Świetna obsługa pod względem dobraniem odpowiednich opon szybka wysyłka.OponyYokohama Advan Fleva V701 215/45 R17 bardzo ciche na suchej nawierzchni bardzo dobrze się trzymają na mokrej jeszcze nie s... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Opony dobrze opisane na stronie sklepu, do wglądu wszystkie parametry + opinie użytkowników, bezproblemowo zamówione i opłacone a na następny dzień już był u mnie kurier z dostawą.
Kupiłem opony zimowe YOKOHAMA i muszę powiedzieć że są perfekcyjne ciche jak na zimówki dobre na oblodzony asfalt i mają atrakcyjny wygląd Cena jaką zapłaciłem w SklepOpon była bardzo dobra strona też... Toon meer
Zamówienie zrobione 10.05. przyszły 21.05 Opony przyszły całe w błocie, porysowane, ze zdartym bieżnikiem. Ogólnie jakby były używane do testów kaskaderskich w puszczy białowieskiej. Opony z de... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Sklepopon.com to jeden z największych sklepów internetowych z oponami w Europie Środkowo-Wschodniej, z siedzibą w Krakowie. Firma działa od 1994 roku (korzenie sięgają lat 80.), oferując szeroki wybór opon samochodowych, motocyklowych i 4x4 – od premium po ekonomiczne, z szybką dostawą i montażem.
Contactgegevens
Cementowa 10, 31-983, Kraków, Polen
- 123760930
- bok@sklepopon.com
- sklepopon.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Profesjonalne doradztwo
Odbiór osobisty, więcej nie opiszę. Wszystko OK!
Szybkie załatwienie sprawy
Szybkie załatwienie sprawy, łatwa strona w obsłudze, dobre ceny
Świetny serwis !
Katastrofa
Zamówienie zrobione 10.05. przyszły 21.05
Opony z demontażu.
Brak oznaczeń na oponach
I to wszystko za 2640 zł za komplet.
Totalne dno! Nigdy więcej z tej firmy nic nie zamówię.
Polecam tego sprzedawcę
Konkurencyjna cena opon, profesjonalne doradztwo sprzedawców, krótki termin dostawy
Super opony.
Super doradztwo w wyborze opon
Super doradztwo w wyborze opon, zwłaszcza do samochodu jazda w terenie, szybka dostawa.
Do samochodu osobowego dostawa także sprawna. Konkurencyjne ceny.
Zadowolona
Szybka dostawa. Towar zgodny z oczekiwaniami. Kompatybilność na poziomie towar usługa.
Szybko i sprawnie
Wszystko na najwyższym poziomie
Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam
OPONY LETNIE 205/55R16 Pirelli CINTURATO P7 91V
Opony ściągają. Auto z 2021r, 80 tys przebiegu, serwisowane, proste itd. Na innych oponach jest ok. Na pirelli kierownica krzywo i ściąga. Słabo jak na tą cenę. 4x OPONY LETNIE 205/55R16 Pirelli CINTURATO P7 91V.
Nick na Allegro SMA_Pirelli - "oficjalny sklep Pirelli"
Realnie jest to firma sklepopon.pl / Entis
bardzo dlugi czas oczekiwania na…
bardzo dlugi czas oczekiwania na brakujaca opone i odpowiedzi polowiczne typu "czekamy na podpwiedz od magazynu" nie wnoszacej zadnej konkretnej informacji dot terminu realizacji zamowienia
Łatwość zamówienia
Łatwość zamówienia, szybka wysyłka, korzystna cena.
Szybki czas realizacji. Konkurencyjne ceny
Szybki czas realizacji. Konkurencyjne ceny.Polecam w stu procentach
Szybka dostawa w terminie.
Szybka dostawa w terminie, konkurencyjne ceny, opony spełniają moje oczekiwania
Opony dokładnie takie jakie były…
Opony dokładnie takie jakie były zamawiane - w szczególności rok produkcji jak w zamówieniu, dostarczone na czas.
Szybko, sprawnie, w super cenie
Szybko, sprawnie i w dodatku w super cenie
Szybko i uczciwie
Szybko i uczciwie. Polecam zakupy w tym sklepie.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.