Fantastisk personale
Altid hjælpsomme og virkelig god vejledning. De er top professionelle og kan altid hjælpe med at finde de helt rigtige gaver. De ved virkelig ALT om deres produkter og udvalget er fantastisk.
Vi er en meget velassorteret vin -og speciel butik beliggende i den skønne havneby Skælskør. Vi lægger meget vægt på en god, faglig betjening og med servicen i højsædet. Vores store specielle udvalg indenfor flere områder såsom vin, whisky, rom, kaffe, the , delikatesser og chokolade trækker folk hertil langtvejs fra. Hele udvalget kan ses i skønne ny istandsatte lokaler , ialt ca. 500 kvardratmeter. Især vores kæmpe udvalg i Portvin, som er et af Danmarks største, og det store udbud i Klassificeret Bordeaux- vin i alle prisklasser, får folk til at spærre øjnene op, nede i den flotte nye kælder.
Algade 6-8, 4230, Skælskør , Denemarken
Kontaktede dem telefonisk fra anden landsdel, og fik en virkelig god rådgivning, service og pris. Godt udbud af specialister. Ydermere en fornem fleksibilitet ift. levering.
Altid smilende og kompetent betjening !
Dejligt sted
- altid en fantastisk service af kompetent personale, der vejleder om vinhandlens mange forskellige kvalitetsvarer- stor fornøjelse at være kunde der
Vestsjællands bedste vinforretning!
Kæmpe udvalg af både vin, rom, whiskey samt diverse lækkerier.. Generelt rigtig høj kvalitet på alle parametre.
Altid god service og høflig betjening.
Kommer helt klart tilbage igen 😊
Professionel og personlig betjening. Dejlig atmosfære i butikken. Super vinsmagnings og whiskeysmagnings arrangementer
Super service og altid hjælpsom til at besvare spørgsmål omkring vin mv.
Altid smilende og hjælpsomt personale! Stort udvalg