Bestelling, verwerking en levering verliepen heel vlot. Ook vervanging van een te klein besteld product verliep zonder probleem. Duidelijke website en goede producten. Zeer tevreden
Skatepro is echt absoluut niks veranderd tegenover vroeger… Nog altijd de meest kansloze klantendienst die simpelweg nooit antwoord, een label laten veranderen naar een label zonder kosten omdat je al... Toon meer
Super rugzakje, vandaag voor het eerst echt gebruikt. Mijn noren passen erin dankzij de klittenbandjes goed gefixeerd en dan de klep eroverheen. In rugzakje blijft dan nog genoeg ruimte voor therm... Toon meer
Product werd snel en volledig geleverd. Heb de skates al enkele keren gebruikt, en lijken tot nu toe zeer kwalitatief. De botten zijn wel wat aan de zware kant, maar dit is voor stuntskates niet ve... Toon meer
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Altijd snel verzonden en bied alles wat mijn BMX nodig heeft.
Een prima board voor onze startende kids, ze konden er meteen mee overweg. Meegenomen was de supersnelle levering.
Top skateboard, snelle levering en super service!
Vriendelijke medewerkers die vlot reageren en ook relax zijn in omgang.
Zoonlief had een aantal verkeerde onderdelen gekocht, navraag gedaan en in no time op goede spoor gezet. Top service!

Antwoord van SkatePro
De vrijdag besteld, de maandag al geleverd.
Mijn zoon is in de wolken met de coole banden op zijn bmx. Hij heeft ze er zelf opgelegd, kon niet wachten tot ik thuis was.
Degelijk product
Snel geleverd, correct
Wegens fout aan skates, geretourneerd. Is vlot verlopen.
Nieuwe skates besteld
Alles perfect verlopen
Vlotte bestelling, perfecte communicatie en snelle levering!
Het gratis t-shirt erbij maakte mijn jarige dubbel blij!
Online betalen blijft vervelend.
Redirect naar eigen Bankcontactapp zou echt veel beter zijn.
Verpakking van te verzenden goederen is ook ondermaats, gaten in de doos.
Gelukkig niets beschadigd.
Top dochter is blij , papa blij
Dochter Mila doet het graag en ik ook !!!
Service kwaliteit en prijs top
Elke dag staan we erop ondanks de zware cal van papa blijven we ermee gaaan !!!!
We love it !!! Blijf zo voort doen en zeker weten dat ik nog meer bestel !
Gekochte producten snel ontvangen, retour-procedure makkelijk en zonder problemen
Gekocht voor feestje, kwam normaal op maandag toe, is dan verlaat naar vrijdag na het feestje, maar uiteindelijk pas maandag na het weekend geleverd.

Antwoord van SkatePro