojuist hebben wij bevestiging gekregen dat het bedrag terug over is gemaakt op de rekening waar het mee betaald is.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Customer Support Silk’n

Slechter presterende borstel dan merk B

Sinds mijn vorige bezoek bij de mondhygiëniste begonnen met deze tandenborstel. Nu bij de eerstvolgende controle was het verschil duidelijk, veel meer tandsteen dan voorheen. Een hele dure tandenborstel die niet waarmaakt wat beweert wordt.

26 oktober 2021

Beste Frank,

Het spijt ons zeer om te horen dat uw product niet naar behoren functioneert.

Wij komen graag met u in contact om een oplossing te zoeken voor u.

Hierbij willen wij u vragen of u een email kunt sturen naar ons, om tot een oplossing te komen.

Ons email adres is klantenservicenl@silkn.eu

We hopen snel van u te horen.

Het silk'n team

Ik gebruik het apparaat nu ruim 5…

Ik gebruik het apparaat nu ruim 5 maanden ik ben zeer tevreden. Hele fijne behandeling voor lekker op de bank met een goede film aan. De huid voelt meteen goed en fijn aan en het resultaat is super. Geef het even de tijd het is natuurlijk niet na een keer gebruiken het gewenste resultaat maar al vrij snel zie je het resultaat op de huid.

4 oktober 2021

Beste Nikita,

Wij bedanken u zeer voor uw 5 sterren review!

Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent over onze product.

Wij willen u veel succes.

super klantenservice Silk’n

Silk’n
Ik wil jullie heel graag bedanken voor de prima klantenservice.
Gister al een nieuwe tandenborstel gekregen. ( Met twee dagen geregeld)
Echt top 😄😄

Vriendelijke groetjes
Femmie

20 september 2021

Beste Rob,

Wij bedanken u zeer voor uw 5 sterren review!

Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice

Wij willen u veel succes wensen met uw nieuwe tandenborstel en u graag terug zien.

Het Silk'n team

Het is een andere ervaring van poetsen

Het is een andere ervaring van poetsen. Het voelt erg schoon na afloop van de poetsbeurt. de timer van 2 minuten is subtiel goed. ik vind de borstel wat groot, maar wellicht went dat nog. Na een aantal weken is de ervaring goed.

4 juni 2021

Beste H Rietveld,

Wij bedanken u zeer voor uw 5 sterren review!

Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent met onze product. Wij hebben voor u gekeken en zien dat u een Toothwave heeft besteld. Mocht u opzet stuk te groot zijn, kunt u kijken op onze website voor kleinere opzetborstels.

Ontevreden over klantenservice

Inmiddels zijn er 13 mails over en weer gestuurd, omdat de kortingscode niet werkt. Na alle tips opgevolgd te hebben, werkt de code nog steeds niet.
Ik heb gevraagd om het gratis product van de kortingscode dan gewoon na te sturen, omdat het zelfs niet lukt om een nieuwe bestelling te plaatsen. Ik heb dit ook aangetoond door middel van screenshots. Maar het is zogenaamd niet mogelijk om dat product na te sturen. Dus met andere woorden: ons systeem is niet op orde maar jammer voor jou.

11 mei 2021

Beste Fleur,

Bedankt voor de 1 ster beoordeling !

Het spijt ons zeer dat u een vervelende ervaring heeft met onze klantenservice.
Graag willen wij u vragen of u ons kunt mailen naar klantenservicenl@silkn.eu hierover, zodat wij voor u kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Wellicht is er een mis communicatie en willen wij u graag hierbij verder helpen.

Excuses voor het ongemak,
Wij wensen u nog een fijne dag toe.

Super blij mee

Super blij mee. Ik had eerst er 1 gekocht de bright. Een heerlijke reiniging. Voelt fris en schoon aan. Na deze ervaring gelijk een 2de besteld voor vakanties. Helemaal blij ermee

22 februari 2021

Beste Caroline,

Supersnel geleverd!

1 december 2020

Beste Klant,

Wij bedanken u zeer voor uw 5 sterren review!

Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service.

Aanrader!!!

Een hele fijne tandenborstel, zeker een aanrader! Het is de investering zeker waard. Kreeg zelfs een complimentje van mij tandarts :)

12 september 2020

Beste Sanne,

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling !

Wij zijn blij te horen dat u een tevreden gebruiker bent van onze Silk'n tandenborstel.
Fijn te horen dat u mag genieten van de resultaten.

Graag zien wij u terug bij Silk'n.

Wij wensen u nog een fijne dag toe.

Onze Silk'n team

Duidelijke website

Duidelijke website. Vlotte levering

22 juli 2020

Beste Ankie,

Het Silk'n team

De sonic Smile tandenborstel bevalt erg…

De sonic Smile tandenborstel bevalt erg goed en steekt er in vergelijking met andere merken bovenuit. Het bestellen van de opzetborstels ging makkelijk en de bezorging was vlot.

De opzetborstels zijn op weinig plekken verkrijgbaar. Ook zijn ze wat aan de prijzige kant. De kwaliteit maakt een hoop goed. Misschien een idee om de opzetborstels in een grotere voordeelverpakking aan te bieden?

19 juli 2020

Beste van der Meij,

Wij bedanken u zeer voor uw 4 sterren review!

Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent over onze Sonicsmile opzet borstels en de snelle levering.
U geeft aan dat u ze prijzig vind en dat u graag grote verpakkingen wilt zien.
Wij hebben op onze website bieden wij 3 soorten aantal aan, U kunt ze per 2 stuks , 4 stuks en een family pack bestellen dat zijn er 8 stuks.
Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons op nemen.

Wij willen u veel plezier wensen met uw aankoop en wij zien u graag terug bij Silk'n.

12 juli 2020

Beste Moedrie,

Wij bedanken u zeer voor uw 5 sterren review!

Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering.

Het Silk'n team

Over de bestelling en levering…top

Over de bestelling en levering 100procent tevreden. Een heel groot - puntje zakelijk gezien is de levering van de refills los niet in de originele verpakking zeker nu tijdens de Corona, want dit kunnen wel refills zijn van retouren. Ik heb ze zelf bij een Parfumerie speciaalzaak verkocht.Zelf grote fan van o.a. Jullie apparaten.

10 juli 2020

Beste Nenne,

Wij bedanken u zeer voor uw 4 sterren review!

Hiermee willen wij u laten weten dat wij blij zijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling en onze snelle levering . Wel vinden we het vervelend dat u de refills los heeft ontvangen, wij gaan dit intern door geven aan de afdeling die erover gaat.Bedankt voor uw feedback hiervoor.