Slaapzakplaza.nl

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Super blij met Slaapzakplaza! We hebben 50 slaapzakken gekocht voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast kregen we ze aangeleverd voordat de betaling rond was omdat er zeer koude nachten aankwamen voor... Toon meer

Ruime keuze aan slaapzakken. Ik miste de wasinstructies bij enkele slaapzakken. Toch wel handig om te weten. Gelukkig wist Google raad. Maar met plezier gebruik gemaakt van een aantrekkelijke aanbiedi... Toon meer

Mijn eerste eigen slaapzak gekocht bij slaapzakplaza.nl omdat bij elke slaapzak duidelijk beschreven staat welke temperatuur bereik het heeft, de afmetingen van de slaapzakken en de maximale persoonsl... Toon meer

1. Huis en tuin

Over Slaapzakplaza.nl

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Slaapzakplaza is een speciaalzaak van Mundo Recreatie. Op geen andere online plaats vind u meer slaapzakken en slaapmatten dan op Slaapzakplaza. Bestellen gaat heel eenvoudig. Eenmaal geplaatst worden deze razendsnel bezorgd met onze bezorgdienst. Ook na ontvangst van uw product is onze klantenservice altijd beschikbaar.

Top tien populaire pagina's

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geweldig

Voor de slaapzak een hele mooie prijs betaald,die hij dubbel en dik verdiend
Een zeer goed product en doet wat het moet doen volgens de gebruiksaanwijzing

13 oktober 2020

Prima service

Slaapzak en luchtbed gekocht Slaapzak was prima luchtbed lek maar netjes weer een nieuwe gekregen 👍👍

29 september 2020

Hele snelle levering en tegen een zeer…

Hele snelle levering en tegen een zeer goede prijs! Ik ben erg tevreden over de slaapzakplaza.nl. Dat ze ook hebben bijgedragen aan de slaapzakkenactie van Because we Carey, vind ik top!

24 september 2020

menselijkheid en kwaliteit

Bijzonder geraakt door de geweldige actie van slaapzakken voor Lesbos/Moira. Na de koop ook erg warm en menselijk contact gehad met klantenservice. Daarnaast ook een geweldige mail over hoe dit bedrijf zelf werd geraakt door de actie. En als kers op de taart is de slaapzak óók nog eens gratis gebracht naar een verzamelpunt van de organisatie "Because We Carry". Deze organisatie zet zich al jaren in voor de baby's, kinderen, moeders en vaders die in onmenselijke situaties in afwachting zijn, na een vreselijke vlucht uit hun thuisland.
Geweldig dat Slaapzakplaza onbaatzuchtig heeft meegedaan! Mijn dank is groot!

23 september 2020

Slaapzakplaza heeft een geweldige…

Slaapzakplaza heeft een geweldige bijdrage geleverd aan de slaapzakkenactie en heeft daarbij laten zien dat het niet alleen om centen verdienen gaat, maar dat als er mensen in nood zijn zij hun steentje willen bijdragen om hen te helpen!! Ook werden wij nog verrast door een fotoserie over het verloop van deze actie binnen het bedrijf, top!!

23 september 2020