Silk'n Reviews 2.193

TrustScore 4 uit 5

4,1

Super blij met deSilk’n SilkyAir styling tool! Eindelijk één gevonden die je haar mooi stijl maakt, maar zonder haar pluizig te maken of te beschadigen, Warmt super snel op en de hittebestendige opber... Toon meer

Over de bestelling en levering 100procent tevreden. Een heel groot - puntje zakelijk gezien is de levering van de refills los niet in de originele verpakking zeker nu tijdens de Corona, want dit kunne... Toon meer

1. Huishoudapparatuur winkel

Silk'n is the global leader in professional aesthetic beauty devices for home use. Our philosophy is to bring technologies from professional beauty clinics to the comfort of your home. We believe that feeling good and comfortable in your own skin is essential, and our products make self-care moments luxurious and effortless. Founded on the principles of quality, safety, and efficacy, Silk'n has transformed the beauty industry by making advanced technologies accessible to everyone. Our innovative devices are designed to help you look and feel your best, ensuring that you enjoy those precious moments of self-care with ease and comfort. In the early 2000s, our team of professionals from the Intense Pulsed Light (IPL) beauty industry envisioned creating a device for home use. After extensive research and development, Silk'n introduced the world’s first IPL hair removal device for home use in 2006, achieving great success. Beyond IPL, we have embraced Radio Frequency (RF), enhancing our product range to include skin rejuvenation and reducing acne. As specialists in RF technology, we've also embraced innovations such as LED and Near-Infrared for skin rejuvenation and acne treatment, EMS for muscle stimulation, and Ion- and Infrared technology in our haircare tools to protect hair quality.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Correcte en tijdige levering

Correcte en tijdige levering. Nu nog starten om te gebruiken en hopen dat de resultaten zijn wat men belooft

29 november 2024

Beste Winnie,

Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling!

We zijn erg blij dat je tevreden bent met onze service en ons product.

Het Silk'n Team

Super service en top dienstverlening

Super service en top dienstverlening. Met name van een medewerker genaamd Sascha. Direct te woord gestaan en uitstekend geholpen!

3 december 2024

Beste Ibi,

Bedankt voor uw 5 sterren review!

Wij zijn erg blij dat ook u positief bent over een van onze producten en klantenservice.

Silk'n Team

Silk'n Led face mask voldoet aan mijn wensen

Ik heb de artikel Silk'n Led face mask 100 gekocht, nu al een paar jaar geleden. Ik ben absoluut blij met dit mask welke 4 led kleuren heeft, is flexibel om te dragen, je hoeft niet per se liggen met het mask aan.
De kleuren overschakelen automatisch en het mask gaat uit ook vanzelf na 15 minuten wat ik ervaar als echt veilig in gebruik. Helaas na 2 jaar gebruik is nu dit mask stuk, het kan niet meer aan. Ik heb een contact opgenomen met klantenservice en ik hoop dat het mask gerepareerd kan worden.

7 november 2024

Beste mevrouw Ludmilla,

Wat een top product is het Duel LED set

Wat een top product is het Duel LED set, mijn huid heeft zo'n mooie glow gekregen en alle rode plekjes zijn duidelijk verminderd! Ik gebruik het product nu 6 weken, ik ben rustig aan begonnen en ik gebruik het nu 3x per week. Ik kan niet geloven dat mijn huid zo erg verbeterd is omdat ik eigelijk alles al geprobeerd heb en niets leek te helpen tegen mijn rode en droge plekjes.. maar dit is dus de oplossing!
Wat ik ook fijn vind is dat mijn nek ook de nodige verzorging krijgt, dit is iets wat ik normaal eigelijk vergeet.
Het masker blijft zo goed zitten dat ik er zelfs mee kan stofzuigen, ik kan dus gewoon mijn huid verbeteren tijdens mijn dagelijkse klusjes.

Ik ga het masker ook voor mijn moeder kopen, deze geef ik voor kerst. Zit in een super mooie doos!

29 oktober 2024

Beste Fleur,

"Fantastisch product

"Fantastisch product! Dit Silk’n LED-gezichtsmasker heeft mijn skincare-routine echt naar een hoger niveau getild. Ik gebruik het masker nu 6 weken 3 x per week en ik zie een duidelijke verbetering van mijn huid. De roodheid is verminderd, mijn teint is egaler en mijn huid ziet er beter uit. Het masker is comfortabel om te dragen, makkelijk in gebruik het liefst gebruik ik hem voordat ik ga slapen, wat ik ook erg fijn vind is dat hij na 10 min vanzelf uitschakelt mocht ik in slaap zijn gevallen !! Een absolute aanrader.

21 oktober 2024

Beste Jana,

Makkelijk in gebruik

Ik heb 6 weken geleden het Dual Led Mask van Silk’n aangeschaft.
Ik heb last van een vette en rode huid.

Kreeg het product na 2 dagen al netjes geleverd, ben het Mask de eerste 2 weken 2x per week gaan gebruiken daarna 3 x per week ik gebruik de M3 stand voor de vette en gevoelige huid.
In het begin is het even uitzoeken welk draadje waar in moet, maar als je dat eenmaal doorheb is het heel makkelijk in gebruik, zit niet vervelend even 10 min relaxen. Ik gebruik hem nadat ik mijn gezicht heb gereinigd voordat ik ga slapen.
Ik merk dat mijn huid op mijn wangen veel rustiger is, minder rood en vettig

20 oktober 2024

Beste Shirley,

Bedankt voor uw 4 sterren review!

Goed geleverd

11 augustus 2024

Beste Mia,

Silk'n Team

Ik heb een silk’n 7 IPL apparaat…

Ik heb een silk’n 7 IPL apparaat gekocht en ben nu al 5 maanden aan het behandelen, zonder gewenst resultaat. Ik moet nog steeds om de dag oksels en bikini scheren. Ik heb een lichte huid en bruin haar. Werkt dus niet…

20 augustus 2024

Het spijt ons zeer voor het ongemak!

Zou u contact met ons kunnen opnemen via e-mail zodat we u verder kunnen helpen?

Silk'n Team

Goede verzending en had ook snel een…

Goede verzending en had ook snel een antwoord van klantenservice

6 augustus 2024

Beste Lore,

Silk'n Team

November 2022 een Silk'n definitief…

November 2022 een Silk'n definitief ontharen gekocht, echt een waardeloos ding, doet niks. Ik heb een lichtgetinte huid en dit apparaat zou daarvoor geschikt zijn, in het begin kon ik gewoon op stand 4 iets doen, daarna schakelde hij over naar standje 2 ( zogenaamd geschikt voor mijn huidskleur) maar hij doet niks meer, en ik denk dat ik het lang genoeg heb geprobeerd. Haren komen gewoon net zo hard terug, echt doodzonde van mijn geld, vreselijk...heb heel erg veel spijt van deze aankoop.

18 juli 2024

Beste June

Silk'n Team

Na enige verwarring is mijn bestelling heel correct uitgevoerd. Complimenten voor de goede service.
Hiermee herroep ik mijn eerdere review.

27 juni 2024

Silk'n Team

Silk'n Infinity reply op ingediende klacht

In november had ik een Silk'n Infinity besteld - na maanden gebruik bekwam ik geen enkel effect en had ik dit - ter informatie - meegedeeld want na 6 maanden gebruik verwachtte ik geen tussenkomt. Maar toch kwam er een positief antwoord en werd het apparaat terug genomen en mocht ik een ander apparaat uitkiezen, hetgeen mij zonder verwijl werd opgestuurd - dus geheel onverwacht heeft Silk'n mijn klacht positief afgehandeld - toch hartelijk dank hiervoor !

20 juni 2024

Beste Karin,

Bedankt voor uw 4 sterren review!

Silk'n Team

LED face mask dual is na 5 maanden al…

LED face mask dual is na 5 maanden al stuk en probeer klantenservice te bereiken … maar oproep nummer is buiten gebruik en op mail geen antwoord…. Ik hoop dat ik via deze weg reactie krijg ????

3 juni 2024

Beste Karolien,

Silk'n Team

Handleiding komt niét overeen met apparaat en site zegt ook wat anders!

In de (ALLEEN Engelse-) handleiding staat dat er een groene knop zit aan de achterzijde om het apparaat te starten.
Er zit echter uberhaupt géén knop op de achterzijde!
Aan gaat hij bij in stopcontact steken.
Dan brand er een oranje led-licht.
Het is géén draadloos apparaat, dus je moet vlak bij een stopcontact kunnen zitten, snoer is niet lang (1 meter schat ik).
Bij indrukken van de lange knop gaat de ventilator aan.
Het knopje boven de lange knop kan je indrukken en dan zie je verspringen van blauw en rose licht.
Ik vermoed dat hoe meer blauw licht in
de "display" de intensiteit hoger is, maar dat staat nergens beschreven.
Ook gaat het rose licht niet weg wanneer je het apparaat op je been zet.
Met de lange knop kan je maximaal iedere 5 seconden een flits maken.
Omdat je alle huid wil behandelen verplaats je het apparaat en moet dus gedult hebben (5 tellen) voor hij weer kan flitsen.

Op de site staat bij dagelijks 5 minuten gebruik, binnen 12 weken effect, maar ze bedoelen: wanneer je iedere dag een klein stukje behandeld, kost dat je 5 minuten en dan ben je een hele week bezig om alle te behandelen huid af te gaan.
Ik vind het knap als je dan kunt onthouden wat je tot waar behandeld hebt, want één been kost al een half uur.

Dus écht makkelijker er 1x per week tijd in te stoppen.
Verwarrend dat er op de site andere dingen staan dan in de gebruiksaanwijzing.
De chat-persoon op de site geeft computermatige antwoorden.

Daarnaast is het niet prettig dat de flits ook doordringt in je zicht dus ik vind het persoonlijk prettiger om weg te kijken if mijn ogen te sluiten.

Beste Silkier
Er staat een QR code op de achterzijde van de Engelse (en enige) gebruiksaanwijzing geleverd bij het apparaat; om in andere talen een gebruiksaanwijzing te kunnen lezen. Bij scannen van die QR-code kom je bij de keuze Engels (die had ik al in mijn handen) en Duits.
Heel storend dat er niet de moeite is genomen het in het Nederlands ook te leveren.
En P.S: kijk hem nogeens na, zodat hij klopt bij wat u leverd.

21 april 2024

Beste Maaijke,

Silk'n Team

Helemaal blij met mijn nieuwe aankoop!

Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe producten! Ik had de SilkyAir Flex besteld en de Bright Lux. De kwaliteit is echt heel goed en werken boven mijn verwachtingen. De Bright Lux is inmiddels onderdeel van mijn dagelijkse routine en wil niet meer zonder. Hij is makkelijk in gebruik en er zitten zoveel functies op die ik niet bij andere terug kon vinden voor deze prijs. Ook de SilkyAir Flex werkt super! Mijn krullen kan ik mooi glad föhnen met de oval brush en zorgt voor veel volume, ook vind ik de droog functie van de föhn echt super goed. Ik wilde graag investeren in een goed apparaat die beter is voor mijn haar, echt heel blij mee! Mijn pakketje was heel snel geleverd en de klantenservice was heel vriendelijk voordat ik mijn bestelling had gedaan toen ik wat vragen had over de producten.

13 april 2024

Beste Ayleen,

Silk'n Infinity permanente ontharing

Heb nu al maanden de Silk'n Infinity getest, zogenaamd permanente ontharing. Na 4 maanden en stipt volgen van de richtlijnen nog steeds niet het beloofde resultaat, haargroei blijft doorgaan. Een pak geld voor niets !

1 januari 2024

Beste Karin,

Silk'n Team

Snelle en fijne afhandeling door de klantenservice!

Ik had een vraag over een gekocht artikel, de SilkyStraight. Snel antwoord gekregen, en nog fijner een antwoord waar ik wat mee kan. Geen nietszeggend standaard reactie.
Ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling. Ga zo door, ook met jullie fijne producten.

3 april 2024

Klacht erg goed afgehandeld

Ik ben zeer goed en netjes geholpen met het afhandelen van mijn klacht. Ik had de silk'n infinity pro besteld in december en merkte na een paar keer gebruiken dat deze niet helemaal naar behoren werkte. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben voorgesteld om mijn apparaat in beslag te nemen en deze te onderzoeken en te laten repareren. Dit zou 14 werkdagen duren. Na 4 werkdagen heb ik al een nieuw apparaat ontvangen omdat ze de oude niet konden repareren. Heel netjes een bericht erbij met de reden waarom ik een nieuw apparaat heb gekregen. Het contact was erg netjes en snel en ik
kreeg duidelijk antwoord op al mijn vragen die ik stelde.

Ik ben erg tevreden met de goede service en de goede afhandeling van mijn klacht! Heel erg bedankt daarvoor

6 maart 2024

Beste Jamy,

Silk'n Team

Erg slechte ervaring met de…

Erg slechte ervaring met de klantenservice. De informatie die op de website stond over het retourneren was onduidelijk. Dit is telefonisch door een medewerker aan mij bevestigd en daarna ook via de mail door een andere medewerker. Door de gebrekkige informatie ging ik ervan uit dat ik zelf de verzendkosten moest dragen en heb ik zelf een retourlabel aangevraagd bij PostNL. Er zijn 3 weken en zeker 10 e-mails van mijn kant uitgegaan om de verzendkosten op Silk’n te verhalen vanwege deze bevestigde gebrekkige informatie. Na wéér een herinnering te hebben gestuurd werd na 3 weken gezegd dat de verzendkosten toch niet vergoed gingen worden. Erg jammer en slecht. Ik ben hier veel tijd aan kwijt geweest en mijn klacht is door twee aparte medewerkers bevestigd (dat heb ik zwart op wit staan) en alsnog afgewezen na veel tijd en moeite. Ik ga hier zeker niet opnieuw kopen.

9 januari 2024

Beste mevrouw Jansen,

Bedankt voor uw review.

Helaas werken wij echt enkel met de retourlabels die wij aanmaken, die wij ook voor u hadden aangemaakt. Op het moment dat een klant dan alsnog het zelf retour stuurt, is dit zeer spijtig. Wij willen ons excuus aanbieden voor de verwarring en wensen u alsnog een heel fijne dag toe.