Super blij met Slaapzakplaza! We hebben 50 slaapzakken gekocht voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast kregen we ze aangeleverd voordat de betaling rond was omdat er zeer koude nachten aankwamen voor... Toon meer
Slaapzakplaza.nl
Bijzonder geraakt door de geweldige actie van slaapzakken voor Lesbos/Moira. Na de koop ook erg warm en menselijk contact gehad met klantenservice. Daarnaast ook een geweldige mail over hoe dit bedri... Toon meer
Ruime keuze aan slaapzakken. Ik miste de wasinstructies bij enkele slaapzakken. Toch wel handig om te weten. Gelukkig wist Google raad. Maar met plezier gebruik gemaakt van een aantrekkelijke aanbiedi... Toon meer
Over Slaapzakplaza.nl
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Top tien populaire pagina's
Oostpolderweg 15a, 4413NN, Krabbendijke, Nederland
- 0851044334
- info@mundo-recreatie.nl
- slaapzakplaza.nl
Schending van onze richtlijnen
Heel tevreden
Gemakkelijke bestelling, goede omschrijving en snelle levering. Ook tevreden met de slaapzakken. Ditmaal voor het goede doel ;-)
Slaapzak voor Lesbos
Hoe mooi is het als een bedrijf slaapzakken in de aanbieding gooit als er een actie gehouden wordt voor mensen die het nodig hebben. Ze werden zelfs bezorgd bij het ophaalpunt. Goed geregeld!!
Vind het super maar dan ook super tof…
Vind het super maar dan ook super tof hoe jullie de slaapzakactie voor Lesbos opgepakt hebben!
Super service!!
Had per ongeluk twee keer mijn bestelling gedaan (en betaald). Een kort telefoontje en het was opgelost, geld meteen teruggestort, bestelling super snel geleverd, echt top service!!
Snelle levering conform afspraak
Supersonische en correcte en levering!
Vlot en goed
Voor de slaapzakken actie ‘because we carry’ was ik op zoek naar slaapzakken die aan de voor waarden voldeden en niet al te duur waren. Dit lukte bij Slaapzakplaza.nl prima. Het werd bezorgd zoals vooraf was beloofd. Vlotte en goede dienstverlening!
uitstekende service en slaapzakken
Ik was al tevreden in het verleden over…
Ik was al tevreden in het verleden over jullie service, daarom had ik een 2de keer bij jullie aangeklopt, voor deze bestelling
goed product snelle bezorging
Mooi luchtbed voor een prima prijs
Mooi luchtbed voor een prima prijs. Met zowel een geïntrigeerde voetpomp, als de mogelijkheid het bed met een gewone pomp op te blazen.
Snelle levering, goed verpakt
duimpje omhoog voor slaapzakplaza.nl
Mijn eerste eigen slaapzak gekocht bij slaapzakplaza.nl omdat bij elke slaapzak duidelijk beschreven staat welke temperatuur bereik het heeft, de afmetingen van de slaapzakken en de maximale persoonslengte. Dit is bij andere websites minder duidelijk en dus zeker een plus van deze website. Na bestelling was de slaapzak binnen 1 dag bezorgd en het was precies wat ik verwachte van de slaapzak en ben er heel blij mee.
Levering na de vakantie i.p.v
Levering na de vakantie i.p.v. de beloofde dag na bestelling.

Antwoord van Slaapzakplaza.nl
Snelle levering (binnen 24 uur) en goed…
Snelle levering (binnen 24 uur) en goed verpakt.
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit en snelle levering. Top. Hoop dat als het nodig is de 'after sales' ook zo goed is.
Wat je hoopt
Wat je hoopt, bestellen en snel het juiste in huis