Toch snelle levering ondanks aanvankelijke leveringsproblemen. Schoenen voldoen prima en zien er ook nog eens goed uit; lijken op normale sneakers. Update: Helemaal eens met antwoord Sixtonwinkel. He... Toon meer
Keurig op de hoogte gehouden van de order die later kwam, via mail en later telefonisch door een enthousiaste hulpvaardige dame. De maat was te klein besteld en kon moeiteloos vervangen worden door... Toon meer
Gewoon een professionele winkel en een goede uitleg en hij weet waar hij over praat.
Sixton Peak heeft ruim 25 jaar ervaring in ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.
Oude Vlijmenseweg 190D, 5223 GT, 's-Hertogenbosch, Nederland
Vraagt klanten om een review
Prima begeleiding en advies bij aankoop veiligheidsschoenen. Prettig geholpen en niet te vergeten, goede kwaliteit en ruim aanbod.

Antwoord van Sixtonwinkel
Na een slechte ervaring te hebben gehad met deze winkel en dus daar ook een slechte review te hebben geschreven hebben zij contact gezocht met mij. De slechte ervaring die ik met ze had is hierdoor opgelost, en ik beveel deze winkel zeker aan bij andere mensen om hier schoenen te kopen. Daarom heb ik deze winkel in plaats van eerst 1 ster nu 5 sterren gegeven.

Antwoord van Sixtonwinkel
Snelle service, mooie site waar mooie duidelijke foto’s op staan.
Zeker een aanrader om weer terug te keren en wat te bestellen

Antwoord van Sixtonwinkel
Goede ervaring met deze online winkel! 2 paar besteld, de beste gehouden en 1 paar retour gestuurd. Gratis paar werksokken erbij!

Antwoord van Sixtonwinkel
Levering van producten is prima, service ook. Echter is de levertijd 3-5 werkdagen waardoor het voor tegenwoordige standaarden relatief lang duurt voor je de bestelde spullen in huis hebt. Zeker als je ook nog een keer moet ruilen voor een andere maat.

Antwoord van Sixtonwinkel
Goede voorlichting. Perfecte kwaliteit prijsverhouding en deze schoenen zitten als gegoten. Heel wat beter als die ik eerder bij de boerenbond had aangeschaft.

Antwoord van Sixtonwinkel
Super fijne schoenen. (Cuban boa)
Duurde even tot ze binnen kwamen maar werd daar netjes over geïnformeerd.
Zou hier zeker nog een keer bestellen als ze versleten zijn.

Antwoord van Sixtonwinkel
Uitstekende service en schoenen helemaal naar tevredenheid.

Antwoord van Sixtonwinkel
bestellen makkelijk maar levertijd te lang.
verder prima.

Antwoord van Sixtonwinkel
Uitstekende en vriendelijke service, uitstekende telefonische bereikbaarheid. De keuze in damesveiligheidsschoenen is beperkt, maar er zijn een aantal goede opties. De ondersteuning bij het zoeken van de juiste schoen is heel goed en uitgebreid. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

Antwoord van Sixtonwinkel
Duidelijke site en snelle levering. Klantenservice reageerd snel op vragen. Maatvoering schoenen is prima. Ik heb zelf 43 en een brede voorvoet. Deze schoenen in maat 43 passen perfect.
Update: Helemaal eens met antwoord Sixtonwinkel. Het is inmiddels mijn tweede paar. Ik draag ze nog net geen 24/7 i.p.v. mijn normale schoenen. Ben vooral blij met goede steun, hieldemping en bescherming van mijn lange tenen.

Antwoord van Sixtonwinkel
Werkschoenen geleverd volgens afspraak binnen 5 werkdagen, vriendelijk te woord gestaan via de telefoon.
Ik raad deze winkel zeker aan!

Antwoord van Sixtonwinkel
Bestelling was verkeerd bezorgd. Was niet jullie fout, maar van de bezorger.
Paar dagen later hersteld. Top!