Toch snelle levering ondanks aanvankelijke leveringsproblemen. Schoenen voldoen prima en zien er ook nog eens goed uit; lijken op normale sneakers. Update: Helemaal eens met antwoord Sixtonwinkel. He... Toon meer

Keurig op de hoogte gehouden van de order die later kwam, via mail en later telefonisch door een enthousiaste hulpvaardige dame. De maat was te klein besteld en kon moeiteloos vervangen worden door... Toon meer

Gewoon een professionele winkel en een goede uitleg en hij weet waar hij over praat.

1. Beschermkledingleverancier

Sixton Peak heeft ruim 25 jaar ervaring in ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

4,7

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

4,7

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima begeleiding en advies bij aankoop…

Prima begeleiding en advies bij aankoop veiligheidsschoenen. Prettig geholpen en niet te vergeten, goede kwaliteit en ruim aanbod.

22 augustus 2022

Antwoord van Sixtonwinkel

Fijn te horen Peter. Goede dingen hebben nog steeds tijd nodig. :-)

Goede ervaring en klantvriendelijk

Na een slechte ervaring te hebben gehad met deze winkel en dus daar ook een slechte review te hebben geschreven hebben zij contact gezocht met mij. De slechte ervaring die ik met ze had is hierdoor opgelost, en ik beveel deze winkel zeker aan bij andere mensen om hier schoenen te kopen. Daarom heb ik deze winkel in plaats van eerst 1 ster nu 5 sterren gegeven.

29 juli 2022

Antwoord van Sixtonwinkel

Fijn te horen Andre, en 5 sterren is dan weer heel erg fijn! We stoppen veel tijd in onze klanten en proberen de ervaringen zo positief mogelijk te maken. Fijn dat het probleem is opgelost, en zoals zo vaak draait het vaak om communicatie.

Veel loopplezier met de schoenen en de sokken :-)

Levering van producten is prima maar levertijd kan sneller

Levering van producten is prima, service ook. Echter is de levertijd 3-5 werkdagen waardoor het voor tegenwoordige standaarden relatief lang duurt voor je de bestelde spullen in huis hebt. Zeker als je ook nog een keer moet ruilen voor een andere maat.

15 juni 2022

Antwoord van Sixtonwinkel

De levertijden kunnen soms ook nog langer zijn als de 2 tot 5. We reageren daar dan wel snel mogelijk over. Onze uitgang is om goede kwaliteit werkschoenen te leveren en dat proberen we goed te doen. Met lopen op comfortabele veiligheidsschoen schoenen verdien je 'de tijd' dubbel en dwars terug met veel loopplezier.

Goede voorlichting

Goede voorlichting. Perfecte kwaliteit prijsverhouding en deze schoenen zitten als gegoten. Heel wat beter als die ik eerder bij de boerenbond had aangeschaft.

13 juni 2022

Antwoord van Sixtonwinkel

Dat is het precies Jean Pierre. Sixton Peak veiligheidsschoenen, voor een beter loopcomfort.

Netjes op de hoogte gehouden ivm vertraging.

Super fijne schoenen. (Cuban boa)
Duurde even tot ze binnen kwamen maar werd daar netjes over geïnformeerd.
Zou hier zeker nog een keer bestellen als ze versleten zijn.

31 mei 2022

Antwoord van Sixtonwinkel

Goed werk heeft soms tijd nodig :-)

Door de enorme goede reacties zijn sommige maten niet altijd voorradig en worden deze weer bijgemaakt. Zodra we dit zien in de bestelling nemen we contact op wat de klant wil.

Uitstekende service en schoenen…

Uitstekende service en schoenen helemaal naar tevredenheid.

5 mei 2022

Antwoord van Sixtonwinkel

Service vinden wij zelf belangrijk en daarom helpen wij onze klanten net zoals wij zelf ook geholpen zouden willen worden!

Een mooie spreuk voor op een tegeltje. :-)

Goed geregeld.

Nu wel alles goed geregeld in goed overleg.

14 april 2022

Hi Ruud,

Gelukkig met goede communicatie kunnen we de wereld redden. :-)

Fine dag!
----

ik snap je reactie maar op de betreffende bezorgers hebben we geen invloed. Wij doen ons uiterste best op alles goed te doen, en als het pakket de deur uitgaat moeten we het uit handen geven en dat gaat 99% goed gelukkig. We hebben direct contact gehad op het moment dat het zichtbaar was dat de zending niet kon worden afgeleverd.

Het is jammer dat wij afgerekend worden op de fouten van een vervoerder, maar zo werkt het eenmaal. Uiteraard zullen wij zorgen dat de schoenen alsnog geleverd gaan worden, als u dat nog wil. Helaas kreeg ik u niet te pakken.

Mike Koudijs

Goede kwaliteit schoen

Goede kwaliteit schoen, goede prijs .

Levering was ook oke ..

13 april 2022

Antwoord van Sixtonwinkel

Inderdaad det is Sixton, een juiste prijs kwaliteit verhouding. Veel loopplezier!

bestellen makkelijk maar levertijd te…

bestellen makkelijk maar levertijd te lang.
verder prima.

12 april 2022

Antwoord van Sixtonwinkel

Dank voor je positieve feedback. De die je gekozen had schoenen zijn de nieuwste modellen binnen Sixton. Inderdaad was de levertijd langer als vermeld, maar door het succes op de nieuwe collectie worden deze schoenen veel verkocht.

Deze waren voorradig maar moesten uit de fabriek komen, en hebben dat dezelfde dag gemeld.

Beperkt aanbod damesveiligheidsschoenen

Uitstekende en vriendelijke service, uitstekende telefonische bereikbaarheid. De keuze in damesveiligheidsschoenen is beperkt, maar er zijn een aantal goede opties. De ondersteuning bij het zoeken van de juiste schoen is heel goed en uitgebreid. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

24 maart 2022

Antwoord van Sixtonwinkel

Ook met damesschoenen kunnen de wensen vaak invullen bij Sixtonwinkel. Dames hebben doorgaans een smallere leest en onze dames schoenen dus ook. En dan al vanaf maat 35!!

Veel loop plezier Astrid!

Perfecte schoenen

Perfecte schoenen, inlopen is niet nodig.

22 maart 2022

Antwoord van Sixtonwinkel

Inderdaad, de schoenen prettig en hebben direct een goed loopcomfort. Veel loopplezier met de werkschoenen!

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering. Klantenservice reageerd snel op vragen. Maatvoering schoenen is prima. Ik heb zelf 43 en een brede voorvoet. Deze schoenen in maat 43 passen perfect.

14 maart 2022

Snel en goed.

Update: Helemaal eens met antwoord Sixtonwinkel. Het is inmiddels mijn tweede paar. Ik draag ze nog net geen 24/7 i.p.v. mijn normale schoenen. Ben vooral blij met goede steun, hieldemping en bescherming van mijn lange tenen.

28 februari 2022

Antwoord van Sixtonwinkel

De werkschoenen van Sixton zien er uit als Sneakers, maar belangrijker nog, ze lopen ook net zo lekker. Dit is ook de opmerking die we het meeste horen op het moment dat iemand Sixton Schoenen past.

Werkschoenen geleverd volgens afspraak…

Werkschoenen geleverd volgens afspraak binnen 5 werkdagen, vriendelijk te woord gestaan via de telefoon.
Ik raad deze winkel zeker aan!

22 februari 2022

Antwoord van Sixtonwinkel

Fijn te horen, we doen ons best en het is fijn te terug te zien dat het ook aankomt bij de klant.

Bestelling was verkeerd bezorgd

Bestelling was verkeerd bezorgd. Was niet jullie fout, maar van de bezorger.
Paar dagen later hersteld. Top!

15 februari 2022

Antwoord van Sixtonwinkel

Fijn te horen Wim, veel plezier met je schoenen.