Waardeloos, 1 druppel water en de grip is totaal weg. Lijkt wel of er zeep over de handschoenen heen is gegoten.
Voor eerste keer besteld. Had na de opgegeven levertijd nog niets ontvangen. Gemaild, bleek de drukker op vakantie te zijn. Dus zou paar weken langer duren. Echter kreeg ik paar weken later telefo... Toon meer
Bij SKOR Sports staan we garant voor de hoogste kwaliteit. Al 20 jaar lang zijn wij gek op voetbal en voorzien we grote clubs zoals Ajax, Feyenoord en PSV van voetbaldoelen, doelnetten en dugouts. Ook gemeenten en amateurclubs maken volop gebruik van SKOR Sports producten uit eigen fabriek. Dankzij onze webshop op SKOR.nl kunnen we ook jou voorzien van de beste hardware, voetballen, keepershandschoenen en scheenbeschermers.
Bedrijvenpark Twente 448, 7602 KM, Almelo, Nederland
- 0880081100
- info@skor.nl
- skor.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Superfijne handschoenen
Superfijne handschoenen. Fijne grip en goede pasvorm. De levering was zeer snel.
Aanschaf nieuwe ballen
Eerst advies gevraagd over welk gewicht bal voor de betreffende leeftijdscategorie het meest geschikt is. Toen op website besteld en daarna snel via de post ontvangen.
Prima levering en goede kwaliteit…
Prima levering en goede kwaliteit broeken. Al meerdere malen besteld. Prima..
Prima bedrijf misschien advies bij…
Prima bedrijf misschien advies bij doelnetten erbij zetten of het per paar is of gewoon per 1 net
De bestelling van de netten is prima…
De bestelling van de netten is prima verlopen. De kwaliteit was ook prima. 5 sterren! Maar je bij één bestelling blijven bestoken met klantwaarderingen maakt dat je de volgende keer jezelf afvraagt, wil ik dit weer? Niet meer doen. Jullie kwaliteit is prima.
snelle levering en goed verpakt
top kwaliteit en goeie levering
Goede doeltjes, logistiek slecht voor elkaar
Op zich vriendelijk personeel en mooie doeltjes. Echter, hebben we een aantal dagen voor de verjaardag van onze zoons doeltjes besteld, ze konden op tijd leveren werd er gezegd en de bestelling zou in orde worden gemaakt. Na twee dagen kregen we verzoek om de bestelling via site te plaatsen, dit hebben we direct gedaan. Twee dagen voor verjaardag werden we gebeld. De doeltjes zouden pas na de verjaardag geleverd worden (op maandag) dat werd uiteindelijk dinsdag. Eenmaal geleverd, ontbraken de netten, komt vaker voor zeggen ze door een foutje in systeem. Tip: neem je proces onder de loep en voer verbeteringen door. Krijg je de volgende keer 5 sterren.
Top producten en snelle levering
Super fijne handschoenen die goed…
Super fijne handschoenen die goed aansluiten en een goede grip hebben
zeer snel en zeer efficient!
Prima service
Prima handschoenen
Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Dit zijn inmiddels het derde paar handschoenen die ik dit seizoen heb aangeschaft.
Snelle service
Zeer tevreden over Skor
Zeer tevreden over Skor. Had twee doeltjes besteld voor onze kleindochter haar verjaardag. Helaas liet de bezorging het afweten. Maandag gebeld met Skor en die stuurden meteen twee doeltjes plus een extra leren bal. Dinsdag werden die wel bezorgd. Fijne vriendelijke en behulpzaam personeel bij Skor. Hartelijk dank.
Fam Klerkx Oud-Annerveen.