Et god sted, med nærhed fra personalet og hyggelige omgivelser. Rundvisningen, fin lille tur rundt på Godset. Gode værelser fine, rene, velindrettede, badeværelserne også fine dog se badeværel... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Et fint sted men oplevelsen svarer ikke til hvad en romantisk ophold med 3 retters gourmetmiddag (kartoffelsuppe, marineret svinemørbrad og citronformage) koster. Vi fik kaffe, kage og en flaske vin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er netop hjemvendt efter en enkelt overnatning på deluxesuiten. Vi skulle nok have booket en overnatning mere, da vi brugte noget tid på at finde os til rette - vi kommer normalt ikke så fine st... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dejligt ophold Vi havde akut brug for en forkælelse… Og jeg skal love for vi fik det på Skrøbelev gods 🥰 Lige fra jeg bestilte til vi tog hjem. Chefen som bare forstod vores situation l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Midt i det H.C. Andersen kaldte Danmarks have er Skrøbelev Gods beliggende. I årstallet 1669, midt i den aristokratiske og ekstravagante periode, blev Godset bygget. Det prægtige gods er blevet fuldstændig renoveret og er nu et romantisk hotel med smukke dobbeltværelser og suiter med egen jacuzzi De flotte og dekorative lofter og antikke slots møbler, guld spejle, krystal lysekroner og prægtige ægte tæpper, giver Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav en uovertruffen imødekommenhed og charme. Vi kan tilbyde dig den perfekte ramme for et romantisk gods- & herregårdsophold, det være sig bryllup eller fest i de elegante selskabslokaler, firmafest, kursus & konference eller et luksus weekendophold med familie eller gode venner. Det sydfynske øhav er stadig et af de fortrukne område for den kræsne feriegæst. Den gamle herregård og nu gods er en smagsfuld kombination mellem gammelt og nyt. Det er beliggende kun 3 kilometer fra Rudkøbing og ca. 15 minutters kørsel fra Svendborg.
Geschreven door het bedrijf

Gastronomisk lunch & middag med imødekommende og smilende tjenere

Skrøbelev Hedevej 4, 5900, Rudkøbing, Denemarken

Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Stilheden og rent og pænt alt sammen. Personale var servicemindede.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Vi havde købt en deal med 2 hold venner, og har haft et dejligt ophold, med lækker mad og drikke som er tilkøbt ift dealen.
Fantastisk velkomst og betjening af alle incl dejlig snak med godsejeren selv.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Vi har lige haft endnu et dejligt ophold på jeres skønne gods. Vi nyder hvergang vores ophold meget, og vender gerne tilbage igen. Altid rar og imødekommende personale og rigtig god mad.
Andre Hirse og Marianne Juul Madsen

Antwoord van Skrøbelev Gods
købte en deal som skulle være en gourmet middag som åbenbart var en hovedret med svinemørbrad. men kunne så vælge fisk eller kalvemørbrad imod ekstra betaling foret offentlig dessert skulle man også betale ekstra for.
og overnatning skulle man også betale ekstra for både pga af seson og weekend tillæg. så det dobbelt så dyrt.det var købt igennem SAF.

Væggelus hold jer væk.
Vi havde inviteret vores medarbejdere på ophold som vi havde købt igennem SAF. Det kunne kun lade sig gøre hvis vi opgraderet vores værelser.
Dertil var det rigtig dyrt. Vi endte med at betale over 30.000 kr for et ophold hos skrøvelev gods.
Maden var ikke noget særligt og der blev ikke købt vin flasker eller noget.
Men her en måned efter er jeg ædt op af væggelus. Vi bor i 1 nybyg hus.
Og det kan kun stamme fra skrøvelev gods. Som ikke leverede en ordentligt kvalitets rengøring. Jeg havde opbevaret mit tøj i skabet i værelse 5.
Min mand havde stadigvæk sit i tasken. Så vi fik jo mere for alle de penge vi betalte. Vi blev mødt af uvenlige tjenere da vi ville bestille øl og sodavand til vores medarbejdere.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Vi har haft en helt igennem dejlig oplevelse på vores weekend ophold på Skrøbelev gods. Vores ankomst forløb ukompliceret - vores værelser var rene, komfortable og hyggelige. Vi fik en god, underholdende og informativ rundvisning, der gav os en fornemmelse for det store arbejder, der ligger i at restaurere sådan et gods.
Om aftenen fik vi en lækker middag hvor alle gjorde sig umage for at imødekomme vores forskellige ønsker for vin og mad. Middagen får også 5 stjerner herfra !
Vi kommer gerne igen !

Antwoord van Skrøbelev Gods
Et fantastik ophold, med service og omgivelser fra "øverste hylde". Flotte omgivelser, dejlig mad og søde mennesker.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Vi holdt konfirmation på Skrøbelev Gods med italiansk buffet i rustiksalen.
Maden, lokalet, omgivelserne og personalet var i top.
En gennemført god og personlig oplevelse. Vi kunne ikke ønske os det anderledes.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Spændende rundvisning og fortælling om godset. Lækkert aftensmad, fint værelse med direkte udgang til haven.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Jer er lige kommet hjem fra Skrøbelev gods
2 dage ophold.
Jeg må sige det er et dejligt sted til ro og nydelse.
Receptionisten er positiv, meget smilende og oplysende om opholdet.
Dejligt værelse, aftensmaden smagte dejligt og morgenmaden der manglede ikke noget og servicen var i top.
Skrøbev gods historie blev fortalt på en humoristisk måde.
Dejligt sted til ro og fred.
Alt i alt

Antwoord van Skrøbelev Gods
Meget fin service og lækker mad og vin.
Ren og pænt sted
Sengene er dog ikke de mest komfortable, men ok når det kun er få overnatninger

Antwoord van Skrøbelev Gods
Super modtagelse allerede i receptionen og samtidig en dejlig uformel tone gennem hele opholdet.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Et fantastisk ophold, hvor intet var overladt til tilfældighederne….. Tak for jer.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Vi havde et rigtigt godt og hyggeligt ophold med tre vennepar. Et meget venligt personale lige fra receptionen til restauranten samt en meget informativ rundvisning på godset.
Vores værelser var alle pæne og grundigt rengjort.
Maden var i orden og prisen på vin var ok.
Morgenbuffet var også i orden, selvom vi manglede lidt varmt, såsom røræg, pølser og bacon.
Derfor fire stjerner!
Leif

Antwoord van Skrøbelev Gods
Fra ankomst til til udtjekning var det en meget positiv oplevelse.
Vi oplevede kun venlighed og opmærksomhed hele tiden.
Rundvisningen var meget interessant og oplysende om tiderne på Langeland.
Maden og betjeningen i restauranten var helt i top.
I det hele taget et skønt og afslappende ophold.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Vi havde en veninde tur, 4 personer i to værelser.
Værelserne var ikke rene! På det ene fandt vi både et beskidt toiletbræt ved ankomst og spindelvæv flere steder ( som ikke var kommet over natten )
På det andet var det tydeligt, at rengøringen var overfladisk - især i brusekabinen.
Vi havde købt opholdet med 3 retters menu og vin menu. Da vi bad om at få vand til vinmenuen, skulle vi betale for dette - som ellers alle steder følger gratis med til vinmenu ( regningen for vand, blev dog senere slettet - og vi fik at vide, at der er mange som påtaler dette) Vi undrer os over, at I så ikke fjerner den betaling for vand ?
Vi havde to overnatninger, med spisning begge dage. Rengøringen i restauranten er under al kritik. Der lå madrester og krummer på gulvet om morgenen - fra aftenen før - og stolene var ikke tørret af.
Fadene ved morgenmaden, blev ikke fyldt op - og når man flyttede rundt på brød og pålæg, foregik dette uden handsker , og i øvrigt af den samme person som ryddede af bordene - også uden handsker på!
Kun den ene morgen, var der stiller sprit til rådighed ved morgen buffeten.
Personalet var svære at få til at smile - DOG er der store roser til den kvindelige receptionist, som under hele opholdet var meget imødekommende!
Alt i alt, ikke en wauw oplevelse - desværre
På vegne af alle 4
Mette Dennis

Antwoord van Skrøbelev Gods
Skønt vejr i meget smukke omgivelser,blev taget godt imod. maden super lækker, flot morgenbuffet, der manglede intet. Skønt værelse. Vi kommer gerne igen, sødt personale.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Venligt imødekommende personale og dejlig mad.
Et charmerede hus, rent og med gode senge.
Vi blev ikke skuffet. Alt i alt et rigtigt godt ophold.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Det var en dejlig oplevelse. Vi er meget glade for at komme på skrøbelige gods. Personale og betjening er altid flinke og rare hvis vi har nogle spørgsmål. Vi kommer igen til August og vi glæder os allerede.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Lees meer over geverifieerde reviews.