Et god sted, med nærhed fra personalet og hyggelige omgivelser. Rundvisningen, fin lille tur rundt på Godset. Gode værelser fine, rene, velindrettede, badeværelserne også fine dog se badeværel... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Et fint sted men oplevelsen svarer ikke til hvad en romantisk ophold med 3 retters gourmetmiddag (kartoffelsuppe, marineret svinemørbrad og citronformage) koster. Vi fik kaffe, kage og en flaske vin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er netop hjemvendt efter en enkelt overnatning på deluxesuiten. Vi skulle nok have booket en overnatning mere, da vi brugte noget tid på at finde os til rette - vi kommer normalt ikke så fine st... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dejligt ophold Vi havde akut brug for en forkælelse… Og jeg skal love for vi fik det på Skrøbelev gods 🥰 Lige fra jeg bestilte til vi tog hjem. Chefen som bare forstod vores situation l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Midt i det H.C. Andersen kaldte Danmarks have er Skrøbelev Gods beliggende. I årstallet 1669, midt i den aristokratiske og ekstravagante periode, blev Godset bygget. Det prægtige gods er blevet fuldstændig renoveret og er nu et romantisk hotel med smukke dobbeltværelser og suiter med egen jacuzzi De flotte og dekorative lofter og antikke slots møbler, guld spejle, krystal lysekroner og prægtige ægte tæpper, giver Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav en uovertruffen imødekommenhed og charme. Vi kan tilbyde dig den perfekte ramme for et romantisk gods- & herregårdsophold, det være sig bryllup eller fest i de elegante selskabslokaler, firmafest, kursus & konference eller et luksus weekendophold med familie eller gode venner. Det sydfynske øhav er stadig et af de fortrukne område for den kræsne feriegæst. Den gamle herregård og nu gods er en smagsfuld kombination mellem gammelt og nyt. Det er beliggende kun 3 kilometer fra Rudkøbing og ca. 15 minutters kørsel fra Svendborg.
Geschreven door het bedrijf

Gastronomisk lunch & middag med imødekommende og smilende tjenere

Skrøbelev Hedevej 4, 5900, Rudkøbing, Denemarken

Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi har være på Skrøbelev Gods flere gange. Denne gang for at fejre vores 30 års bryllupsdag. Virkelig dejlig sted og meget god og fantastisk service især i restauranten. Maden kan der heller ikke klages over den er fantastisk. Vi har fået både frokost og flere retter om aftenen. Dejlige værelser pænt og rent. Vi kommer gerne igen.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Behageligt modtaget i receptionen.
Underholdende rundvisning
Maden og stemningen var helt i top.
Værelserne var/er hyggelige.
Helhedsindtrykket, på en skala fra 1 - 10 vil vi give 11 😀

Antwoord van Skrøbelev Gods
En helt igennem fantastisk oplevelse, med rigtig god service og rigtig dejlig mad, selvom vi “kun” valgte en ret, Laks. Også en god service fra start til slut, og rigtig dejligt værelse på Kærligheds stien, som vi opgraderede til.
Vi vil helt sikkert vende tilbage, trods de lidt skeptiske anmeldelser jeg har set på FB.

Antwoord van Skrøbelev Gods
I landlige omgivelser ligger Skrøbelev Gods perfekt. Værelset med brusebad optimalt restaureret. Ved rundvisningen kunne vi fornemme hvilken indsats der gennem årene har været nødvendigt. Aftensmaden i den smukke riddersal, virkelig vellykket. Som thedrikker kunne morgenbuffeten ikke leve op til vores forventninger, efter den vellykkede diner.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Det var ikke første gang vi havde et ophold og det har igen været super hele vejen igennem, hvis der skal fremhæves noget så var det rundvisningen, personen gjorde det aldeles fremragende, men alt var perfekt.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Min mand og jeg har lige haft 2 overnatninger hos jer.
Øv øv havde nok sat forventningerne for højt , vi booker President suiten, glædet os til spa hvilket vi fik gjort , blev så ringet op kl 23 om at spaen er utæt, så den kan vi ikke benytte dagen efter, da vi ikke for en tilbage melding om at den er i orden. Blev lovet flere kartofler men der var ikke flere, fik forkerte øl , og anden dagen fik vi ikke drikke varer til maden de blev glemt.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Maden var rigtig god. indkvatering var ren og fin, men også lidt kitsch. Meget snak om Klaus og Anita på rundvisningen, vi husker stadig deres navne trods vi aldrig har mødt dem ;-)

Antwoord van Skrøbelev Gods
Jeg og min kone var meget tilfredse med opholdet fra den 17. til den 19 juni 2025- vi havde fået et gavekort af vore børn/børnebørn til et ophold på Godset, vi ophøjede opholdet til luksus værelse, det gjorte ikke opholdet dårligere, for slet ikke og tale om maden den var bare til UG.
med venlig hilsen
Ørving og Lis Paludan

Antwoord van Skrøbelev Gods
Alt er perfekt god mad høflig betjening og en dejlig rundvisning

Antwoord van Skrøbelev Gods
Modtagelsen på godset, værelset, personalets service og væremåde, rundvisning og ginsmagning samt aftenmenuen med skøn vin, gjorde hele opholdet til en guldmedalje værd.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Alt fungerede perfekt og maden var fremragende Vi kommer tilbage

Antwoord van Skrøbelev Gods
Vi kan ikke sige nok godt om
Skrøbelev gods. Fantastisk velkomst, super hyggeligt værelse, lækker mad og skønne skønne omgivelser. Min mand blev syg under vores ophold og vi kan ikke takke nok for den enorme omsorg der blev udvist fra både receptionisten og ejeren af godset. Vi glæder os så meget til at komme igen.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Der var god service fint værelse og ikke mindst lækkert mad

Antwoord van Skrøbelev Gods
Vi skulle bruge et par dag, hvor vi kunne slappe af, og det levet skrøbelev gods fuld ud op til. Dejlig landlige omgivelser og pænt og rent over det hele. Skøn rundvisning på godset.
God mad og dejlige vine.
Så har man brug for lige at trykke på pausen knappen, hvis hverdagen har gået alt for stærkt alt for længe, så kan vi godt anbefale skrøblev gods.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Dejlige omgivelser og et fantastisk personale især vores tjenere Sif og Jacob, som gjorde aftenen til noget særligt, historien om Skrøbelev gods var også spændende.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Den var rigtig god så vi kommer igen
maden var god
runvisninger var interessant
et lille minus var de alt for tykke overmadrasser

Antwoord van Skrøbelev Gods
Lees meer over geverifieerde reviews.