Slecht contact, afspraak maken gaat heel moeizaam, poging tot bestelling annuleren lukte geen eens. Uiteindelijk bureau ontvangen, bleek een andere dan verwacht te zijn dit meteen aan de monteur laten... Toon meer
Ik heb bij SitRight een StandUp bureau gekocht. Kort daarna ook een Therapod stoel. Daarbij werd me duidelijk dat SitRight verder gaat dan dingen verkopen. In deze tijd waar alles via onduidelijke... Toon meer
Op 2 juni stoel online besteld. Na een technische fout in de administratie, helaas 3 weken moeten wachten. De technische fout bleek pas na 2 weken. Welgemeende excuses voor de lange wachttijd en bov... Toon meer
Gekocht via ibood, de afhandeling kwam snel via SitRight. De levering was netjes volgens afspraak en de stoel netjes op de plek afgeleverd. Jammer dat daarna 2x een gasveer vervangen moest worden omda... Toon meer
SitRight zet zich in om goede ergonomische stoelen, (zit-sta) bureaus en de bijbehorende kennis van afwisseling en natuurlijke ondersteuning voor iedereen (thuis) toegankelijk te maken. Zit energiek, gezond en comfortabel: creëer jouw perfecte thuiswerkplek met de SitRight bureaustoelen én bureaus.
Brabantse Turfmarkt 22D, 2611 CN, Delft, Nederland
- info@sitright.nl
- sitright.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Indicatie van verwachte leverdatum mag na een maand wel gecommuniceerd worden
Stoel en scherm besteld op 2 of 3 Januari. Van de stoel kreeg ik vrij snel een leverdatum en deze is ondertussen binnen. In de mail waar de leverdatum van de stoel stond, stond ook dat ik voor de ict accessoires binnenkort een aparte track en tracre zou krijgen. Echter heb ik hier nog steeds geen bericht van (zijn bijna een maand verder). Ondertussen heb ik ook een mail gestuurd /contactformulier ingevuld op 12 Januari om te vragen of jullie al een indicatie hebben van de levertijd maar hier komt ook helemaal geen reactie op (zou je na 2,5 week toch wel mogen verwachten zou ik zeggen). Ik kan me voorstellen dat door alle ontwikkelingen in de markt de levertijd op dit moment vrij lang is en daar heb ik ook alle begrip voor, maar dat er vanuit jullie helemaal niks gecommuniceerd wordt over een verwachte leverdatum vind ik eigenlijk schandalig.
6/2: Gelukkig hebben ze naar aanleiding van deze review gelijk contact opgenomen, hun excuses aangeboden en heb ik de ict accesoires dezelfde week nog ontvangen.
Top bureaustoel met snelle levering
Snelle en nette bezorging tot aan huis, direct uit voorraad. Contact verliep ook bijzonder soepel. Bureaustoel bevalt erg goed, aanrader!
Slechte bureaustoel
Het is een mooie bureaustoel, maar niet heel duurzaam. De stof begint nu al te slijten en de gasveer zakt in. Dat vindt ik te snel na nog geen 2 jaar gebruik en kantoorkwaliteit belofte.
Aanpassing: Na mijn slechte review (**) werd er heel snel initiatief genomen om mijn probleem op te lossen dus goede service van SitRight.
mooie compacte bureaustoel voor een…
mooie compacte bureaustoel voor een mooie prijs.
Netjes en tijdig alles afgeleverd
Zeer fijne stoel (Active X) en zitervaring
Zeer fijne stoel (Active X) en zit ervaring.
Voor mij de beste bureaustoel waar ik tot nu toe op gezeten heb en merk dat ik niet gebroken achter de PC vandaan kom na een dag thuiswerken.
Via iBood gekocht voor een wat aantrekkelijker prijs. Snel geleverd (tot aan de deur op 1e verdieping met trap) en vriendelijke bezorger.
Naderhand wat vragen gesteld en die werden vlot en adequaat per mail beantwoord.
Zeker een aanrader als je een fatsoenlijke bureaustoel zoekt waar je langere periodes op kan zitten zonder er last van te krijgen. Natuurlijk is de rest eromheen ook van belang voor een goede ergonomie.
Kortom is dit een aanrader!
Firma "GÖED BEZIG
Snel kunnen leveren en bezorging in goed overleg en oude stoel mee retour genomen Hulde!
Gauw geleverd
Gauw geleverd, heel goed op de hoogte gehouden waar en wanner de bestelling was en geleverd zou worden
Prima stoel, goede service
Prima stoel, alleen jammer dat de gasveer binnen een jaar kapot was. Die is dan overigens wel kosteloos, heel snel en ter plaatse vervangen.
Lastig contact, wel goede opvolging
Armleuning was defect, pas na een week antwoord gekregen en bleek niet mogelijk om telefonisch contact te krijgen.
Wel vrij snel een nieuwe set armleuningen ontvangen.
Ergonomisch goede stoel
Zithouding is heel goed. Bekleding van de zitting zou iets voller mogen zijn.
Levering bureaustoelen
Bij de bestelling werd als levertijd 1-3 werkdagen. Na een paar dagen werd meegedeeld dat pas op de 5e werkdag geleverd zou worden. Op zich kwam het voor mij niet op een dag, maar deze gang van zaken is tegenwoordig schering en inslag. Uiteindelijk verliep de levering verder keurig, en ook de track en trace werkte prima. Stoelen bevallen ook goed.
serieuze reactie op feedback
Nadat ik duidelijk uit kon leggen waarom ik de levering van bureaustoel wat bezwaren had is het keurig afgehandeld. De handleiding werd meteen verzonden en het leveringsprobleem kon hen niet helemaal worden aangerekend, Ik heb het gevoel dat er erg serieus wordt omgegaan met de feedback.
SitRight Smart bureaustoel
SitRight Smart bureaustoel sinds januari 2021 in gebruik. Zeer fijne en goede bereaustoel. Zeer tevreden mee. In het begin had de bureaustoel een zakende gasveer. Dit is door SitRight bij mij thuis onder garantie opgelost. Dit zonder extra kosten om het bij mij thuis op te lossen. Zeer goede service!
hele fijne en goed instelbare stoel…
hele fijne en goed instelbare stoel keurig volgens schema geleverd
Stoel voldoet helemaal aan verwachting
Stoel is makkelijk instelbaar, zit goed en werd conform afspraak geleverd. Oude bureaustoel meegenomen, dus twee vliegen in een klap.
Super mooie stoelen
Super mooie stoelen, en erg functioneel. Ik ben blij met de aankoop