Miałem problem z jednym z zakupionych kompletów opon, ale sklep bardzo rzeczowo i polubownie podszedł do reklamacji. Zorganizowano odbiór reklamowanych opon kurierem, a po ich przyjęciu zwrot środkó... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Do realizacji zamówień w zasadzie nie mam uwag, chociaż niekiedy są nieco dłuższe od deklarowanych terminów i pozostają w zawieszeniu bez informowania klienta. Największe zastrzeżenia mam do funkcjo... Toon meer
wszystkie moje wybory opon i przebieg procesu dostawy wybranych opon były bardzo, bardzo przemyślane i udane, za całokształt procesu kupno-dostawa jestem bezgranicznie wdzięczny zespołom sklepopon.pl... Toon meer
Zdecydowanie nie polecam. Zakupiłem opony fabrycznie wadliwe (bicie promieniowe 145 N potwierdzone testem drogowym Hunter RoadForce, silny rezonans). Sklep zamiast rzetelnie podejść do tematu, wydał s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Sklepopon.com to jeden z największych sklepów internetowych z oponami w Europie Środkowo-Wschodniej, z siedzibą w Krakowie. Firma działa od 1994 roku (korzenie sięgają lat 80.), oferując szeroki wybór opon samochodowych, motocyklowych i 4x4 – od premium po ekonomiczne, z szybką dostawą i montażem.
Contactgegevens
Cementowa 10, 31-983, Kraków, Polen
- 123760930
- bok@sklepopon.com
- sklepopon.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Szybki czas realizacji. Konkurencyjne ceny
Szybki czas realizacji. Konkurencyjne ceny.Polecam w stu procentach
Szybka dostawa w terminie.
Szybka dostawa w terminie, konkurencyjne ceny, opony spełniają moje oczekiwania
Opony dokładnie takie jakie były…
Opony dokładnie takie jakie były zamawiane - w szczególności rok produkcji jak w zamówieniu, dostarczone na czas.
Szybko, sprawnie, w super cenie
Szybko, sprawnie i w dodatku w super cenie
Szybko i uczciwie
Szybko i uczciwie. Polecam zakupy w tym sklepie.
Bezproblemowo.
zamówiony towar zgodny z zamówieniem
zamówiony towar zgodny z zamówieniem, dostarczono sprawnie, zgodnie z ustaleniami, z pewnością jeszcze skorzystam
miła i pomocna w wyborze opon
miła i pomocna w wyborze opon, dalszych usługach osoba w sklepie
Zamówienie zrealizowane w krótkim…
Zamówienie zrealizowane w krótkim czasie,
ceny konkurencyjne, polecam.
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, super ceny, towar zgodny z opisem!
Kurier odmówił dostarczenia opon w…
Kurier odmówił dostarczenia opon w wybranym dniu (który zaznaczyłem przy zakupie). Nie ma możliwości wybrania innego kuriera :/
Bardzo dobry kontakt
Bardzo dobry kontakt. Wszystko zgodnie z opisem. Szybka dostawa
Świetna obsługa pod względem dobraniem…
Świetna obsługa pod względem dobraniem odpowiednich opon szybka wysyłka.OponyYokohama
Advan Fleva V701 215/45 R17 bardzo ciche na suchej nawierzchni bardzo dobrze się trzymają na mokrej jeszcze nie sprawdzałem ale w opiniach kupujących też dobrze sobie radzą syn bardzo zadowolony dziękuję i pozdrawiam. Życzę wszystkim szerokiej drogi
Miła i sprawna obsługa a przede…
Miła i sprawna obsługa a przede wszystkim znakomita jakość opon chińskich .
Kupiłem opony zimowe YOKOHAMA i muszę…
Kupiłem opony zimowe YOKOHAMA i muszę powiedzieć że są perfekcyjne ciche jak na zimówki dobre na oblodzony asfalt i mają atrakcyjny wygląd Cena jaką zapłaciłem w SklepOpon była bardzo dobra strona też jest intuicyjna a i zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie zaznaczyć też muszę że zdecydowałem się na zakup w tym sklepie ponieważ mają opcję za pobraniem która jest dla mnie istotna przy większych zakupach Miło też było otrzymać prezent w postaci kosmetyków samochodowych ogólnie rzecz ujmując to sklep godny polecenia i letnie opony kupię tutaj 🙂 polecam zadowolony klient 😁👍
Zawodowy sprzedawca samochodów
Kupiłem kilka kompletów opon, nigdy nie było problemów. Szybka dostawa, konkurencyjne ceny, dobry wybór.
MMC Pozdrawiam
szybka przesyłka,znakomita jakość opon
Ceny opon są dobre
Ceny opon są dobre, choć jeżeli chodzi o dostarczenie to tu był mały problem, powinienem je dostać na drugi dzień tak było we wiadomości niestety dostałem po dwóch dniach i musiałem przekładać wizytę u wulkanizatora z czego nie był zadowolony.
Dit is Trustpilot