Ik heb bij SitRight een StandUp bureau gekocht. Kort daarna ook een Therapod stoel. Daarbij werd me duidelijk dat SitRight verder gaat dan dingen verkopen. In deze tijd waar alles via onduidelijke... Toon meer
Op 2 juni stoel online besteld. Na een technische fout in de administratie, helaas 3 weken moeten wachten. De technische fout bleek pas na 2 weken. Welgemeende excuses voor de lange wachttijd en bov... Toon meer
Gekocht via ibood, de afhandeling kwam snel via SitRight. De levering was netjes volgens afspraak en de stoel netjes op de plek afgeleverd. Jammer dat daarna 2x een gasveer vervangen moest worden omda... Toon meer
SitRight zet zich in om goede ergonomische stoelen, (zit-sta) bureaus en de bijbehorende kennis van afwisseling en natuurlijke ondersteuning voor iedereen (thuis) toegankelijk te maken. Zit energiek, gezond en comfortabel: creëer jouw perfecte thuiswerkplek met de SitRight bureaustoelen én bureaus.
Brabantse Turfmarkt 22D, 2611 CN, Delft, Nederland
- info@sitright.nl
- sitright.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slecht contact , annulering lukt niet
Slecht contact, afspraak maken gaat heel moeizaam, poging tot bestelling annuleren lukte geen eens. Uiteindelijk bureau ontvangen, bleek een andere dan verwacht te zijn dit meteen aan de monteur laten weten voordat ik tekende voor afgifte. De betreffende monteur vertelde dit eerst met SitRight af te handelen zodat hun weer een retour proces konden regelen. SitRight meldt nu dat hun de bestelling niet kunnen laten retourneren omdat deze volgens de monteur als is uitgepakt. Verdere klachten nog maar achterwegen te laten waar geen reactie op komt!
Eind goed al goed!
Na mijn bestelling heb ik niks gehoord, zelfs na het sturen van een mailtje vragend om een statusupdate.
Toen er eenmaal wel gereageerd werd, was de service zoals ik het gewend was. Is er spoed achter de levering gezet en kwam er een mailtje achteraan met de belofte om het proces te verbeteren.
Eind goed al goed, maar vanwege de start geen 5 sterren.
Zeer prettige bureaustoel voor lange…
Zeer prettige bureaustoel voor lange dagen zitten - mijn lichaam bedankt u 👍🏼
Zeer tevreden over de Worker Smart…
Zeer tevreden over de Worker Smart bureaustoel samen met het elektrische bureau. Producten werden op een andere dag geleverd, maar desondanks prettig ervaren. Instelmogelijkheden van de bureaustoel zijn zeer compleet, vooral de in diepte verstelbare lendensteun, welke ik nog nooit heb ervaren op een andere bureaustoel. Ik zit erg fijn de hele dag. Kwaliteit is ook zichtbaar goed.
12 Worker Smarts voor op kantoor
Na een eerdere aanschaf voor thuis, nu ook 12 Worker Smart bureaustoelen en 9 StandUp bureaus aangeschaft via SitRight voor ons kantoor.
Zeer tevreden met de kwaliteit, het kundige advies en de installatie aan huis door 2 vriendelijke monteurs. Ons team zit er weer top bij!
Beschadigd product geleverd - uiteindelijk hersteld
SitRight heeft een beschadigd product geleverd op 24 december 2024 en reageert niet op e-mails met verzoeken tot contact. Het is buitengewoon hinderlijk dat het bedrijf niet telefonisch bereikbaar is. Na een eerdere positieve ervaring ditmaal helaas een negatieve. Ik ben een ontevreden klant.
Update 30 januari 2025:
Bovenstaand probleem is inmiddels verholpen door de leverancier (SitRight). Review aangepast van 1 ster naar 4 sterren.
Na een paar problemen, zetten ze het uiteindelijk wel netjes recht
Ik had voor mijn professionele activiteit een zitsta-bureau besteld via Ibood. De initieel geleverde bureau werkte niet bij plaatsing en zou gerepareerd worden. Uiteindelijk zijn er verschillende e-mails en bezoeken van monteurs nodig geweest, over een periode van een 3-tal maanden. Maar goed, ze hebben de fout erkend en een volledig nieuwe, werkende (voorlopig althans en hopelijk nog voor lange tijd) bureau geleverd.

Antwoord van SitRight
Service ook na garantietermijn!
Bureau stoel gekocht in 2020. Helaas mankeerde er iets aan eind 23. Ondanks het feit dat de garantietermijn verlopen was heeft Sitright de stoel hersteld. Top service!
Snelle levering & Goede kwaliteit
Snelle levering, naar mijn ervaring ook een goede kwaliteit stoel.
Snelle bezorging
Snelle bezorging, belletje voor aflevering van de chauffeur, goed product
Anders dan de average…
Anders dan de average bureaustoelwinkel. Van het bestelproces tot de levering was het een zeer soepel en gestroomlijnd proces. De stoel zelf is erg comfortabel en mijn productiviteit is zeker omhoog gegaan omdat ik minder rugpijn heb en niet meer zo vaak wil opstaan. Ik kan Bunyo van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar de perfecte stoel.
Snelle levering, duidelijke communicatie over de levering, zeer positieve en kundige mensen die de stoelen kwamen brengen
Goede kwaliteit en makkelijk bestelproces
Langere tijd al last van rugklachten en was op zoek naar een goede, betaalbare stoel. Bij
Bunyo was het makkelijk kiezen en bestellen, binnen 5 dagen kwamen ze al langs en allerbelangrijkste zit de stoel goed en is makkelijk in te stellen. Hartstikke blij mee!
Enigszins verlate levering, maar naar tevredenheid afgehandeld
De technische fout bleek pas na 2 weken. Welgemeende excuses voor de lange wachttijd en bovendien een compensatie ontvangen. Na contact was de stoel cf. afspraak binnen 1 week afgeleverd aan de deur.
Top service en echt de klant centraal stellen!
een jaar geleden een mooie bureaustoel van SitRight aangeschaft. na ca 6 maanden ging de rugleuning deels los en in eerste instantie zelf geprobeerd dit te herstellen. Ook een tweede maal en omdat dit niet hielp, contact opgenomen met SitRight. Ik heb aangegegeven bereid te zijn een nieuwe rugleuning te betalen (ik had immers zelf aan de stoel geknutseld). Tot mijn verbazing stond er vandaag een monteur van SitRight aan de deur en verving kostenloos de rugleuning. Reden: waarschijnlijk een productiefout. Ik kan hier alleen maar zeggen: hulde aan SitRight: geen discussie over wel/niet vergoeding vragen, gewoon eerst naar jezelf kijken en de klant centraal stellen. Eeen voorbeeld voor helaas vele bedrijven!
Stoelzitting daalt ongewenst
Stoelzitting daalt ongewenst. Niet op positie lager dan hoogste stand of hoger dan laagste stand te zetten

Antwoord van SitRight
Top kwaliteit en service
Ik had de Flagship met hoofdsteun besteld. Alles voelt als hoge kwaliteit aan, al helemaal voor de prijs. Na 2 a 3 weken vond ik de mesh rugsteun toch wat hard zitten. (Ik ben wat light kwa gewicht) Gemaild of ik hem mocht omruilen voor de Flagship Comfort. Dit was geen probleem en binnen 1,5 week werd de oude weer opgehaald en had ik de nieuwe stoel. Super kwaliteit en service! Ik hou me aanbevolen mocht ik toe zijn aan een nieuw bureau.
Tevreden klant!
Ik ben blij met mijn aankoop van de Sitright bureaustoel en het bureau. Het product is snel geleverd en de montage was een eenvoudig proces. Het bureau en de stoel zijn stevig en staan goed op hun plek in mijn werkkamer. Ik ben tevreden over de kwaliteit en de prijs van de producten. Tevreden klant!