Et god sted, med nærhed fra personalet og hyggelige omgivelser. Rundvisningen, fin lille tur rundt på Godset. Gode værelser fine, rene, velindrettede, badeværelserne også fine dog se badeværel... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Et fint sted men oplevelsen svarer ikke til hvad en romantisk ophold med 3 retters gourmetmiddag (kartoffelsuppe, marineret svinemørbrad og citronformage) koster. Vi fik kaffe, kage og en flaske vin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er netop hjemvendt efter en enkelt overnatning på deluxesuiten. Vi skulle nok have booket en overnatning mere, da vi brugte noget tid på at finde os til rette - vi kommer normalt ikke så fine st... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dejligt ophold Vi havde akut brug for en forkælelse… Og jeg skal love for vi fik det på Skrøbelev gods 🥰 Lige fra jeg bestilte til vi tog hjem. Chefen som bare forstod vores situation l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Midt i det H.C. Andersen kaldte Danmarks have er Skrøbelev Gods beliggende. I årstallet 1669, midt i den aristokratiske og ekstravagante periode, blev Godset bygget. Det prægtige gods er blevet fuldstændig renoveret og er nu et romantisk hotel med smukke dobbeltværelser og suiter med egen jacuzzi De flotte og dekorative lofter og antikke slots møbler, guld spejle, krystal lysekroner og prægtige ægte tæpper, giver Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav en uovertruffen imødekommenhed og charme. Vi kan tilbyde dig den perfekte ramme for et romantisk gods- & herregårdsophold, det være sig bryllup eller fest i de elegante selskabslokaler, firmafest, kursus & konference eller et luksus weekendophold med familie eller gode venner. Det sydfynske øhav er stadig et af de fortrukne område for den kræsne feriegæst. Den gamle herregård og nu gods er en smagsfuld kombination mellem gammelt og nyt. Det er beliggende kun 3 kilometer fra Rudkøbing og ca. 15 minutters kørsel fra Svendborg.
Geschreven door het bedrijf

Gastronomisk lunch & middag med imødekommende og smilende tjenere

Skrøbelev Hedevej 4, 5900, Rudkøbing, Denemarken

Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Et fantastisk romantisk ophold, fuldstændigt afslappende og afstressende. Omgivet af historiske velrenoverede bygninger, værelser og rum med en god atmosfære. En tidslomme at komme ind i.
En historisk rundvisning på godset, godt tilrettelagt med små anekdoter undervejs og små underfundigheder. En god måde at ryste gæster sammen på.
Professionelle, kvikke, smilende, venlige og hjælpsomme medarbejdere var rundt omkring os, lige fra vi ankom, til vi rejste 3 dage senere. Ingen akavede situationer – alle havde JA hatten på og alle gjorde vitterlig deres bedste for, at netop vort ophold skulle blive en minderig oplevelse. - OG det blev det.
Maden var første klasses og det gælder lige fra morgenbordet via frokost til middagen – det var en gourmet oplevelse som beskrevet på deres hjemmeside. Måltiderne indtog vi i ”Riddersalen”, som dannede den helt rigtige ramme omkring disse.
Alt i alt kan min kone og jeg kun give vores bedste anbefalinger for et romantisk ophold i særegen klasse. For første gang i 25 år udtalte min kone: " Jeg er totalt faldet til ro og føler ingen tegn på stress mere "
Jeg ved, det blev et ophold, som nu betyder meget for hende – så vi kommer igen.
TAK til alle for et minderigt ophold

Antwoord van Skrøbelev Gods
Vi havde glædet os til at fejre Fødselsdag på godset.
Min kone havde ved bestillingen sagt at hun gerne ville have flag på bordet, men intet flag hverken lørdag aften eller søndag morgen øv !
Stolende på værelset var elendige at sidde i.
Det positive var at maden var rigtigt lækker .

Antwoord van Skrøbelev Gods
Gods vil jeg ikke kalde det. Rigtig hyggeligt sted og sødt personale, men det ville være synd at sige at det var et gourmet ophold.
Vi boede 6 personer i 3 små værelser , sengetæppet var plettet og ikke særlig tiltalende .
2 overnatninger hvor der var en ret med i prisen. Vi fik samme servering begge dage hvor det kun var kødet der var skiftet ud.
Maden smagte godt men gourmet vil jeg ikke kalde det.
Hyggelige omgivelser og vi nød at sidde i vinkælderen og spille spil.
Men alt for dyrt når man tænker på hvor små værelser er og det er virkelig ikke et gods. En sminket gård vil jeg kalde det.
Udendørs var askebægre overfyldt i de 3 dage vi var der og de samme tomme dåser lå og flød i den ene port.
Kommer ikke igen med de overnatnings priser .
Dyr mad og vin kaffe osv men ikke værre end andre steder.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Prøver lige igen da mit opslag blev anmeldt af “godset” som han kalder det, nok mere en gård men ja.
Fup og fidus vi blev taget i rø***
Vi havde booket deres som de beskriver det præsident suite.
Vi fik dog en anden da gården havde fejlbooket værelset til nogle andre, jeg har det hele på mail.
Svar:
Du lige godt fræk, samtlige svar på kritik du har fået igennem din trustpilot har du svaret frækt igen. Jeg er forarget over at du overhovedet kan holde biksen kørende med den historik.
Skam dig!
Det svar skræbelev gods har givet mig med at fordreje sandheden passer ikke, grunden til seneste opslag blev fjernet var fordi jeg nævnte grundlæggerens navn, ENDNU en joke for at redde den synkende skude

Antwoord van Skrøbelev Gods
Vi var på super dejligt hyggelig ophold i april måde .Tak for en stor oplevelse. Fint værelse i en smuk , charmerende sted med god stemning .Dejlig gastronomisk oplevelse og fantastisk personele, der venlig med et smil og godt humør. Høj standart .

Antwoord van Skrøbelev Gods
Super fint ophold. Og fantastisk mad begge dage.
Værelset fint og rent. Men manglede måske lige et lidt større bord så man kunne sidde og spille kort og yatzy.
Og evt et TV på værelset.
Ellers er super godt ophold.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Dyrt uden den nødvendige værdi for pengene, besværlig booking, samt dårligt oplyste betingelser.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Lidt som Badehotellet på tv2. Alting foregik efter en tidsplan. Stille og roligt.
Ingen stress. Glimrende rundvisning og god mad.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Når jeg bruger over 4000 kr på en gang aftensmad og et værelse for en overnatning, forventer jeg at badeværelset shampo og sæbe holder fungere og at der er gjordt rent, det er ikke tilfældet

Fantastisk dejlige rammer.
Det sødeste og mest service mindede personale.
Rimelige priser på drikkevarer.
Fuld valuta for pengene.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Fantastisk afslappende og hyggeligt sted til total forkælelse, samt god forplejning og mad i top :-) kan varmt anbefales.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Fin betjening og levende god rundvisning
Hyggelige værelser

Antwoord van Skrøbelev Gods
smukke omgivelser, fantastisk mad og smilende og imødekommende personale overalt

Antwoord van Skrøbelev Gods
Der bliver taget imod dig, som om du er et familiemedlem.
God fortælling om godsets renovering, og baggrund.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Det er et fint gods, der har været igennem en stor restaurering, der er prisværdigt. Sødt personale og rigtig god rundvisning. Jeg synes dog, det er ærgerligt at man betaler mange penge for et ophold, og ikke engang kan tilbydes en kop kaffe ej heller på værelset kan man lave kaffe/the. Alting koster, og der skal selvfølgelig også penge til at vedligeholde, men det er utrolig høje priser. Man får en ret med i opholdet, men ønsker man noget andet, så koster det også. Der bør som minimum være et lidt man kan vælge mellem uden merpris.
Vi havde en uheldig episode med en brandalarm om natten, og så måtte vi stå udenfor og vente på personale. Igen utrolig venligt personale, men som ikke helt vidste, hvad man gør i sådan en situation. Det kunne være en god ide at lave brandalarm træning med personalet. Heldigvis var det en fejl i alarmen, og ikke en alvorlig hændelse. Dette udløste da også en kop kaffe ub. Det er meget skuffende at der er så meget fokus på mersalg. Men et flot gods med søde personaler.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Virkelig skønt og romantisk sted. Ingen tvivl om det. Meeen vi kom med en oplevelses gave på 3000kr, som vi havde fået i gave. Alt hvad vi kunne lave der, kostede ekstra. En overnatning koster, i følge hjemmesiden, omkring 1845kr. hovedretten kostede 225. 1845+225+225=2295. Morgenmaden var selvfølgelig med i også. Men 350 pr person for morgenmad? Kl 9:20 var der udsolgt af boller, tebirkes og næsten alt pålæg. Og der ville ikke komme mere, trods morgenmaden skulle vare helt til 10. Men godt vi kom før det. Trist for dem der kom efter kl 9.
Man måtte heller ikke nyde egen mad og drikke på værelset. Det har vi aldrig oplevet før, trods de mange steder, vi har besøgt.
Vores værelse var heller ikke det pæneste. Grimme spartlinger i loft omkring lampe. Ikke det lækre ophold vi havde regnet med.
Men igen. Stedet var romantisk og på rundvisningen blev vi også flere gange fortalt hvad vi kunne nyde ekstra… mod betaling selvfølgelig 😊

Antwoord van Skrøbelev Gods
Jeg og min kone havde et skønt get-away på Skrøbelev Gods. Der er gjort utroligt meget ud af ombygningen af den gamle storgård, og det er kommet så tæt henad et gods det kan komme.
Bygningerne er lidt lavloftet ifht. den reelle "gods-oplevelse", men hul i det. Der er gjort et kæmpe stykke arbejder, og nogle har turdet invisterer tid og kræfter i det.
Well done.
Selve opholdet var super, og vi følte os godt taget imod af et meget venligt og også hyggeligt og snakkelystent personale.
Maden var meget lækker og vi havde en super aften med maden akkompanieret af forskellige øl, som de havde fra en lokalt fynsk bryggeri. Morgenmaden var også en fornøjelse med gode nybagte boller.
Hele vejen rundt var der kræset om at vi skulle have en dejlig oplevelse.
Og så havde jeg nær glemt rundvisningen. Den var også super, og netop en af de ting, hvor vi følte os vældig godt taget imod, Den tog en times tid og havde fine små anekdoer med undervejs.
Absolut et sted værd at opleve.

Antwoord van Skrøbelev Gods
Dejlig mad, fine omgivelser og en god rundvisning 😊
Dog en mere grundig rengøring på værelset, der var meget spindelvæv 😉

Antwoord van Skrøbelev Gods
Virkelig hyggelige omgivelser, dejlig velsmagende flot mad og en virkelig god rundvisning. Vi blev budt hjertelig velkommen af en sød og nærværende receptionist, så meget positiv oplevelse hvor vi gerne kommer igen

Antwoord van Skrøbelev Gods
Lees meer over geverifieerde reviews.