Skydive Supplies Reviews 5

2,7

1. Hobby's en handwerk

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

In- en verkoop van artikelen voor het parachutespringen. Tevens verhuur, onderhoud en reparatie. Verzorgen van seminars

2,7

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Het leveren van een parachute set als decor voor een feest

André heeft vanaf het eerste belletje heel positief meegedacht en geholpen om een look a like parachute set met helm, pak, harnas, hoogte meter beschikbaar te stellen. Bij skydivesupplies, maar ook bij de andere bedrijven op vliegveld Teuge was iedereen heel vriendelijk en je mocht alles uitgebreid bekijken en de gezellige sfeer van skydiven beleven. Uberhaupt heel leuk om als onbekende van de sport eens te kijken naar alles wat er gebeurt op het vliegveld activiteiten en het skydiven. Zeker een bezoekje waard op een mooie dag. Nogmaals dank.

Dank voor alle hulp, vertrouwen en het direct willen meewerken aan het mogelijk maken van een fantastisch feestdag.

21 juni 2024

Recent een zonnebril besteld bij…

Recent een zonnebril besteld bij skydive supplies. Was een klein euvel met het glas wat door hen uitstekend wordt verholpen. complimenten voor de service en duidelijke communicatie.

Ik zou hier zeker nogmaals bestellen!

3 augustus 2021

Geen zaken mee te doen

Erg vriendelijke man als hij de mogelijkheid ziet om spullen aan je te verkopen. Na de mededeling te hebben ontvangen minimaal 6 weken te moeten wachten op mijn bestelling, besloot ik elders te zoeken naar dezelfde producten. Bij K-leef.com waren alle maten op voorraad, waardoor ik deze direct op kon halen.

Vervolgens besloten om af te zien van mijn bestelling bij Skydive Supplies. Na voorgaande netjes te hebben doorgegeven werd ik - geheel onprofessioneel - rond 21:30 bericht, waarna ik hem nogmaals had uitgelegd dat ik de spullen elders had besteld. Vervolgens vroeg hij mij - zonder enige grond - om te bewijzen dat ik de spullen elders had besteld, middels een foto.

Voorgaande is echt ongelovelijk onprofessioneel en hij heeft geen enkel recht om daartoe te vragen. Vervolgens aangegeven dat ik mij hiertoe niet verplicht voelde, waarop er werd gereageerd dat hij mij niet gelooft en dat indien hij mij tegenkomt in de skydive-wereld, hij mij hierop wel zou "aanspreken", gevolgd door een telefoontje om 22:00 waarin hij het voorgaande nog even herhaalde en vervolgens op heeft gehangen. Wat met het voorgaande wordt bedoeld, laat ik in het midden, wel heb ik dit nog nooit meegemaakt van een "bedrijf". Annuleringen van bestellingen horen - helaas - bij het ondernemersrisico.
Ik weet in ieder geval dat ik hier nooit (meer) mijn spullen zal bestellen, al moet ik er voor naar het buitenland. Bij deze zaak ben je alleen belangrijk voor je geld en voor niets minder.

14 augustus 2020
Reviews in alle talen tonen. (5 reviews)