Skinzline

Alweer een mailtje gekregen om mijn Klachten toe te lichten en om foto’s te sturen. Dat heb ik inmiddels vele keren gedaan maar de klantenservice van dit schurkenbedrijf zegt steeds dat ik naar het... Toon meer

Ik heb een ventilator besteld, deze na 6 weken ontvangen en ik wil het product retourneren. Niemand beantwoordt meer e-mails. Een bedrijf van allerlei soorten Ik raad af om via deze website te kopen.... Toon meer

Het bestelde en betaalde artikel Ekstern Harddisk 4 TB. USB-c. is niet aangekomen in tegenstelling tot uw bewering dat het artikel op het opgegeven adres is afgegeven. Een jungle aan opdrachte... Toon meer

Waardeloos bedrijf, krijg gewoon mijn geld niet terug! Ben al maanden aan t mailen. Pakketje voor veel geld terug gestuurd maar mijn geld storten ze niet terug. Bestelling van 11 april en nu is het... Toon meer

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

143 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Badkleding niet te ruilen

Allereerst kwam het pakket uit China en niet uit Nederland. Doordat het van ver kwam kwam het voor mij te laat. Ik had doorom een ander badpak gekocht in de winkel.
Het pakketje kwam aan in een aliexppress zak. Ik heb de zakjes van de badpakken niet eens geopend omdat ik ze niet meer nodig had.
Toen bleek dat ik zelf de verzendkosten moest betalen en via de mail een aanvraag moest doen voor retourneren.
Ik kreeg te horen dat ze ondanks bovenstaande redenen mij geen retour sticker zouden geven in verband met hygiëne.
Dit staat nergens vermeld en is wel een heel gemakkelijk manier om zich ervan af te maken.
Ik denk dat dit bedrijf het zelf niet terug kan sturen naar China en de klant opschepen met badkleding die ze niet willen.
Geen aanrader dit bedrijf!!!!

11 juni 2025

Koop geen badkleding !!!! Kan niet retour !!

Als je badkleding koopt en wilt retourneren kan dat niet : Helaas kunnen we hygiëneproducten, zoals badkleding, niet retourneren. Dit is een standaard beleid dat we hanteren om de gezondheid en veiligheid van al onze klanten te waarborgen. We begrijpen dat dit misschien niet duidelijk genoeg is vermeld op onze website, en we waarderen uw feedback hierover. We zullen dit zeker meenemen om onze communicatie te verbeteren. Dussssssss....

10 juni 2025

Oplichters!!

Oplichters!!! BESTEL HIER NIET!!!! Heeft meerdere weken geduurd voor de bestelling van 1 product binnen was. Ze nemen, zelfs onder juridische dwang, geen retouren aan en vermijden een rechtvaardig retourproces. Dit “bedrijf” is een dief van je portemonnee.

6 juni 2025

Bestelling nooit gehad, mijn geld ook niet!

Ik heb in februari een bestelling geplaatst, maar helaas zonder succes. Mijn pakket is ergens anders bezorgd. Nadat de koerier onderzoek had gedaan, bleek het een fout van hen te zijn geweest. Ik heb weer contact opgenomen en bewijs gestuurd, maar toch hebben ze besloten om mijn geld niet terug te geven. Ik zou dit bedrijf aan niemand aanbevelen. 1 ster is zelfs teveel

17 april 2025

Troep

Troep. De sandalen leken wel van papier en plastic. Niets orthopedisch en te klein. Bedrijf zegt locatie in Utrecht maar duidelijk zo'n goedkoop pakket uit China.

5 juni 2025

Prutbedrijf
Ik deel alle reviews die al gegeven zijn. Volledig onbetrouwbaar bedrijf. Geven geen retour ondanks de info op de website. 40euro kwijt aan slechte kwaliteit producten. Bieden 20% korting aan bij volgende aankoop ondanks je blijft herhalen dat je gewoon je geld terug wil.
NIET KOPEN BIJ DIR BEDRIJF! Het is pure diefstal.

2 juni 2025

Prutbedrijf

Ik deel alle reviews die al gegeven zijn. Volledig onbetrouwbaar bedrijf. Geven geen retour ondanks de info op de website. 60 euro kwijt aan slechte kwaliteit producten. Bieden 20% korting aan bij volgende aankoop ondanks je blijft herhalen dat je gewoon je geld terug wil.
NIET KOPEN BIJ DIR BEDRIJF! Het is pure diefstal.

29 mei 2025

60 euro in de vuilbak

Pakje nooit geleverd maar volgens de track code zou hij geleverd zijn op een moment dat ik niet thuis was. Is niet bij de buren, ColisPrive helpt me ook niet dus ben gewoon 60 euro kwijt.

27 mei 2025

Misleiding over niet goed - geld terug

Ik moet minimaal 1 ster geven omdat minder niet kan.
Ik kocht een bh en op de site stond bij dit product: 30 dagen bedenktijd: niet goed geld terug.
Dr bh was van twijfelachtige kwaliteit en had een rare pasvorm, totaal geen support.
Je moet een mail sturen om een retour te melden. Je krijgt dan een mail met een hoop mooie praatjes hoezeer ze tevreden klanten willen, maar mooi dat ik de bh niet kon retourneren (om hygiënische redenen), ik kon een tegoedbon krijgen voor 20% van de waarde van het product. Mooi verdienmodel, ik bestel nooit meer wat hier en raadt iedereen af hier te kopen.

20 mei 2025

Zeeeer slecht!!!!

Zeeeer slecht, ik heb een bestelling gedaan van een strapless bh. Nou ik pas hem voor geen meter en het is gewoon China spul wat voor geen meter zit. Voor €34,95 bullsh*t. Nu vraag ik om een retour en dan kan opeens niet hoor. Staat nergens dat je een strapless bh niet terug kan sturen op de website. Heb tot op heden geen mailtje meer terug gekregen. Dus net een nieuw mailtje gestuurd. Ik ben benieuwd hoe het af loopt maar ik wil hoe dan ook mijn geld terug. KOOP HIER NIKS! Scam scam scam!!

20 mei 2025

Is geen eens 1 ster waard 2 verkeerde…

Is geen eens 1 ster waard 2 verkeerde bestellingen gekregen, en nemen geen retour aan. En hebben soortvan opeens een beleid dat niet eens tussen de regels van retourneren staat willen soortvan 20 procent korting geven terwijl ik mijn geld terug wil. Vieze honden dat ze zijn bestellen ze via shein of ergens anders en sturen ze door

16 mei 2025

SLECHTE KLANTENSERVICE! Geven je geld niet terug bij retour

SLECHTE KLANTENSERVICE!

Al een maand mail verkeer gaande over mijn bestelling 1909 die ik heb terug geretourneerd naar China. Bij de douane in China hebben ze aanvullende gegevens nodig van de ontvanger, die krijgen ze niet te pakken, of willen inklaringinstructies van de webshop maar de klanten service van SKINZLINE werkt niet mee! Geven NIET de gegevens die je nodig hebt zodat je retourproces soepel kan verlopen!! ECHT ONGELOVELIJK DIT! IK HEB 187 EURO BETAALD VOOR MIJN BESTELLING INCLUSIEF 55 EURO VOOR RETOURLABEL! HET KAN ZE ECHT GEEN MOER SCHELEN. EN DAN PROBEREN OVER TE HALEN OM HET PRODUCT TE BEHOUDEN DMV EEN NIEUWE TE VERSTUREN TERWIJL IK DUIDELIJK HAD GEMAAKT DAT HET EEN VERKEERDE BESTELLING WAS GEWEEST!. NOOIT HIER BESTELLEN! HEB ER GEEN VERTROUWEN MEER IN DAT IK OOIT MN GELD TERUG GA KRIJGEN HELAAS

16 mei 2025

Product lijkt niet op het plaatje en retourneren onhandig

Je krijgt niet geleverd wat ze tonen op de foto en het is moeilijk om een retour aan te melden. Je krijgt uiteindelijk een adres aangeleverd en moet hen dan een bewijs van versturen gaan sturen in de hoop dat het goed komt. Kosten zijn dan dus ook voor eigen rekening. Beetje omgekeerde wereld van service verlenen.. Ben benieuwd of ik mijn geld terug ga zien. Heb er eerlijk gezegd een hard hoofd in.

28 april 2025

Grote oplichters

Grote oplichters. Spul is precies hetzelfde als wat SHEIN levert en SHEIN levert ook nog sneller dan skinz line.
Had duidelijk in de mail aangegeven dat ik het product voor een bepaalde dag nodig had, als dit niet zou lukken dan had ik dit product niet meer nodig. Product kwam veel te laat aan en voordat het aankwam had ik al gemaild dat ik geen behoefte meer had aan het product. Kreeg als antwoord dat dat geen probleem was en dat ik het kon retourneren na ontvangt. Eenmaal product ontvangen en retourneren was niet meer mogelijk?? Kon wel een kortingscode krijgen voor de volgende bestelling. Never dat ik hier nog ooit iets ga bestellen.

23 april 2025

Bestel hier niet

Bestel hier niet! Heel duidelijk de retourvoorwaarden gelezen, maar puntje bij paaltje kan het opeens niet. Slaat natuurlijk nergens op.

8 april 2025

Vreselijke slechte service!

Vreselijke slechte service!
Bestel een product, ik kijk specifiek naar de retour voorwaarden. Bij levering blijkt het niet naar wens te zijn (ongedragen) en het kan niet worden geretourneerd want het gaat om een 'hygieneproduct'. Nergens staat dit op de site aangegeven bij dit product.
Goed opletten, mijn ervaring: niet meer bestellen!

Daarnaast is de enige tegemoetkoming die ze willen geven een 'cadeaubon' van 20% (8,-) als oplossing.

Deze oplossing heeft er voor gezorgd dat ik op deze manier hier helaas niet meer ga bestellen!

Ik zou echt goed oppassen voordat je hier wat besteld.

Wat een verschil met andere sites (waar de service tenminste goed is) Tip voor andere merken zoals hun producten: Creamy! (Super goede service en tegemoetkoming wanneer het product niet helemaal naar wens is)

8 april 2025