4,4

Uitstekend

Heb een bestelling geplaatst en…

Heb een bestelling geplaatst en betaald, dit bedrijf heeft tot op heden helaas niets van zich laten horen en telefonisch lijken ze onbereikbaar.

Update: er is zojuist contact geweest, ivm vakantie hadden ze niet direct gereageerd!

21 april 2023

Antwoord van Slaapster

Dank voor uw begrip. Veel plezier met de bestelling en slaap lekker 🥰

Verzwarings deken met hoes

We hebben een heel net en degelijk verzwarings deken gekocht! Het eeste deken zat een foutje in maar dit is super netjes en snel opgelost door slaapster!
Ook hebben we er een hele mooie en nette hoes bij gekocht van heel fijn fleece. Ons zoontje is er helemaal weg van en ligt er graag onder! Dank je wel slaapster!

11 februari 2023

Tevreden

Zeer snelle verzending van een mooi product, zeer tevreden over.

5 december 2022

Dankjewel voor je mooie review <3. Veel slaap-plezier "team Slaapster

Top deken.

Ik slaap zoveel beter met de verzwaringsdeken. Had ik dit maar eerder geweten.

10 november 2022

Antwoord van Slaapster

Wat fijn om te horen! Daar doen we het allemaal voor. Veel slaap-plezier. "team SlaapSter

Goed bereikbaar voor vragen. Heerlijke stof, lusjes aan de binnenkant van de hoes (handig! Zo schuift het verzwaringsdeken niet aan één kant).

Binnen één week in huis.

15 september 2022

Bedankt voor je mooie review! Veel slaap-plezier. "Team SlaapSter

Een blije klant

Een blije klant. Hele mooie hoezen voor mijn verzwaringsdeken, snel en netjes verstuurd. Ook was er een leuke verrassing, twee kussenslopen 😊😊. Aanrader

26 juni 2022

Antwoord van Slaapster

Bedankt voor je review. Slaap lekker
Groetjes team SlaapSter

Alles snel geleverd en vriendelijk…

Alles snel geleverd en vriendelijk geholpen aan de telefoon en via de app.

28 april 2022

Antwoord van Slaapster

Dankjewel voor je review, alsook voor je vertrouwen. Veel slaap-plezier !

Goede site

Snelle reactie op vragen. Goede kwaliteit hoezen voor de verzwaringsdeken. Zeker een aanrader

26 maart 2022

Dankjewel voor je mooie review. Veel slaap-plezier. Groetjes Team SlaapSter

Heel tevreden!

Heel erg blij met de zachte hoes voor de verzwaringsdeken van mijn dochter. Ze had gekozen voor de hoes met het vosje en ze is er ontzettend blij mee. Ze heeft nu al zin om straks lekker te gaan slapen. Slaapster, heel erg bedankt!

24 maart 2022

Antwoord van Slaapster

Heel veel slaapplezier met de vosjes deken. Deze is erg favoriet bij de kinderen. Goed gekozen. Bedankt voor jullie review. Groetjes Team SlaapSter

Alles perfect in orde!

Na hele fijne communicatie en super service wat betreft de verzending van mijn dekbedhoes heb ik hem snel ontvangen. Hij was goed verpakt en van erg mooie kwaliteit. Ik ben er helemaal blij mee, nogmaals dank!

28 december 2021

Antwoord van Slaapster

Hartelijke dank voor deze mooie review. Erg fijn om te horen dat jullie de communicatie als prettig hebben ervaren. Veel slaapplezier. Groetjes team SlaapSter

Ruime keus producten en top service

Zo fijn een verzwaringsdeken dat geschikt is voor een kind met een lengte van 2 meter! Over de zwaarte van de deken is heel fijn meegedacht. De dame die mij geholpen heeft weet echt waar ze het over heeft, wat een goed gevoel geeft. Ruime keus in hoezen. Mijn bestelling is duidelijk met zorg en liefde ingepakt. Onze dochter is rondom gelukkig met haar deken en slaapt sindsdien echt beter! Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

10 november 2021

Antwoord van Slaapster

Dankjewel voor jullie prachtige review. Fijn om te horen dat de verzwaringsdeken voor jullie dochter goed werkt. Veel slaap-plezier gewenst. x Team SlaapSter

Reviews in alle talen tonen. (15 reviews)