Op zich vriendelijk personeel en mooie doeltjes. Echter, hebben we een aantal dagen voor de verjaardag van onze zoons doeltjes besteld, ze konden op tijd leveren werd er gezegd en de bestelling zou in... Toon meer

Waardeloos, 1 druppel water en de grip is totaal weg. Lijkt wel of er zeep over de handschoenen heen is gegoten.

Voor eerste keer besteld. Had na de opgegeven levertijd nog niets ontvangen. Gemaild, bleek de drukker op vakantie te zijn. Dus zou paar weken langer duren. Echter kreeg ik paar weken later telefo... Toon meer

Zeer tevreden over Skor. Had twee doeltjes besteld voor onze kleindochter haar verjaardag. Helaas liet de bezorging het afweten. Maandag gebeld met Skor en die stuurden meteen twee doeltjes plus een... Toon meer

1. Sportkledingwinkel

Bij SKOR Sports staan we garant voor de hoogste kwaliteit. Al 20 jaar lang zijn wij gek op voetbal en voorzien we grote clubs zoals Ajax, Feyenoord en PSV van voetbaldoelen, doelnetten en dugouts. Ook gemeenten en amateurclubs maken volop gebruik van SKOR Sports producten uit eigen fabriek. Dankzij onze webshop op SKOR.nl kunnen we ook jou voorzien van de beste hardware, voetballen, keepershandschoenen en scheenbeschermers.

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

1 september 2025
Logo SKOR

Antwoord van SKOR

Beste Roger,

Bedankt voor je bericht en vervelend om te horen dat je dit probleem ervaart. Keepershandschoenen dienen altijd eerst met de hand te worden gewassen voordat je ze in gebruik neemt. In het latex zit namelijk een beschermend middel dat voorkomt dat het uitdroogt. Dit zou de klacht kunnen verklaren.

In de onderstaande video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de handschoenen kunt pre-washen. We horen graag of dit het probleem voor je oplost. Mocht dat zo zijn, dan zouden we het erg waarderen als je je review wilt aanpassen.

Keepershandschoenen pre-washen:

Leuke site, goede artikelen en top service!

Ik had voor mijn zoon keepershandschoenen gekocht maar deze waren te groot. Contact gezocht, keurig een mail gehad met retouradres en binnen 5 dagen had ik de goede maat plus een paar extra handschoenen! Super leuk en attent natuurlijk. Goede en vriendelijke service en betrouwbaar want dat moet je tegenwoordig maar afwachten of dat zo is. Ook daarna (na de bestelling) nog een mail gehad hoe de bestelling was ervaren/gelopen of alles in goede orde was ontvangen. Ik ben dik tevreden.

16 januari 2025

Retour, maar geld terug duurt heel lang

Keeperhandschoenen voor mijn dochter besteld. Vrijsnel geleverd,maar helaas,voor haar niet de juiste pasvorm. Retouren vind ik wel lastiger,moet eerst formulier invullen, soort van toestemming vragen om retour te sturen. Duurde paar dagen voor ik retour toestemming en formulier kreeg. is wel gelukt en retour gestuurd,maar.... Tel bevestiging gehad dat ze netjes retour waren 26 april ontvangen en alles in orde. Alleen nu nog steeds geld niet terug gestort.
Net maar weer gebeld. Dame aan de lijn zei dat ze er achteraan ging dat het vandaag nog gestort gaat worden. Ben heel benieuwd. Aan de mensen die ik aan de telefoon gehad heb, ligt het in deze niet, waren heel vriendelijk en behulpzaam. Maar denk dat de finance wel ff wat beter moet gaan opletten.

25 mei 2023

goede ervaring.

goede ervaring.
Graag mogelijkheid om op rekening te kopen.
penningmeester vereniging moet nu omslachtige handelingen doen.

4 oktober 2022

Zeer goed materiaal en top site

Zeer goed materiaal en gebruik de ballen en keepershandschoenen al vanaf het begin. Vond het destijds al goed maar inmiddels is het zelfs top kwaliteit. Ook de site en het uiterlijk heeft een geweldige ontwikkeling gemaakt.

11 september 2022

SKOR : vreemde AV, dure verzending

Laat ik vooropstellen dat de produkten kwalitatief in orde zijn. Maar de verzendkosten zijn wel heel hoog. Een paar sleeves voor scheenbeschermers kost €5,95 en dan komt er voor de verzendkosten €9 bij. Bovendien worden ze in een grote doos verzonden, terwijl ze in een envelop door de brievenbus zouden passen.

Verder zijn de algemene voorwaarden van SKOR niet gemaakt voor consumentenrecht. Ik vermoed dat deze AV bij een geschil door de rechter inhun geheel aan de kant geschoven zullen worden omdat ze onredelijk bezwarend zijn.

Er staan hele gekke dingen in, maar ook zaken die in de praktijk problemen kunnen opleveren.

Zo is in artikel 5 sub 5 en sub 6 vastgelegd dat bestelde goederen geacht worden in de macht van de klant te zijn voor rekening en risico van de klant zijn, zodra SKOR heeft gemeld dat ze klaar staan voor verzending.

Deze bepaling is echter in strijd met artikel 7:11 BW en zal daarom door iedere rechter aan de kant worden geschoven.

(art, 7:11 BW: "Bij een consumentenkoop waarbij de zaak bij de koper wordt bezorgd, is de zaak voor het risico van de koper vanaf het moment dat de koper of een door hem aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de zaak heeft ontvangen.")

8 september 2022
Logo SKOR

Antwoord van SKOR

Beste, dank voor je uitgebreide review! We hebben onze algemene voorwaarden bekeken en zien dat het inderdaad niet conform consumentenkoop is. We gaan dit zo spoedig mogelijk aanpassen. Als dank dat je de fout hebt ontdekt, zouden wij je graag wat willen opsturen. Zou je een mailtje naar marketing@skor.nl kunnen sturen?